Şimdi Ara

Aldıklarım gümrükte takılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorun çözüldü cevap verenlere teşşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biretty -- 6 Ocak 2012; 7:12:54 >

• takılacağını sanmam ama eğer ürünün içeriğinde 10 adet buton var diye belirtilmişse bunu ayrı bişey olarak algılayım neden 10 tane falan diye belki sıkıntı yaşatırlar. Çok sıkı bu aralar.
  • üzerine yazılan fiyat yada fatura kontrolünde 75 dolar üstü yazılıysa takılır, çinliler işi bildiğinden hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar, en son en yüksek tablet getirtttim 189 dolardı
  • sorun çözüldü cevap verenlere teşşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biretty -- 6 Ocak 2012; 7:13:12 >
  • bu aralar ithalatı azaltma amaçlı sanki 100 dolarlık sınırla ithalat yapıcazda çok fazla denetim var dikkat edin.yurtdışından online alışveriş bi süre tehlikeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biretty

Teşekkürler sanırım siz de ikilem de kalmışsınız 84 un altında gostermısse sorun olmaz herhalde. ayrıca 10 buton yazmadı. Buton geren,Buton blue filan yazıyor. diyelim ki takıldı ne kadar oderim?

yine bizim sitede okumuştum takıldı vs diye; almaya değmeyecek kadar çok faturalandırılıyor diye biliyorum fakat detayı bilmiyorum.
  • Ups paketlerde gumruk problemi cok cikoyor. Belli de oolmuyor ben pardfum ve sampuan aldim 7 gune geldi
    Guya kozmetik yasaklanmisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

Ups paketlerde gumruk problemi cok cikoyor. Belli de oolmuyor ben pardfum ve sampuan aldim 7 gune geldi

Benimki ups değil usps kargo yanlışlıkla mı öyle yazdın yoksa ups ile mi gönderildi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biretty -- 8 Aralık 2011; 7:22:07 >
  • Cevaplar için teşekkürler. Sanırım konu gümrük olunca net bir şey söylenemiyor.
  • çalınmayı bilemem şans işi ama gümrük vs.. sıkıntı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orknt

çalınmayı bilemem şans işi ama gümrük vs.. sıkıntı olmaz.

Peki teşekkürler. Aklım kargoda kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biretty

quote:

Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

Ups paketlerde gumruk problemi cok cikoyor. Belli de oolmuyor ben pardfum ve sampuan aldim 7 gune geldi

Benimki ups değil usps kargo yanlışlıkla mı öyle yazdın yoksa ups ile mi gönderildi?

yanlis gormusum. usps dde sorun cikmaz en fazla gecikir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.