Burun etlerim şişiyor geniz akintim var burun tıkalı sürekli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
alerji ve geniz akıntısı (57. sayfa)

-
-
Ben de onlarca doktora gittim bu işin tedavisi yok ve bu şekilde daha ne kadar yaşarım bilmiyorum kalbim teklemeye başladı sanki. Hayattan hiçbir keyif almıyorum. İlladine başlayacağım galiba zaten sikmasam da burun etlerim şişiyor sıksam da bağımlılık yapip etleri büyutecek ama ara sıra rahat ederim en azından
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasodren aldım sinüzit için bugün geldi bu hafta kullanacağım memnun kalırsam yazarım.
-
Bunu ben de gördüm faydasını gorurseniz yazin ben de alacağım. Hem burun tıkanıyor hem de acayip bir mukus birikiyor boğazıma çıkartamiyorum bir türlü
Hocam bunun sitesinde 5 dk içinde fayda etmezse paraniz iade yazıyor gerçek mi bu fayda etti mi size
Arkadaşlar selam, geniz akıntısı nedeniyle boğaz bölgesinde (akıntının olduğu tarafta) yanma/yutkunma güçlüğü/sızlama gibi sıkıntılar yaşıyor musunuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Akıntı bende de var gitmiyor Bir türlü. Bi taraftam burun tıkalı bi taraftan akıntı var konuşamıyorum bile rahat rahat
Bu akşam başlayacağım. Haber veririm size.Geri iade işi zor hep bir şey bulurlar.
-
Gençler nane yağı aldim iyi geldi gibi biraz kokusu ferahlatiyo
usta noldu iyi geldi mi
-
Değişik bir şey burundan boğaza yanma oldu sanki hasarlı sinirleri sardı gibi. Bakalım biraz daha kullanacağım. Bide Colgate diş eti hassasiyeti için macun aldım. Sen ilk onu denermisin. Bu bir hafta geçsin öyle dönerim diğeri için.
-
Tamam sağol
az kaldı artık dayanamıyorum illadine başlayacağım galiba
-
nasıl gidiyor hocam iyi mi durumlar
-
hocam nedir son durum
-
konuyu baya okudum genel olarak besinlerle alakalı denilmiş ama bu kadar besini yemeden nasıl yaşayacağız?
-
Hocam bende etkisi biraz oldu ama benim geniz akıntım pek yok daha çok sinüzit için almıştım. Tam anlamıyla iltihabı boşaltma yaşamadım. Senin akıntın sinüsden mi yoksa reflüden mi anlayabildin mi?
-
reflü var mı bilmiyorum da reflü beliritilerinden bazıları var bende ama kbb doktoru alerjiden dolayı akıntı var sende demişti. mideyle alakalı olabilir mi bilmiyorum
-
ulan nasıl bir mevzu bu ya ömür boyu nasıl yaşanır bunla
-
evet bir kaçamak yapıp illadin kullandım bir sefer maalesef
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X