Şimdi Ara

ALES,KPSS. DGS Soruları Çözülmeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru başlıktaki gibi arkadaşlar ALES,KPSS,DGS soruları çözülmeli mi bize bir yarar sağlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: xcodearena

Soru başlıktaki gibi arkadaşlar ALES,KPSS,DGS soruları çözülmeli mi bize bir yarar sağlar mı?

sadece problemler kısmını çözüyorum.neticede ösym soruları bakmakta fayda var.
  • İhtiyaç akademinin kpss genel kültür genel yetenek diye kitabı var 12.5tl ye onu aldım geçen. Genel yetenek kısmı lazım bize. Bence çözülmeli ya sonuçta aynı kurumun soruları. ygs türkçe-mat ve kpss türkçe-mat aynı mantıkta yani düşünce tarzı oluşur diye düşünüyorum. Hazır ösym nin hazırladığı sorular varken çözmek gerek bence :D
  • Ales Dgs sınavına hazırlananlar mutlaka geçmiş yılların sorularını çözmelidirler. Ales ve dgs hakkında daha geniş bilgiye sahibi olmak içinwww.femakademi.org Sitesine bakmakta fayda olabillir
  • up
  • Kesinlikle çözülmeli.
  • 40 yapmama rağmen Gereksiz buluyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kpss ve dgs online soru çöz
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • Up beyler gereksiz mi
  • ALES bu işin üniversitesini okumuş insanların zamanla yarıştırıldığı bi sınavdır ve mat kısmında genellikle zaman alıcı ve analitik zeka isteyen uğraştırıcı sorular sorar.ben bu soruları tarz olarak ygs mata benzetiyorum her sene soruyorlar bu şekilde 4-5 tane ve eleyici sorular bunlar.bu sebeple yüksek hedefi olanlar çözmeli bence.

DGS hakkında bi bilgim yok ama KPSS eskiden ygs mata göre daha kolay idi.ama onu da son zamanlarda biraz daha alese benzetmeye başladılar.
  • AynenÇokHaklısınız A kullanıcısına yanıt
    hocam dgs'ye kolay diyorlar ama zor diyen de var.
    ales-kpss-dgs bence zorlukta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.