Şimdi Ara

alerji ve geniz akıntısı (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.133
Cevap
90
Favori
580.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1996 yılından beri burundan kaynaklanan sinüzit 2006 yılından itibaren alerjik rinit e ve soğuğa karşı alerjiye döndü. Burun ameliyatı da çözmedi Bir ara duolex mi ne öyle bir ilaç kullandım bayağı böbrek ağrısı yaptı, şimdi rupafin kullanıyorum o da biraz kullanınca böbrek ağrısı yapıyor. ilacı bıraktım bu sefer aşırı kaşıntı başlıyor tüm vücutta, yan etkisi az olan bir alerji ilacı tavsiyesi olan var mı. İlaç içmeden önce sadece bacaklarda kaşıntı vardı ilacı bırakınca tüm vücutta başladı. ilaca bir bağımlılık oluyor galiba içmeyince daha da azıyor alerji.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moy

1996 yılından beri burundan kaynaklanan sinüzit 2006 yılından itibaren alerjik rinit e ve soğuğa karşı alerjiye döndü. Burun ameliyatı da çözmedi Bir ara duolex mi ne öyle bir ilaç kullandım bayağı böbrek ağrısı yaptı, şimdi rupafin kullanıyorum o da biraz kullanınca böbrek ağrısı yapıyor. ilacı bıraktım bu sefer aşırı kaşıntı başlıyor tüm vücutta, yan etkisi az olan bir alerji ilacı tavsiyesi olan var mı. İlaç içmeden önce sadece bacaklarda kaşıntı vardı ilacı bırakınca tüm vücutta başladı. ilaca bir bağımlılık oluyor galiba içmeyince daha da azıyor alerji.

Bir sürü ilaç kullandım yan etki olarak Claritine ilacı daha hafif bence tabi her bünyede değişiklik gösterebilir.Zaten hapı bile minicik ama etkisi büyük haplarla aynı.

• Aeirus gece yatmadan önce bir tane al kaşıntı ya elveda

• quote:

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

Aeirus gece yatmadan önce bir tane al kaşıntı ya elveda

burada ki kişilerin sorunları sizin elveda demeniz kadar hafif olsaydı keşke çok daha büyük çoook tanışmayan bilemez.
  • benimde sabahları beyaz balgam var
    bitmiyor bi türlü
    dilimin arka kısmına da geliyor

nasıl kurtuluruz
  • Sıkıntı yaşayan arkadaşlara Nasaleze alerji önleyici burun spreyini denemelerini tavsiye ederim.Geçmiş olsun...
  • collector88 C kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de nereden temin edebiliriz?

• Sanrupid kullanıcısına yanıt
    www.nasalezeturkiye.com ben buradan temin ettim kargo ile eve yolladılar.
    Tesekkur ederim, fiyatlar nasil? Online siparis yok sanirim, sadece tel no gorebildim.

Rica ederim. Ben telefondan eve sipariş ettim. Kapıda ödeme yaptım. Kargo dahil 49.90 a geldi.
    İlginize teşekkür ederim. İstanbul'a dönünce yakın bir eczaneden alıp denemeyi düşünüyorum. Henüz dr tarafından yazılıp sgk ya da özel sağlık sigorta ile alınamıyor sanırım.

• Aldim bu gün

Artik denemedigim ilac sprey kalmadi nerdeyse

Fiyat 39 tl ben altunizadede aldim

Ilk basta spreyi aldim cok hafif gelfi sanki icinde bir sey yok gibi idi aczba yanlis dolummu yapildi diye düşündüm ki havaya sıktım tozcuklar cikti ıçinden birer sikkim burun deliğine sıktım ama. Ilac şu an burnumun içini kurutuyor sanki. Sıktıkça acaba sıktım mi diye tereddüt ediyorum çünkü hissiyat yok.

Inşallah kullankara faydalı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malibu21 -- 28 Eylül 2017; 23:29:15 >
  • Malibu21 M kullanıcısına yanıt
    Bu spreyi yıllar önce alıp kullanmıştım benim sık sık hasta olma halsizlik yorgunluk uyku hali burun tıkanıklığı iltihap geniz akıntısı gibi problemlerin hiçbirinde fayda etmemişti.

