Arkadaşlar ben 2023 yks sınavında sayısal alanda 1.789’uncu olmuş biriyim ve size bu sınav süreci hakkında azda olsa tavsiye vermek istiyorum (kardeşim için sizden tavsiye aldığım doğrudur) (TYT-AYT) -1 Matematik: Temelimi bıyıklı ile atmıştım gerçekten iyiki dediğim hocadır çözdüğü sorular ve lti için 900 küsür soru çözmesi beni etkilemişti tyt için öneririm ayt içinde eyüp b hazretleri size yorum ve bakış açısı kazandıracaktır tavsiye ederim -2 Türkçe: Evvelden beri dil bilgisinde sorun yaşadım ama yks aynı soruları pişirip önünüze koyuyor ben kadir gümüşten ilerledim bana çok şey kattı türkçeyi 39-1 yapmamı sağladı -3 Geometri: oldum olalı kenan karaya ısınamamıştım ses tonu ve anlatımı kötüydü sürekli öksürde kurtul bu sesten diyordum ama eyüp b geometri listesini keşfettim ve bana çok şey kattı yani tüm sorularda yorum yapabiliyordum şimdide zaten kitap çıkaracakmış sıfırdan anlatıyormuş -4 Fizik: esş eğer paranız varsa verin gitsin memnun kalacaksınız ama ben binlerce lira para vermem diyorsanız ben özcan aykından ilerledim mükemmel ötesi anlatımı ve deneylerle gösterimi çok iyidi -5 Kimya: kimya hocalarına ısınamamıştım sadece görkem şahinden ilerledim çok detay veriyordu ve bu sayede ayt ve tyt kimya fulledim -6 Biyoloji: Ben Selin hoca ve dr biyolojinden ilerledim selin hoca eski listesi daha iyidi pdf çıkartıp dinliyordum dr biyoloji ise tekrar amaçlı dinliyordum -7 Sosyal bilimler: ben apotemi sosyal konu özetliden takip ediyordum ve çok yararlı gelmişti SORU BANKASI (TYT-AYT) Matematik: 345 Ve Bilgi Sarmal Ama 3D ile Çözerseniz Ufkunuz Açılır Türkçe: 345 Ve Bilgi Sarmal Bu İkisi Tüm Derslerde Harikadır Fizik: 345 ve Bilgi Sarmal Kimya: Orbital Ve 345 Biyoloji: 345 Ve Biyotik Geometri: 345 ve Bilgi Sarmal yine 3D İle Götürürseniz Çok İyi Olur Sosyal Bilimler: apotemi sosyal soru bankası favorimdir DENEMELER: Tüm branşlar için bilgi sarmal veya 345 genel deneme için ise bilgi sarmal kontrol ve 345 ÖNERMEYECEĞİM KANALLAR: rehber mat: para göz olmuş her sene kamp yapıyor faydası yok gri koç: kendisi biyoloji mezunu ve okul neti 16 küsür size derece önerisi yapıyor boş çar yaşar hoca mathman: çok kolay soru çözüyor dinlerseniz elenirsiniz vip fizik: çok temel alıyor zaman kaybı BENDEN BU KADAR |
Bildirim