Şimdi Ara

Depo bitmeden farklı akaryakıt istasyonundan yakıt almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
20.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamünaleyküm ben depoyu doldurup kredi kartı kampanyaları için her 100 tl kullanımdan sonra 100 tl bir akaryakıt istasyonu yine 100 tl lik kullanım sonrası100 tl diğer akaryakıt firmasından alıyorum zararı olur mu katkı maddelerinden araç dizel(opet po shell BP gibi)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• verdikleri 10 krş fark için binbir türlü derde sokuyorlar insanı .Kardeşim nedir her 100 tl ye şu kadar puan muhabbeti.

Verin belli oran %1 %2 adam kaç paralık yakıt alırsa o kadarını verin.
  • Eskiden, Babamlar anahtarına, biz deposuna, jantina yarışıp lastik yakardik, Son zamanlarda ise ancak millet beyin yakiyor.

Bu araba ve yakit isi bu kadar fahiş olmamali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 1 Nisan 2018; 8:3:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olur tabi ,artık hep 125 lik kampanyalar yapıyorlar

• Depo ilk çeyreğin altina inice tamamlıyorum. Benim arac deposunda opet, bp, total ve shell dörtlüsunden kokteyl var. Şuana kadar sorun yaşamadım. Hepside evime yakin sürekli kullandığım istasyonlar.

• Çok tehlikeli birşey yapmışsınız bu seferlik böyle olsun ama bir daha asla yapmayın .

• Depodaki yakıt bitmeden, bir de üstelik farklı istasyondan yakıt almak ha. İyi motor yatak sarmamış, piston kırmamış, krankı dağıtmamış. Aman ha, farklı bir istasyondan yakıt almak ne demektir ya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Motor yağ ile karıştırınız sanırım,üzerine farklı viskosite motor yağ eklenmez, yakıtta sıkıntı olmaz ancak istasyanonun temiz yakıt verdiğinden emin olmanız lazım

• Birşey olmaz ama garip bir kokteyl olacaktır:) düşünsenize biri performans yakıtı biri ekonomi yakıtı farklı karakterde yakıtlar nasıl bir şey çıkarır iyi mi kötü mü olur bilemedim

• kalan yakıtı yatak sarmadan boşaltın doğru yakıt alın

• Bişey olmaz devam 😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nightbringer kullanıcısına yanıt
    Ben hep dediğiniz gibi yapıyorum. Yarım depodan aşağı indirmem aracımız. Bi alışılmadık katkılı bir alışılmadık normal alırım kokteyl yaparım depoda :)

• normalde birşey olmaz. ancak yakıt kaynaklı bir şikayetiniz olursa ve depodan numune alınırsa farklı markanın markeri çıkmaması lazım. her markanın ayrı bir tanımlayıcı tanecikleri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

kalan yakıtı yatak sarmadan boşaltın doğru yakıt alın

Niye boşaltayım anlamadım motor neden yatak sarsın ki sonuçta hepsi motorin

• olur tabi ama sakın başka yerden istasyondan alma onlar başka bir şey satıyorlar sanki

nerede uygun varsa git oradan al bu kadar pimpirikli olmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Ben hep dediğiniz gibi yapıyorum. Yarım depodan aşağı indirmem aracımız. Bi alışılmadık katkılı bir alışılmadık normal alırım kokteyl yaparım depoda :)

Bende aynısını yapıyorum yarım depodan aşağı bırakmıyorum üzerini de kredi kampanyasında ne varsa ondan ekliyorum

• Şu her konuda dalga geçenleri forumdan silmek lazım kalıcı olarak ip ban ile...

Konumuza gelecek olursak kısa vadede zararı olacağını düşünmüyorum.

• Dizel ne verirsen yakar da benzinse sıkıntı. Opet shell yapıyordum eskiden araba teklemeye başlayınca götürdüm depodaki yakıtlar içine kattıkları yüzünden motorin kıvamına gelmiş. O gün bu gündür ışık yanana kadar benzini kullanıp sadecr shell den alıyorum

• Başka istasyondan yakıt almak, hele hele depo bitmeden almak, hiç ama hiç caiz değildir.

• Adam gayet mantıklı ve ciddi bir soru sormuş gelen cevapların çoğu goygoy. Depodaki Farklı marka akaryakıtın aracı patlatıp çatlatmayacağını herkes biliyor fakat performans ve verim açısından farkını bilen yazıversin bir zahmet biz de boşuna depoda vpower, ultraforce, excellium derdine düşmeyek.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.