Şimdi Ara

ALEV ALEV 176 TL Corsair Dark Core RGB 16,000 DPI Wireless Gaming Mouse (Renewed)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
6
Favori
25.871
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 176 TL(kargo ve gümrük vergisi DAHİL) Corsair Dark Core RGB 16,000 DPI Wireless Gaming Mouse (Renewed)

Türkiye fiyatı:
    akakce.com
    Corsair Dark Core Kablolu ve Kablosuz Oyuncu Mouse CH-9315011-EU Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/kablosuz-mouse/en-ucuz-corsair-dark-core-kablolu-ve-kablosuz-oyuncu-mouse-ch-9315011-eu-fiyati,290717011.html

Ürün renewed, yenilenmiş, outlet ürün. Sorunsuz şekilde çalışıyor olduğu Corsair tarafından garantilenmiş(satıcı da Corsair) ek olarak amazon da 90 gün boyunca her türlü probleme karşı garanti veriyor. Orjinal kutu yerine Corsair tarafından refurbished etiketi yapıştırılmış klasik bir kutuyla geliyor.

ALEV ALEV 176 TL Corsair Dark Core RGB 16,000 DPI Wireless Gaming Mouse (Renewed)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 23 Temmuz 2019; 15:27:29 >

• Renewed olmasa alırdım 90 gun garanti varmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gibi gümrük - vergi - Kargo geliş süresi vs... merak eden olursa ekran görüntüleri

ALEV ALEV 176 TL Corsair Dark Core RGB 16,000 DPI Wireless Gaming Mouse (Renewed)ALEV ALEV 176 TL Corsair Dark Core RGB 16,000 DPI Wireless Gaming Mouse (Renewed)

• 1 adet satın aldım, teşekkür ederim.

• umtyldz kullanıcısına yanıt
    Bu arada iyi ki attınız görseli kesinlikle para birimini TRY seçmeyin USD seçin. Yoksa yüksek kurdan dönüştürür
  • Yorumlarda farklı mouse gönderilenler de var bilemedim şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazMabel

Yorumlarda farklı mouse gönderilenler de var bilemedim şimdi
    Ben de gördüm bazılarına harpoon gitmiş sanırım karışıklığa gelmiş sonra düzeltmişler. Satıcı güvenilir olduğu sürece yanlış da gelse bizdekiler gibi yarı yolda bırakmazlar. Müşteri memnuniyeti adına gerekirse zararına tekrar gönderir
  • Cok fazla olumsuz yorum var renewed olmayan mouse ile dahi. Karar veremedim biraz kullanissiz gibi ergonomik olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Hocam cebimizden sadece 176 TL mi çıkıyor? Yani vergi-kargo ücreti fiyata dahil ve 176 TL'ye direkt teslim alıyoruz değil mi?
  • Alınır mı? Emin olamadım.

• Ben de sipariş verdim. Şu an kullandığım klavye mouse setini 2009'da almıştım. 10 yıldır hala sağlam Logitech :)
    Bakalım bu mouse da en azından 90 gün garantili ve satıcısı da Corsair'in kendisi.
    zaten refurbished olmasa fiyatı herşey dahil 83 USD'ye geliyor. Outlet olunca 30,94 USD oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 23 Temmuz 2019; 15:53:6 >
  • UltimateBöcek kullanıcısına yanıt
    Kur çevrimini Amazon'a bırakmayın. En iyisi kredi kartına döviz ekstresi tanımlamak. Kaç USD ise onu çekiyor karttan. Siz de TL kuru neyse o kurdan USD alıp ekstrenizi ödersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 23 Temmuz 2019; 15:52:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltimateBöcek

Hocam cebimizden sadece 176 TL mi çıkıyor? Yani vergi-kargo ücreti fiyata dahil ve 176 TL'ye direkt teslim alıyoruz değil mi?
    Aynen öyle Türkiye ye gelince yeni kanun gereği ekstra ücretleri vs amazon karşılıyor

• şuan bende 19 dolar gözüküyor
  • Alınır aslında ya. Ama kararsız kaldım ihtiyacım da var böyle birşeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 23 Temmuz 2019; 16:7:11 >
  • korkmaztaha kullanıcısına yanıt
    Kargo ve gümrük vergisi eklenince 30,94 USD tutuyor.
  • Bu kadar çok yenilenmiş ürün varsa bir sıkıntı vardır bu modelde.
  • G900 ve G102 var yine de alasım geldi.

• 90 gün Amazon'un garantisi ama Corsair sertifikalı yenilenmiş ürünlerine 1 yıl kendisi garanti sunuyor.
  • Orjinal olmama ihtimali var mi acaba? Sonucta orjinal kutusunda gelmiyor.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.