arkadaşlar uzun zamandır bu soru kafamı kurcalıyor pala remzi şarkısını biraz önce bidaha dinledim ve yine anlamadım alem niye remziden razı?????????
ben de şu şarkıyı uzun yıllardır anlamaya çalışıyorum da çözemedim henüz yeri gelmişken yazayım dedim
"Bni Benden Alırsan Seni Sana Bırakmam" lütfen biri açıklayabilirimi
remzi kim
pala remzi kermes
ibonun şarkısı var ya pala remzi diye sacmasapn bişey ondan bhsedio arkadaslar...
quote:
Orjinalden alıntı: beyazorkide
ben de şu şarkıyı uzun yıllardır anlamaya çalışıyorum da çözemedim henüz yeri gelmişken yazayım dedim
kısasa kısas yapıyo herhalde beni benden alırsan bende seni senden alırım bu ne bea kim söylüyo bunu hangi şarkı bu
quote:
Orjinalden alıntı: mazosist
quote:
kısasa kısas yapıyo herhalde beni benden alırsan bende seni senden alırım bu ne bea kim söylüyo bunu hangi şarkı bu
İbrahim Tatlıses şarkısı hatta:
"beni benden alırsan seni sana bırakmam yanı başımda olsanda bir adım bile atmam.."
ben devamını getirmedim açıklamakta zorluk çekmeyin diye
quote:
quote:
şarkıyı bilmiyorum ama bence şöyle: beni benden alırsan bende seni senden alırım böylece benim durumuma düşersin bana yaptığını bende sana yapmış olurum diyor bence
quote:
Orjinalden alıntı: yokum
quote:
quote:
şarkıyı bilmiyorum ama bence şöyle: beni benden alırsan bende seni senden alırım böylece benim durumuma düşersin bana yaptığını bende sana yapmış olurum diyor bence
peki alem niye remziden razı
quote:
Orjinalden alıntı:mazosist
arkadaşlar uzun zamandır bu soru kafamı kurcalıyor pala remzi şarkısını biraz önce bidaha dinledim ve yine anlamadım alem niye remziden razı?????????
kimse remzinin pala olmasını istemio,bunun için pala remzi deilde,sadece remzi olmasını istio alem
bence bole simdi aklıma geldi
remzi fakirlere zamanında çok yardım etmiş fakir babası olmuş ona Allah senden razı olsun derken zamanla bu laf değişmiş.alem remziden razı olmuş.
REMZİ KİM BU arada
Remzi Hasanın Gardaşı CaheLLLL
İBO -
Kavur Balıkları Vs. Kavurmalıkları ! ! !
Kavurmalıkları sanıyordum ben zaten tipi Apo Saddam kırması
quote:
Orjinalden alıntı: drahte 1905
İBO -
Kavur Balıkları Vs. Kavurmalıkları ! ! !
Kavurmalıkları sanıyordum ben zaten tipi Apo Saddam kırması
yanlış. Kaburgalıkları olacak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme