Şimdi Ara

Tavsiye İçin Yardım (YKS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 2023 yks sınavında sayısal alanda 1.789’uncu olmuş biriyim ve size bu sınav süreci hakkında azda olsa tavsiye vermek istiyorum (kardeşim için sizden tavsiye aldığım doğrudur)

(TYT-AYT)

-1 Matematik: Temelimi bıyıklı ile atmıştım gerçekten iyiki dediğim hocadır çözdüğü sorular ve lti için 900 küsür soru çözmesi beni etkilemişti tyt için öneririm ayt içinde eyüp b hazretleri size yorum ve bakış açısı kazandıracaktır tavsiye ederim

-2 Türkçe: Evvelden beri dil bilgisinde sorun yaşadım ama yks aynı soruları pişirip önünüze koyuyor ben kadir gümüşten ilerledim bana çok şey kattı türkçeyi 39-1 yapmamı sağladı

-3 Geometri: oldum olalı kenan karaya ısınamamıştım ses tonu ve anlatımı kötüydü sürekli öksürde kurtul bu sesten diyordum ama eyüp b geometri listesini keşfettim ve bana çok şey kattı yani tüm sorularda yorum yapabiliyordum şimdide zaten kitap çıkaracakmış sıfırdan anlatıyormuş

-4 Fizik: esş eğer paranız varsa verin gitsin memnun kalacaksınız ama ben binlerce lira para vermem diyorsanız ben özcan aykından ilerledim mükemmel ötesi anlatımı ve deneylerle gösterimi çok iyidi

-5 Kimya: kimya hocalarına ısınamamıştım sadece görkem şahinden ilerledim çok detay veriyordu ve bu sayede ayt ve tyt kimya fulledim

-6 Biyoloji: Ben Selin hoca ve dr biyolojinden ilerledim selin hoca eski listesi daha iyidi pdf çıkartıp dinliyordum dr biyoloji ise tekrar amaçlı dinliyordum

-7 Sosyal bilimler: ben apotemi sosyal konu özetliden takip ediyordum ve çok yararlı gelmişti

SORU BANKASI (TYT-AYT)

Matematik:

345 Ve Bilgi Sarmal Ama 3D ile Çözerseniz Ufkunuz Açılır

Türkçe:

345 Ve Bilgi Sarmal Bu İkisi Tüm Derslerde Harikadır

Fizik:

345 ve Bilgi Sarmal

Kimya:

Orbital Ve 345

Biyoloji:

345 Ve Biyotik

Geometri:

345 ve Bilgi Sarmal yine 3D İle Götürürseniz Çok İyi Olur

Sosyal Bilimler:

apotemi sosyal soru bankası favorimdir

DENEMELER:

Tüm branşlar için bilgi sarmal veya 345

genel deneme için ise bilgi sarmal kontrol ve 345

ÖNERMEYECEĞİM KANALLAR:

rehber mat: para göz olmuş her sene kamp yapıyor faydası yok

gri koç: kendisi biyoloji mezunu ve okul neti 16 küsür size derece önerisi yapıyor boş çar

yaşar hoca mathman: çok kolay soru çözüyor dinlerseniz elenirsiniz

vip fizik: çok temel alıyor zaman kaybı

BENDEN BU KADAR

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.