Şimdi Ara

ALEV ALEV 176 TL Corsair Dark Core RGB 16,000 DPI Wireless Gaming Mouse (Renewed) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
6
Favori
25.871
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-975393588

Orjinal olmama ihtimali var mi acaba? Sonucta orjinal kutusunda gelmiyor.
    Corsair tarafından sahte ürün satışı mı? Ürünün orjinal kutuda olmamasının sebebi refurbished olması. Ülkemizde bu tip bir satış şekli olmadığından kafaların karışması normal. Ürün orjinal
  • çok tipsiz
  • Bunu geçen hafta da görmüştüm aynı fiyattı. Ama yorumları okuyup vazgeçmiştim. Çok olumsuz yorum var maalesef. Farklı ürün falan gelirse geri göndermek filan büyük sıkıntı bunu bilerek alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Bu kadar çok yenilenmiş ürün varsa bir sıkıntı vardır bu modelde.
    Aslında yenilenmiş direkt olarak tamir görmüş demek değil. Bizde ürün iade edilince paketleyip SIFIR diye satabiliyorlar. ABD'de kurallar çok katı ve iade ürünleri de refurbished çatısı altında satışa sunuyorlar. Alım gücü yüksek ve birim fiyat cinsinden ürünün değeri düşük olduğundan rahatlıkla alınabiliyor ve onbinlerce satılıyor. E haliyle arada iade gelenler de oluyor
  • 7 Tane sipariş geçtik bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: madenci66

7 Tane sipariş geçtik bakalım
    Hepsini tek siparişte aynı adres ve isme yaptıysanız sıkıntı yaşayabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 23 Temmuz 2019; 16:26:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philae

Bunu geçen hafta da görmüştüm aynı fiyattı. Ama yorumları okuyup vazgeçmiştim. Çok olumsuz yorum var maalesef. Farklı ürün falan gelirse geri göndermek filan büyük sıkıntı bunu bilerek alın
    X bir firma tarafından satılıyor olsa haklısınız fakat 90 gün amazon garantisi ile satılıyor olması her türlü sorunda arkasında olacaklarını gösteriyor. Şimdiye kadar onlarca siparişim oldu sorun yaşadığımda da hep muhatap buldum ve çözüldü bir şekilde. Çok maliyetli olacaksa ürünü geri göndermemi bile istemediler veya gönderim ücreti kadar çek tanımladılar.

• cohannan kullanıcısına yanıt
    Peki tesekkur ederim urunu paylastiginiz icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boyutunu öğrenebilir miyiz
  • Muhtemelen ürün yanlış gelirse geri göndermemizi istemezler. Amerika'ya PTT ile yollayacak olsak bile en az 100 lira isterler. 20 dolara sattıkları ürün için 20 dolar kargo ödemek istemezler.

• cohannan kullanıcısına yanıt
    Valla iş yerindeki arkadaslarla kargo ve gümrük vermemek için yaptık sıkıntı cıkarsa amozon iade alsn ürünleri çok kaybım olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madenci66

Valla iş yerindeki arkadaslarla kargo ve gümrük vermemek için yaptık sıkıntı cıkarsa amozon iade alsn ürünleri çok kaybım olmaz.
    Siparişleri böl hocam uğraşmamış olursun.
  • Ben de siparişi verdim umarım iyi bir şey gelir. Bu arada ben yanlışlıkla Amazon'un çeviricisini kullandım. Kredi kartımın çeviricisinin de geri kalır yanı yok (Visa) 5TL fark oluyor arada.

• Aldık bakalım inşallah sorunsuz arızasız gelir

Paylaşım için teşekkürler

• Mouse 128 gram, özellikle fps için fazla ağır. Şarjının 16 saat gittiğini iddaa etmiş corsair fakat kullanıcı yorumlarında çok daha kısa gittiği söylenmiş. Büyük ihtimalle kullanım yoğunluğuyla alakalı bir durum, mouse'un sık kullanıldığı oyunlarda 4-5 saat civarı gittiği söylenmiş. Kablosuza gelirsek kısaca sorunlu, bağlantı problemi yaşama olasılığınız yüksek, logitech wireless teknolojisini çok geriden takip ediyor. Sensörü 3360 varyansı yani oldukça kaliteli bir sensör, kablolu kullanımda herhangi bir sorun yaşamazsınız.

Fiyata gelirsek piyasaya 80 dolardan çıkmış fakat ederi kesinlikle bu değil, 20'den fazla mouse kullanmış ve halihazırda 15 civarı mouseu olan biri olarak mevcut sorunlarıyla ederini 40-50 dolar civarında görüyorum. 60 dolara satılan g305 varken bu fiyatı haketmiyor. Yine de refurbished fiyatı çok uygun, günlük kullanım için güzel bir mouse. Yine ciddi seviyede oyun oynamıyorsanız oldukça yeterli fakat rekabetçi fps oynayanlar uzak dursun.

• 1 adet aldım bende, umarım memnun kalırım. Haber veren arkadaşa teşekkür ederim.
  • Darcyn kullanıcısına yanıt
    Dediklerinize katılıyorum fakat ağırlığı kablosuz mouse için normal, muadilleri (kabloluları) 130-95 arasında dolanıyor. Batarya açısından söylüyorum.

• Rival 600 ve Rival qck prism ikilisi alıyorsun renklerin dansı ile ahengi bir arada yaşıyorsun. ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Bu arada iyi ki attınız görseli kesinlikle para birimini TRY seçmeyin USD seçin. Yoksa yüksek kurdan dönüştürür
    Hocam ben de TL olarak aldım. Hesap kesimine 20 gün var, banka hesap kesimindeki kurla mı çarpıp hesaplıyor, yoksa alım yapılan tarihteki kurla mı? Bir bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phobia -- 23 Temmuz 2019; 21:13:3 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.