Şimdi Ara

aldığımız benzinle başımıza gelenler (termopet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen hafta ankaradan aldığım benzinle nevşehire gidip gezip dönerken kırşehir yolunda yine diğerlerine nazaran tanıdık diye termopetten benzin aldım 1 km gitmeden aracın motor ışığı yanıp teklemeye başladı[ bu arada aracım sıfır honda civic] hemen durdurdum sefvis falan derken telin bile çekmediği bir yerde 2.5 saat çoluk çocuk rezil olduk neyse kaskodan çekici geldi aracı honda servisine çektiler bizde otobüsle devam ettik

sorun şu ki honda servisi ertesi gün arayıp benzinden kaynaklandığını akaryakıt firmasının gelip numune almasını söylediler diğer firmalar böyle yapıyorlarmış bende termopet genel müd aradım çıkan bayan bana böyle bir uygulamanın olmadığını servisden alınan raporla başvurursam ancak sözkonusu pompadan numune alacaklarını söylediler saçmalığa bakarmısınız aracım 2 gün servisde kaldı elimde 2 şişe numuneyle gittim bide raporlarım hala pompadan alacaklarını söyleyerek numuneyi kabul etmediler peki ben onların günler sonra pompadan aldıkları numuneyi nasıl kabul edeyim elimde iki pet şişe birde koca bidonlarla benzin küçükleri aldım büyükleri attım kapılarına servisdekiler bile şaşırmış içi pislik ve su dolu benzinin yarısı su ..

bana eski kalan benzindende kaynaklanabileceğini söyluyorlar 500km yol gitmişim herzaman aldığım yer artı okadar su ve pislikle gıdım gitmez araba çok moralimiz bozuldu çektiğimiz rezillik bebek ve çocukla cabası artı 700 tl gib bir masraf her yolu deneyeceğim arkadaşlar termopetin birdaha asla yanından geçmeyeceğim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.