Şimdi Ara

ALEV ALEV 176 TL Corsair Dark Core RGB 16,000 DPI Wireless Gaming Mouse (Renewed) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
6
Favori
25.871
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siparişi gelmeyen var mı?, salı günü TC mail paylaştım, 2 gün önce aradım, çok yoğunuz bu aralar diye cevap veriyorlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yerdavader kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir problem çıkmadı şuanlık kabloyla kullanıyorum ama
  • ayın 7 sinde stoklara gelecekmiş. acaba bayramda gümrük çalısıyormuki
  • İlk aldığımda Wireless ile kullanıldım sıkıntı yoktu

Sonra kablolu kullandım yine sıkıntı yoktu

Bilgisayar kalkıp geri geldiğimde bilgisayarı resetlememe rağmen kablolu çalıştıramadım ama Wireless da sıkıntı yoktu

Sonraki gün kablolu tekrar denedim ve hala kalblolu kullanıyorum takılma donma bir daha yapmadı şuan sıfır sıkıntı ile devam ediyorum

Gerçekten verdiğimiz parayı sonuna kadar hak ediyor

Umarım diğer alanlarada doğru mouse ve arızasız cihaz gelir

Ayrıca Wireless şarj için mouseped almayın se çıkma ihtimali yok denecek kadar az

• Önümüzdeki hafta pazartesi 1 hafta olacak..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gündür kargoya vermiyorlar ellerinde oldugu halde
  • 1 haftadır gümrükte vergi alt limiti sıfırladıktan sonra ilk kez alışveriş yaptım, inşallah sorun çıkmaz ...
  • SE versiyonu olsaymış aslında on numara olurmuş, SE'sinin refurbished olanını gören var mı?
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Bana ve arkadaşa SE geldi hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Section8

O zaman yanına bir tane refurbished qi mousepad çakayım on numara set olur teşekkürler bilgi için.
  • quote:

SE olduğunu nasıl anladınız hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

O zaman yanına bir tane refurbished qi mousepad çakayım on numara set olur teşekkürler bilgi için.

Alıntıları Göster
    durun hocam herkese se yollamıyorlar bende ilk öyle yaptım sonra iptal ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerdavader

durun hocam herkese se yollamıyorlar bende ilk öyle yaptım sonra iptal ettim.

Alıntıları Göster
    SE değilse bile 2.elde az daha kâr koyup yada olmadı gelişinden okuturum sorun değil hocam.
  • exclbr kullanıcısına yanıt
    Mousenin alt kısmında yazıyor.

• quote:

Mousenin alt kısmında yazıyor.
    Teşekkürler.
  • Arkadaşlar 5 gündür kargolamadilar. Sizde de böyle durum var mı?

• Bu fare siparişi en maceralı olanlardan birisi de benim sanırım. 20 USD iken sipariş geçtim. Kargolandı. Yola çıktı. Otomatik olarak iadeye düşüp geri döndü. Ücret iade edildi. Fiyat artıp 30 USD olduğundan Amazon farkı kapatmak için kupon tanımladı ve 2. siparişte kargo ücretinin iade edileceğini söyledi. Tekrar sipariş verdim. Yola çıktı, tekrar otomatik olarak geri döndü ve ücret iade edildi. Bunun üzerine Amazon siparişlerde yaşanan sorunlardan dolayı 20 USD daha indirim tanımlandı. Bu arada fare satıştan kalktığından toplamda 30 USD indirimi başka ürün için kullandım ve fareyi arkamda bıraktım. Bugün UPS bir paket getirdi. Açtım. İçinden Dark Core fare çıktı

Amazon da Corsair Outlet de bu farenin siparişlerini oldukça karıştırdı gördüğüm kadarıyla. Gelmeyen siparişler, yanlış gelen model fareler vs. var.

Amazon ücret iade ettikten sonra mesaj atıp Corsair Outlet'e biraz esmiştim, bir fare siparişini becerip de gönderemediniz sorun nedir diye. Sanırım bundan dolayı Corsair açıktan ürünü tekrar sipariş gibi girip adresime göndermiş.

Amazon MH ile henüz konuşmadım. Eğer farenin ücretiz olarak ben de kalmasına okey derlerse en iyisi bu olur tabi ki ama geri göndermektense ilk ücret olan 20 USDyi ödeyip de
    farenin ben de kalmasını da tercih ederim yine de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 5 Ağustos 2019; 19:53:11 >

• Diğer aldığım da geldi bugün öğlen. Dark Core RGB geldi bir sorun yok şimdilik. İnşallah diğerindeki sorun bunda da yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Alesia

Diğer aldığım da geldi bugün öğlen. Dark Core RGB geldi bir sorun yok şimdilik. İnşallah diğerindeki sorun bunda da yoktur.
    hocam kaç günde geldi benimkini 5 gündür kargolamıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.