Şimdi Ara

ALEV ALEV 176 TL Corsair Dark Core RGB 16,000 DPI Wireless Gaming Mouse (Renewed) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
6
Favori
25.871
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim 48 saat geçti. Hala aynı. Harpoon çıkarsa 10 gündür touchpad kullandığımı aktaracağım. Amazon gibi müşteri yanlısı bir firma böyle bir mağduriyeti para iadesi ile kapatmaması gerek. Ya tekrar aynı ürün ya da mouse'u yollamadan para iadesi yaptırmak için elimden geleni yapacağım. Bunlar hep MacKenzie karısı yüzünden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • By_Alesia B kullanıcısına yanıt
    Şuan çalışıyor ilginç

• quote:

Orijinalden alıntı: black_67

Şuan çalışıyor ilginç
    Aynen benim saatlerdir elimde bir sorun çıkmadı :D
  • Benim farede geldi corsair sorun çıkmadı. Üç arayüzdede kullandım fareyi bluetooth dan pek bişey beklememek gerek eski Microsoft faremle aynı gibi ama diğer wifi dongle ve kablolu performansı muazzam. Farenin yapısı çok kaliteli hissi veriyor
    Kutudan çıkan iki tarafı da dişi olan micro usb ve A tipi usb girişi olan aparat ne işe yarıyor arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. X -- 1 Ağustos 2019; 8:43:23 >
  • Toplam 77 dolarlık sipariş verdim bu mouse artı bunun mousepad i şimdi yapmam gereken nedir

• Sonradan aldığım diğer fare gümrükten 1 saatte geçmiş garip :D belge falan da istenmedi, acaba vergi mi çıkmadı?
  • acaba ürünün kablolu ve kablosuz şarj olma süresi nedir?
  • yerdavader kullanıcısına yanıt
    Kablosuz şarj galiba SE olan modelinde var bir tek. Kablolu olarak 1 saat içerisinde oldu benimkisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Alesia

Kablosuz şarj galiba SE olan modelinde var bir tek. Kablolu olarak 1 saat içerisinde oldu benimkisi.
    hocam iptal ettim direk kablosuz sarj var diye almıstım bu ve bunun q charge mousepad ini. sagolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerdavader -- 1 Ağustos 2019; 12:46:52 >
  • İstanbula geldiyse Dhl arayıp tc ve mail adresinizi iletin işlemi daha hızlandırıyor arkadaşlar bilginize.
  • Mouse az önce geldi. Mouselardan çok anlamam fakat baya kaliteli geldi bana. Biraz ağır ve hafif büyük fakat çok iyi mouse. Umarım uzun ömürlü olur. Düşünenlere tavsiye ederim. Mouse pad alsak sarj eder mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 1 Ağustos 2019; 14:20:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclbr

Mouse az önce geldi. Mouselardan çok anlamam fakat baya kaliteli geldi bana. Biraz ağır ve hafif büyük fakat çok iyi mouse. Umarım uzun ömürlü olur. Düşünenlere tavsiye ederim. Mouse pad alsak sarj eder mi ?
    se modeli kablosuz sarj ediliyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerdavader

se modeli kablosuz sarj ediliyormuş

Alıntıları Göster
    Teşekkürler,kablosuz sarj da olmayıversin sorun değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Teşekkürler,kablosuz sarj da olmayıversin sorun değil.

Alıntıları Göster
    ben de kablosuz sarj var diye aldım üstte ki arkadaş beni aydınlatınca hemen iptal ettim :) yoksa mouse pad e bosa para verecektik
  • quote:

ben de kablosuz sarj var diye aldım üstte ki arkadaş beni aydınlatınca hemen iptal ettim :) yoksa mouse pad e bosa para verecektik

Alıntıları Göster
    Benim için çok önemli özellik değil,olsa iyi olurdu fakat 20 dolara böyle kalite mouse bulmuşken daha da aranmamak gerek diye düşünüyorum. Renewedden güzel bir mause altlığı tavsiyesi olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 1 Ağustos 2019; 14:19:34 >

• quote:

Benim için çok önemli özellik değil,olsa iyi olurdu fakat 20 dolara böyle kalite mouse bulmuşken daha da aranmamak gerek diye düşünüyorum. Renewedden güzel bir mause altlığı tavsiyesi olan var mı ?

Alıntıları Göster
    www.amazon.com
    Sorry! Something went wrong!
    https://www.amazon.com/dp/B07NDPZL5M/ref=

mm1000 i alabilirsiniz aslında içinden cıkan aparatla mousede kablosuz şarj olabiliyor olmadı telefonu sarj edersiniz.

• quote:

https://www.amazon.com/dp/B07NDPZL5M/ref=
    mm1000 i alabilirsiniz aslında içinden cıkan aparatla mousede kablosuz şarj olabiliyor olmadı telefonu sarj edersiniz.

Alıntıları Göster
    Çok teşekkürler,evet bu tarz alabilirim. Keşke bunun large olan versiyonu olsa.

• Bana da Harpoon geldi İade etmeyle uğraşacağım bir de. Hangi amaçla farklı model koyarlar anlamıyorum.

• Benimki 4-5 gundur gumrukte

• Benim ki de 4 gün durdu.
    Amerika- Türkiye 2 gün
    Gümrük 4 gün
    Gümrük Evim 1 gün.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.