Rica ederim. Sgk ya da özel sağlık sigortası durumunu bilemiyorum maalesef... Bana yurt dışında yaşayan bir arkadaşım tavsiye etmişti.Ben memnun kaldım tabi herkesin bünyesi,durumu,yaşadığı ortam farklı.Herkese geçmiş olsun.
  • Kullandim bir nebze iyi geldi , açtıktan sonra 5-6 gunde cabuk bitti

• Malibu21 M kullanıcısına yanıt
    O fiyata 6 gün gidecek ilaç çok da hesaplı değilmiş. İçindekiler kısmını foto çekip paylaşma şansınız var mı?

Kullandim plastik kabini kestim ama içinde bir sey kalmamisti.

Çöpe attım

Kullanirken ben biraz fazla kullanmis olabilirim cunku kullanirken sikip sikmadigimdan emin olamiyordum bazen acaba bittmi diye havaya sikiyiordum.

• Merhaba

Bu üründen kullanan varmı acaba

https://forum.donanimhaber.com/anti-allerji-cihazi-ciddi--47619985

BioNase Burun Rinit Sinüzit Cure Terapi Masaj Saman Nezlesi, Düşük Frekanslı Darbe Lazer Sağlık Makinesi enstrüman Masaj

aliexpress.com
    US $3.98 50% OFF|BioNase Nose Rhinitis Sinusitis Cure Therapy Massage Hay fever Low Frequency Pulse Laser HealthCare instrument treatment Machine|Massage & Relaxation|Beauty & Health - AliExpress
    http://s.aliexpress.com/uqYB7FF3

(from AliExpress Android)

www.ahmetsirin.com
    Alerjik Rinit Tedavisinde Evde Fototerapi
    http://www.ahmetsirin.com/tr/icerik/47/alerjik-rinit-tedavisinde-evde-fototerapi

• Arkadaşlar ben sürekli hasta oluyorum yatağa düşercesine bu aralar yine. 2-3gün iyileşir gibi oluyorum tekrar hastalanıyorum. Bir de uykudan kalkamıyorum aşırı uyku hali yapıyor bugün saat öğlen 3 e kadar uyumuşum. Kaslarim her tarafım ağrıyor. Kotuyum insani ajite yapıyor duygudurumunu da bozuyor. Göz kapaklarım sürekli gidiyor vucut surekli uyumak istiyor . Evin içinde hareket edemiyorum yorgunluktan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Malibu21

Merhaba

Bu üründen kullanan varmı acaba

https://forum.donanimhaber.com/anti-allerji-cihazi-ciddi--47619985

BioNase Burun Rinit Sinüzit Cure Terapi Masaj Saman Nezlesi, Düşük Frekanslı Darbe Lazer Sağlık Makinesi enstrüman Masaj

aliexpress.com
    US $4.14 48% OFF|BioNase Nose Rhinitis Sinusitis Cure Therapy Massage Hay fever Low Frequency Pulse Laser HealthCare instrument treatment Machine|massage therapy salons|therapy medicalmassage therapy bed - AliExpress
    http://s.aliexpress.com/uqYB7FF3

(from AliExpress Android)

www.ahmetsirin.com
    Alerjik Rinit Tedavisinde Evde Fototerapi
    http://www.ahmetsirin.com/tr/icerik/47/alerjik-rinit-tedavisinde-evde-fototerapi

Bu yöntem hakkında epey araştırma yapmıştım geçmişte. Bazı Hastanelerde bu cihazlardan vardı, 8 seans 10 seans deniyordu toplam 500 1000 lira gibi tedavi masraflarından söz ediliyordu. Ancak kesin bir çözüm yöntemi olmadığını duyunca vazgeçmiştim. Bu tip kişisel cihazlar gerçekten tedavi edici yada tedaviye yardımcı olabilir mi bilmiyorum, bazı ileri zekalılar bizim durumumuzdaki zor durumdaki insanları sömürmek için umut tacirliği yapıyor gibime geliyor. Çinden sıkça alışveriş yapıyorum ama sağlık ve medical konularda birşey almayı şimdilik tavsiye etmem umarım haksız çıkarım.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.