hocalarım,alesleri marta kadar çözüp ardından sınava kadar her gün tr denemesi çözmek sizce nasıl olur < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A3BEC6B -- 17 Eylül 2023; 16:28:56 > |
Alesler ne zaman çözülmeli?

-
-
eyup b pp nereye gitti hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Ben Mayıs’ta çözmüştüm. Öncesinde paragraf kitabı bitirmeden Ales Türkçe çözmek mantıksız bence. Tyt Türkçeyi zor yapan paragrafın öğrenciyi arada derede bırakan yapısı. Fakat Ales Türkçeyi zor yapan paragrafların uzun,anlaşılmaz, adeta baş ağrıtan bir yapısının olması. Keza Ales’in bir kaç soru tipi daha da zorlaştırıyor bu durumu. Bu yüzden normal paragraf soru bankası çözmeden Ales Türkçe çözmek mantıklı değil. İlk Ales çözmek olayı gözünde büyütmene ve yanlış formata alışmana sebep olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SGSGDHSBEJBXW8JW1OSNQONZKA
haklısınız hocam bu yüzden marta kadar 3 tane paragraf(hız ve renk,345 ve apotemi) kitabı bitirmeyi düşünüyorum.Dediğiniz gibi en az birkaç paragraf kitabını çözdükten sonra aleslere geçmek daha mantıklı
-
sınava yakın sürede çözmek bence. (37.75 türkçe)
hocam netiniz çok iyiymiş.Dil bilgisi için nasıl bir çalışma yaptınız
-
rüştü hocanın 17 videoluk dil bilgisi kampını bitirip ardından 3d dil bilgisi denemelerini çözdüm her gün bir deneme olmak üzere. 1 ayda bitiyor zaten denemeler. Sonra sınava kadar olan sürede ise , tyt türkçe denemesi çözerken dil bilgisi sorusundayken en ufak tereddüt ettiğim konu hakkında hatırlama amaçlı bir kaç test çözerdim. Ara sıra da youtube'dan hocaların dil bilgisi karışık soru çözümleri videolarını izlerdim.
cevabınız için teşekkür ederim
-
cozulmeli miymis ben cozmedim 37-3
çözmedim paragraf kitabı da çözmedim sadece denemeyle 38 2 ya da 37 3 olması lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu paragraf ne sakat bir şey a
bunu sabitleyebilecek bir şey yokmu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X