Şimdi Ara

ALEV ALEV 176 TL Corsair Dark Core RGB 16,000 DPI Wireless Gaming Mouse (Renewed) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
6
Favori
25.871
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim sipariş kargolandı. Sonra da satıcıya geri gidiyor diye uyarı geldi aynı gün. Amazon MH ile yazıştım. Refund yapacağız dediler. Ürünü istiyorum dediğimde ise satıcı Amazon değil Corsair olduğu için yapabilecek bir aksiyon olmadığı ve sadece refund yapılacağı belirtildi. Satıcı Amazon olmadığı sürece normalde zaten almıyorum ama Corsair olduğu için güvenip almıştım.

Kısmet değilmiş diyelim ama Corsair'dan da beklemezdim açıkçası. Ayrıca Amazon'un da 3. parti satıcılar üzerinde hiçbir etkisi yok gördüğüm kadarıyla.

Uygun fiyata gaming mouse aldım bari yanına da bir Corsair K95 RGB klavye alayım diyordum. Yok artık Corsair klavye falan

Edit:

Amazon MH bana ulaşarak ürün fiyatı 20 USD iken 30 USD olduğu için 10 USD hediye çeki tanımladı. Yaşanan sorundan dolayı da özür maiyetinde hızlı kargo ile gönderimi seçmemi ve teslimat sonrası kargo ücretinin iade edileceğini belirtti. Hızlı kargo için 34.50 USD ödedim. Toplam olarak 60.50 USD ödemiş oldum. Kargo ücretinin geri ödeneceği konusunda ayrıca teyit de aldım. E-posta duruyor.

Bakalım bu maceranın sonu ne olacak? Geri ödeme sonrası herşey dahil 26 USD'ye gelmiş olacak bu mouse. Renewed ama bu paraya da alınırdı yani

Edit-2:

2. sipariş de aynı duruma maruz kaldı. Kargolandı. Aynı gün satıcıya geri döndü. Amazon adres ile ilgili bir sorun yok. Muhtemelen satıcının stok sorunu diyor. 3. parti olduğundan da onların stoğu üzerinde bir kontrolleri yok. 2. ödeme de iade edilecek.

Evren bana bu fareyi almamam için yeterli mesajı verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 26 Temmuz 2019; 9:27:14 >

• Benimki hala “preparing for shipment”

Yalan olacak heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada tekrar aynı fiyattan satışta.

• Benim ki yolda. Amazon dhl express göndermiş. Böyle bir talebim vs. de olmadı halbu ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 25 Temmuz 2019; 11:34:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shenergy

Bu arada tekrar aynı fiyattan satışta.
    Ayni fiyat mi 42 dolar suanda 240lira yapiyor?

Sepetten cikarttim alisveris gecmisinde 20dolar gozuktu geri ekledim 20dolar oldu ala ala sapittimi bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 25 Temmuz 2019; 11:39:50 >
  • Aldim bende 1 Agustosta stoklara gircekmis.
    171 liraya geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 25 Temmuz 2019; 15:39:8 >
  • Benimki DHL ile geldi 1 gündür gümrükte bekliyor.

• şu an 30 dolar ürün 250 tlye felan geliyor. Daha önce kaç dolar dı?
  • incubus İ kullanıcısına yanıt
    20$

• DHL ile gönderiyorlar anlasılan benimkide dhl de.
  • Benimki hala çıkmadı yola :/

• Ürün şuan istanbulda

Gönderi Hizmet Merkezine ulaştı ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 09:09
    Gönderinin ön bilgilendirme mesajı gümrük sistemine ulaştı ve gümrük statüsü belirlendi/güncellendi ISTANBUL - TURKEY

Acaba bizden form vs istenecek mi gümrük işlemleri için

eğer gümrükte çok beklemezse taahhüt edilen 1-6 ağustos teslimatının ilk günü teslim edilir diye düşünüyorum.
  • 2 gündür Gümrükte benimki. E postaları kontrol ediyorum gelen giden yok. Umarım yakın zamanda çıkar.

• Benim kargo da dhl express ile geliyor, Teslim tarihi 30 temmuz görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krystof -- 27 Temmuz 2019; 2:46:32 >
  • Benim siparis saticiya geri donmus napcaz simdi iptalmi olcak geri gondirlermi

• DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Ucreti iade ediyor amazon. Bir sorun var satici ile ilgili sanirim. 2 kez siparis verdim. 2 kez saticiya geri dondu.

• quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Ucreti iade ediyor amazon. Bir sorun var satici ile ilgili sanirim. 2 kez siparis verdim. 2 kez saticiya geri dondu.
    Ucreti iade edip on dolar cek tanimlicaklar,sonraki siparisimdede hizli kargoyu ucretsiz verceklerini soylediler.fena olmadi cok ihtiyacim yoktu mouse a zaten

• Benim saparişim geldi. Ama corsair harpoon maus geldi.

İletişime geçtim yanlış mause diye. İmgilizcem iyi olmayınca iletişimi foğru düzgün yapamadık. Doğru ürünün kargolanmasını istedim. İlk kabul ettiler sonra vaz geçtiler.
    Gelen mause bende kalacak para iade edeceklerdi . sonra ondan da vaz geçtiler mausu geri göndermemei istiyolar. Mause geri gisince paramı iade edeceklermiş

• quote:

Orijinalden alıntı: erdogan..

Benim saparişim geldi. Ama corsair harpoon maus geldi.

İletişime geçtim yanlış mause diye. İmgilizcem iyi olmayınca iletişimi foğru düzgün yapamadık. Doğru ürünün kargolanmasını istedim. İlk kabul ettiler sonra vaz geçtiler.
    Gelen mause bende kalacak para iade edeceklerdi . sonra ondan da vaz geçtiler mausu geri göndermemei istiyolar. Mause geri gisince paramı iade edeceklermiş
    Rezillik resmen su yaptiklari.

• Benim mouse geldi bugün. 1 yıldır logitech g903 kullanıyordum, kronik sorunu olan önce sağ tuş sonra da sol tuş çift tıklamaya başlayınca yeni mouse arayışına girdim çünkü çok sinir bozucu bir hal almıştı son zamanlarda. Üstelik o çok övülen logitech uluslararası garanti servisi de yardımcı olmadı satın aldığınız yer ile görüşün diyip kestirip attılar. 1000TL üzerindeki mouse 1 yılda ki bu 1 yılın 6 ayı pc'den uzak yaşadım perte çıktı.

Corsair hakkında sabahtan beri ilk deneyimim gayet olumlu, mouse biraz ağır ve büyük. Logitech'e kıyasla gayet hoşuma gitti daha dolgun ve ele oturuyor, konforunu çok beğendim. Oyun performansını test etme şansım olmadı henüz. Paketleme harikaydı, mouse zaten sıfır gibi kondüsyon olarak tek farkı özel paketinde gönderilmiş olması.

Uzun lafın kısası bedavadan biraz pahalıya mal etmiş olduk, konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.