Şimdi Ara

alerji ve geniz akıntısı (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
90
Favori
580.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kulağa döküyorum derken nasıl yapıyorsunuz bunu? Kulağa su kaçması bile tehlikeli olabilirken elma sirkesi dökmek güvenlimidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alerji için : Gün içinde, fırsat buldukça, abdest alır gibi, buruna su çekmek,bazen, çok faydalı oluyor. Hem nemlendiriyor, hem temizliyor, hem de kısa bir süre için de olsa, bazen, rahatlama sağlıyor. Zaten yapılabilecek çokta seçenek yok sonuçta. Bir de burun nefes alamayacak kadar tıkandığında, Allergodil burun spreyi imdada yetişiyor. Herkese acil şifalar...

• Konu çok uzun zamandır mevcut nerdeyse tüm sayfaları okudum. Şimdiye kadar edindiğiniz bilgilerden en etkili olanı hangisidir ve yeni bir yöntem bulabildinizmi?

Bende birsürü doktora gittim birsürü ilaç içtim fayda etmedi, tomografi çekildi sinüslerim tertemiz çıktı. Kullandığım ilaçlar: zimaks (antibiyotik), deloday, aerius, rupafin, evosten (mukolitik), nasonex, avamys, otrivine (fazla kullanmadım tıkanıklık sorunum yok), risonel (nasonexin muadili) ve Levmont (bu bile kesmedi çok güçlü etkili olduğunu okumuştum). Bitkisel tedaviler vitamin takviyeleri sinüs yıkama rinse kit de denedim 4-5 aydır geçmeyen geniz akıntım var. Özellikle her sabah yarım saat gece boğazda biriken balgamları atmak en kötüsü. Bu kadar ilaç kullandım 1 gün bile boğazda balgamsız uyanmadım. Aralarında gene en etkili ve yan etki yapmadığını düşündüğüm rupafin oldu (ilk birkaç gün uyku getiriyordu sanırım, sonrasında olmadı ve kutusu bitene kadar kullandım). Şuanda nasonex kullanıyorum sadece, burun tıkanıklığı hapşuruk sorunum yok, arada sinüs rinse kitde yapıyorum. Hapları kullansak onlarda tıkanıklık hapşuruk önlüyordu, sadece nasonex yeterli oluyor. Evet önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 77Ahmet77 -- 24 Mart 2018; 14:33:49 >

• Eski mesajlarda da yazmıştım.
    Beslenme şekliniz kötüyse hiçbir ilaç size fayda etmez.

Hazır gıdalardaki(paketli) katkı maddeleri ve koruyucu maddeler insan sağlığını bozuyor.
    Bunlardan kurtulmadıktan sonra iyileşme beklemeyin.

Fast food, salam, sosis, sucuk, hazır çorbalar, cips, çikolata, bisküvi, vs vs gibi gıdalar, alerjen içerir.
    GDO'lu gıdalar, Nişasta bazı şeker içeren ürünler hatta tüm şekerli gıdalar.
    Çaya atılan şeker de dahil hepsi insan kimyasını bozuyor.

Öncelikle bunlardan kurtulmak gerekiyor.
    Sonrasında güneşli havada yürüyüş önemli.

Saydığınız ilaçlar alerjiyi baskılıyor. Tedavi etmiyor. İlacı bırakınca kaldığı yerden alerji devam ediyor.
    O yüzden asıl mesele bataklığı kurutmakta.
    Sağlıklı beslenme ve yürüyüş.
  • lost kullanıcısına yanıt
    Evet okumuştum yazdıklarını, piyasada çok fazla kalitesiz içerikli paketlenmiş ürünler bulunmakta, içindekiler kısmını okumadan ürünleri almıyorum, beslenmemede dikkat ediyorum. Kola falan tüketmiyorum zaten, söylediklerinden çikolata ve sucuk yediğim oluyor bunlarada dikkat etmeye çalışacağım artık. Çayda şekeride bıraktım birkaç gün önce (yazılarınızı okuduktan sonra) ve daha çok sevdim şekersiz halini . Denizde yüzer isem alerjimin geçeceğini düşünüyorum ve yazı bekliyorum. Şuanda bromelain tüketmeye başladım bakalım işe yarayacakmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: 77gagi77

Kulağa döküyorum derken nasıl yapıyorsunuz bunu? Kulağa su kaçması bile tehlikeli olabilirken elma sirkesi dökmek güvenlimidir?

sigara kullanıyorum ve hasta olduğum zamanlar sanırım genizlerim dolduğunda sanırım
    kulaklarımın içi kasınıyor
    seneler önce büyük gazetelerin birinde kbb uzman dr yazısını okudum
    kulağa en iyi elma sirkesi rahatlatır demiş

cekinerek denedim ve cok iyi geldi
    senelerdir arasıra kulaklarıma direk birkac damla döker beklerim rahatlarım
    burnuma cekerkende suya az damlatır genizlerimi temizlerim
    eskiden kalma burun sipreyini bosaltım 3 damla sirke gerisi su öyle kullanıyorum
    hatta diş temizliği için bile cok iyi dişler bembeyaz oluyor

evde bulaşık ve camaşır yıkarkende kullanıyorum elma sirkesini
    tavsiye ederim herkeze

• yıldırımorduları Y kullanıcısına yanıt
    bu elma sirkesi mucize gibi dediginiz gibi kimyasal degil ama temislik hijyen her seyde kullaniliyor, kocakari ilaci gibi ama ise yariyor

alerjiye bile iyi geldigini sizden duygum bende burnuma dokeyim bari bakalim
  • Alerji testi için g.doğuda 5 hastane gezdim hocalar şaşdı kaldı.

