Şimdi Ara

ALEV ALEV 176 TL Corsair Dark Core RGB 16,000 DPI Wireless Gaming Mouse (Renewed) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
6
Favori
25.871
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam tekrar yazın ben anlık çeviri yapacağım size. Ne uğraşacaksın, onlar uğraşsın.
  • DHL benden evrak vs. istiyor. Yarın göndereceğim istediklerini. Umarım dark core çıkar.
  • shenergy S kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler. Bir arkadaşıma rica ettim. O yazdı ilk önce ama adam ne dersek kabul etmiş ama o sonradan farklı şeyler istemiş.

Adam: Paranızı iade edeyim mi
    Arkadaş: edin
    Adam: paranızı iade ediyorum
    Arkadaş: ürünü yollayın
    Adam: ürünü yolkuyorum
    Arkadaş; parayı iade edin.
    Adam; tamam
    Arkadaş; ürünü yollayacaksınız değil mi

Bir minvalde devam etmiş muhabbet.

Sonradan tejrar bağlanıp

Para iadesi ve gelen ürünün geri yollanmasına ikna ettik.
  • erdogan.. E kullanıcısına yanıt
    Yorumlarda bu şekilde yanlış yollanan başka siparişler de var. Benim sipariş 2 kez kargolandı deyip sonra iade edildi. Durumu Amazon'a ilettiğimde işlemleri ve satıcıyı incelemeye aldıkları yönünde geri dönüş oldu. Satıcı Corsair Outlet gözüküyor ve ama sanırım ya ürün stoğunda ya satıcıda ya da her ikisinde sorun var.
  • erdogan.. E kullanıcısına yanıt
    Gelen ürünün iadesi nasıl yapılıyor
  • Benim ürün gümrükten sorunsuz çıktı. Yurt içi kargoya verilmiş muhtemelen yarın elimde olur acaba ne çıkacak :)
    Bir tane daha almıştım sonradan o daha kargolanmadı gariptir.
  • black_67 kullanıcısına yanıt
    ilk önce amazona değişim için iletişime geçiyorsunuz.

onlar size bir mail atıyorlar. maildeki eki yazdırıp kutuya yapıştırıyorsunuz.

sonra ptt kargo ile gönderiyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdogan..

ilk önce amazona değişim için iletişime geçiyorsunuz.

onlar size bir mail atıyorlar. maildeki eki yazdırıp kutuya yapıştırıyorsunuz.

sonra ptt kargo ile gönderiyorsunuz
    Benimkide teslim edildi evde yoktum resim istedim doğru gelmiş

Gidincede test edeceğim

Yanlıl gelirse diye prosedürü öğrenmek istemiştim

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

Benimkide teslim edildi evde yoktum resim istedim doğru gelmiş

Gidincede test edeceğim

Yanlıl gelirse diye prosedürü öğrenmek istemiştim

Teşekkürler

Alıntıları Göster
    Dhl express ile mi geldi ? Benim ki gümrüğe taabiidir diye güncellenp duruyor.
  • exclbr kullanıcısına yanıt
    Evet express

Müşteri hizmetlerini arayın tc ve mail adresi istiyorlar

Mouse çok apır gerçekten csgo için dpi ayarı kaç olmalı 1100altı çok yavaş oluyor

Kablolu denemedim daha
    ALEV ALEV 176 TL Corsair Dark Core RGB 16,000 DPI Wireless Gaming Mouse (Renewed)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_67 -- 29 Temmuz 2019; 19:53:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

Evet express

Müşteri hizmetlerini arayın tc ve mail adresi istiyorlar

Mouse çok apır gerçekten csgo için dpi ayarı kaç olmalı 1100altı çok yavaş oluyor

Kablolu denemedim daha
    ALEV ALEV 176 TL Corsair Dark Core RGB 16,000 DPI Wireless Gaming Mouse (Renewed)
    Onlar istemeden mail olarak attım. Aramam gerekli mi ? Aradığımda gümrüğe aktarıyolsrlar bağlanmak zulüm. Mause için genel incelemeler yapar mısınız ?

• Benimki "Gönderi Hizmet Merkezine ulaştı" asamasinda kaldi. Telefonla aramam gerekir mi sizce? Bilgisi olan paylasirsa memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-975393588 -- 29 Temmuz 2019; 20:34:12 >
  • Gümrüğe tabidir dedikten sonra 1 gün boyunca ne arayan oldu ne soran. Ben de kendim aradım. TC, içeriğini ve e posta sordular. Tek isteğim yanlış mouse gelmemesi. Yanlış gelirse yanlışı yollasam yenisini gönderirler mi?
  • exclbr kullanıcısına yanıt
    Gümrükle işiniz yok sadece işlemleri hızlandırmak için tc ve mail verin yeterli

Mouse gerçekten çok kaliteli yüksek dpi gereksiz bir özellik eski mouse da dpi ayarı vs yoktu uygun dpi ayarları vs yapmak alışmak gerekli onun için çok birşey demek istemiyorum ama gerçekten tepki hızı kalitesi olsun çok iyi yanlız bana baya ağır geldi buda alışma gerektiren birşey
  • tükenmiş :(
  • Alan arkadaşlardan kablolu kullanım yapan varmı

Sanki şarj tam dolduktan sonra kablo pasif kalıyor ve mouse çalışmıyor.

Bu bir sorun mudur acaba kafama takıldı

Kabloyu taktım çalışıyordu ara verdim geldiğimde mouse kablolu olarak çalışmadı
  • LifeforRelic kullanıcısına yanıt
    Hocam o konusmayi yaptiktan ne kadar sure sonra kargolandi size
  • Gönderi gümrüğe tabidir. 24 saati geçti güncellenmedi. DHL i bekliyoruz. Amazonda da tükenmiş, umarım harpoon gelmez.
  • black_67 kullanıcısına yanıt
    Evet o sorunu yaşadım. Bir süre sonra ya kendiliğinden düzeldi ya da wireless alıyıcı çıkardığım için mi düzeldi bilmiyorum :D
  • Daha hala gümrükte gösteriyor. Bu sabah bir kadın aradı özür dilediklerini ve mağduriyetten dolayı süreci hızlandırdıklarını söyledi. Bidaha DHL mi asla. Amazondan da aşırı iyi fırsat olmadıkça almayacağım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.