Bildirim
ALES çalışma kaynakları yardım arkadaşlar!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Senin matematik bilgine bağlı. Ben hatırlatma amaçlı yargının konu anlatımlı kitabını planlı bi şekilde bitiricem. Kasımda da sınava giricem. Soruların kimisi çok uğraştırıyor ama genel anlamda moralini yüksek tutan testleri var. Konuları bitirdikten sonra istediğin testi çöz. Sınav yaklaşırken de çıkmış soruları sırayla kendini deneyerek çözersen yeterli olur bence.. -
Tesekkurler -
İstanbul içinde güzel kurslarda var ve bir çoğu bayramdan sonra eğitime başlayacak benimde okul seneye bitiyor ben yavaştan matematiğe kasmaya başlaycağım -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet_altunel
Merhaba,
Seneye okul bitiyor ve ben lisanüstü eğitim için başvurmak istiyorum. Daha önce bu sınava giren arkadaşlara sorum,
Hangi kaynaklara çalıştınız ve hangilerini bana tavsiye edersiniz?
Şimdiden teşekkürler.
Matematik altyapınız iyiyse iyi bir puan yapabilirsiniz.ALES'in mantığı kısıtlı sürede soruları yetiştirmek.Bunun için bol soru çözmelisiniz.Özellikle çıkmış Ales sorularını(son 5 yıl).Şimdiden kolay gelsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X