Ankara İstanbul İzmir diyorlar ama isim.vermiyorlar.

Nereye gideyim ne yapayım şaşdım kaldım.., Konka lar evrim geçiriyor burun tıkalı, gözüm yaşarıyor, ilaçlar fayda etmiyor...

Edit; rupafin ve notta diyorum başkada birşey demiyorum, 1 saatte etki ediyor bu ilaçlar. şuan için tek sıkıntım konkalar onlarıda obur ay rf ile tekrar yaktırcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 16 Nisan 2018; 18:50:23 >
  • Ch4ylak kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun istanbul'da çapa tıp fakültesi diyebilirim lakin randevu alabilirsen erkene şanslısın.
  • 10 yildir cekiyordum bu hastaligi cok da siddetliydi 3 ay hayat yasanmaz hale geliyordu.bu 10 yillik surecte kuzey ya da guney de baharin bahar gibi yasandigi cicegin bocegin bol oldugu yerlerde yasadim.simdi ic anadoluda kurak iklimin hakin oldugu bir yerde yasaiyorum ilk defa bu sabah biraz hapsurmalarim oldu. neredeyse nisaninin yarisina geliyoruz.onceden subat sonunda baslardi.cok cok iyi gidiyor simdilik.burada cicek bocek yok mu tabi ki var ama etkilemiyor.hicbir ilactan fayda gormeyen ben bu iklim degisikliginden fayda gordum.

• geniz akıntısından dolayı 24 saat mide bulanırmı
  • burunda et oldugundan sıvı akıntısı yasanır mı acaba
  • Alerjim Mayıs ayında her zaman ki gibi çok şiddetli geçiyor.Hiç tedavi olupta bu illetten kurtulan oldu mu? Ben 3 yıl aşı tedavisi oldum hastalığın seyri hala aynı.Bu hastalık yüzünden yılın 3 ayı akşamdan sonra dışarı çıkmaya korkuyorum.İlacın etkisi akşam 6 gibi bitiyor burun akıntısı başlıyor.
  • Maalesef. Hiç bir ilaç damla sprey bir işe yaramıyor.

Daima genize akıyor ve çok yorgun ve halsiz perişan birakiyor

• Bugün instagram reklamlarında denk geldim.Bionette isimli burna takılan cihaz var.Kırmızı ışık teknolojisiyle alerjiyi tedavi ediyormuş.Hiç kullanan oldu mu? Eski tarihlerde birisi satın aldığını yazmıştı ama sonra devamını yazmadı faydası olup olmadığına dair.Birkaç yıldır satışı olupta çok az kullanıcı yorumu olması nedeniyle şüpheyle bakıyorum.
  • comm kullanıcısına yanıt
    İnanmayın para tuzağı sosyal medyada iyi çalışıyorlar oltayi atıp gelenleri bekliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 26 Mayıs 2018; 2:54:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ellekem kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende öyle düşünüyorum.Bu arada her gün bir çay kaşığı çörek otu yemeye başladım.Sanki faydası oldu gibi.Belki de psikolojiktir.İnternette alerjiye faydalı olduğu yazıyor ama bilemiyorum.Bu alerji illeti yüzünden denemediğim şey kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 26 Mayıs 2018; 11:51:51 >
  • comm kullanıcısına yanıt
    Sizde ne gibi şikayetler var oluşturuyor acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ellekem kullanıcısına yanıt
    Benim alerji Mayıs ayında başlıyor 4 ay sürüyor ama bu ay sanırım küresel ısınmadan dolayı ilk kez nisanın ortasında başladı.Alerji ilk önce boğaz kaşıntısıyla başlıyor.Sonra burun akıntısı ve gözlerimin kaşınmasıyla devam ediyor.Bazen bir başlıyor 5 saat boyunca burun akıntısı ve hapşırık krizi oluyor.Başladığı an bir iş yapmam mümkün değil.Sürekli sümkürmem gerekiyor.O an dışarıda olsam rezil olurum.Bu yüzden akşamları mümkün olduğunca dışarı çıkmıyorum.Tabi kullandığım alerji ilacının etkisinden dolayı gündüzleri sıkıntı yaşamıyorum.Polenin arasında bile rahat dolaşıyorum ama ne zaman ki akşam eve geliyorum alerji ilacının etkisi bitmeye başlıyor.İşte birden bire alerji başlıyor.
  • Arkadaşlar içinizde bu ürünü alıp kullanan varmı

Adı bromix

alerji ve geniz akıntısı

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.