Şimdi Ara

ALEV ALEV 176 TL Corsair Dark Core RGB 16,000 DPI Wireless Gaming Mouse (Renewed) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
6
Favori
25.871
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kutudan çıkan kitabında sanki kolay açılıyor gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yerdavader kullanıcısına yanıt
    Kutudan çıkan kitabında farenin içinin nasıl açıldığına yönelik bir bilgi göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Alesia

Kutudan çıkan kitabında farenin içinin nasıl açıldığına yönelik bir bilgi göremedim
    ALEV ALEV 176 TL Corsair Dark Core RGB 16,000 DPI Wireless Gaming Mouse (Renewed)

• yerdavader kullanıcısına yanıt
    Bende öyle bir kitapçık çıkmadı desem :D Neyse buna gerek kalmadan açtım fareyi. Bataryayı çıkardım sadece kablolu bağlantı deneyeceğim. Şarj devresi arızalı gibi geldi bana.
  • Edit: şimdi tekrar baktım bende CAUTION yazan bölgenin altında bu görsel yok :D Versiyon farkı falan var galiba gariptir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Alesia

Edit: şimdi tekrar baktım bende CAUTION yazan bölgenin altında bu görsel yok :D Versiyon farkı falan var galiba gariptir...
    Se version geldi bana. Varmiymis vidasi :)

• Ben Corsair'in başka bir faresinin sökme görsellerine bakıp çözmüştüm genel mantığı o sayede hallettim :D Bakalım sorun devam edecek mi. Bu arada şanslısın gerçekten hocam :D
  • Arkadaşlar bende satın almak istiyorum ama amazon ile ilgili neye dikkat etmeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum. Ödeme ekranında TRY seçmeyin USD seçin demişsiniz peki sipariş verirken mesai saatine dikkat etmeli miyiz? Biliyorsunuz mesai saati dışında döviz alım satımda fark yükseliyor. Perşembe günü mü sipariş geçeyim hemen o an mı ücret kesiliyor? Birde bazı arkadaşların dediğin gibi kredi kartına döviz ekstresi tanımlatmalı mıyım? Ne tavsiye edersiniz? Banka hesabımın yanında döviz hesabım var aslında ama o hesaptan direk ödeme yapılamıyormuş yine tl olarak çekiyormuş ve o günün en yüksek kurundan çevirerek yapıyormuş bu işlemi. Bir yardımcı olursanız sevinirim. Birde Amazon prime ile Kargo ücreti indirimli oluyormuş doğru mu bu hakkımı bu üründe kullanmalı mıyım yoksa başka zamana mı saklamalıyım ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: exclbr

Blututla nasıl bağlıyoruz acaba ?
    Mouseyi kapat sağ taraftaki anahtarı Bluetooth a Al sonra mode düğmesine basili tut( orta dönen tuşun üstündeki) elini çekmeden fareyi alttan aç. Sonra Bluetooth cihazlarından Corsair gözükecek bağlan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerdavader -- 14 Ağustos 2019; 23:23:45 >
  • Arkadaşlar benim üründe geldi şimdilik sorun yok. Ayrıca Bi soru sormak istiyorum se ile normal sürüm arasındaki fark nedir

• Mouse cuma günü elime ulaştı. Sorunsuz gibi ya da aşılabilen ufak sorunlar var.

-İlk aldığınızda icue yazılımını indirip usb dongle ile eşitleme yapılması gerekiyor ama mouse usb ile bağlı iken icue programında eşitleme düğmesi aktif olmuyor. İkinci bir mouse taktıktan sonra yapılabiliyor.

-PC uykudan uyanınca mouse ayarları tanınmıyor mouse kapatıp açmanız gerekiyor.

-İlk usb ile bağlandığımda 5 dakika bir mouse donuyordu, kablosuz da sorun yok. Kabloyu taktıktan sonra dongle çıkarınca kablo ile donma olmadı şu ana kadar.

-Mouse uyku modunda da sarj tüketiyor. En uzun sarj ömrü için RGB ışıklarını kapatıp kullanmak,günlük kullanımda polling rate düşürmek, uzun ara verdiğinizde mouse kapatmak vb önlemler sarj ömrüne iyi etki ediyor.
  • Bugün elimdeki Amazon çekiyle bende sipariş verdim . Ay sonu gelecek inşallah.
    Sorun yaşayan varmı acaba kozmetik olarak yenilenmiş gibi duruyor ürünler . Şarj konusunda ışıklar kapalı 24 saati görüyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefaMseven -- 20 Ağustos 2019; 7:28:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolpaciino

Arkadaşlar benim üründe geldi şimdilik sorun yok. Ayrıca Bi soru sormak istiyorum se ile normal sürüm arasındaki fark nedir
    se kablosuz sarjı destekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerdavader

se kablosuz sarjı destekliyor.

Alıntıları Göster
    Sağolun hocam

• Mouse elime ulaştı.Kalitesini gerçekten hissettiriyor.Umarım sorun çıkarmaz da uzun yıllar kullanırım.
    Aynı fiyata burdan g300s almayı düşünüyordum çok iyi oldu bu.
  • Benim diğer fare de bozuk çıktı şansa :D Hadi uğraş şimdi...
  • Geri yollamamı istediler. İade yapan arkadaşlar nasıl yaptı hangi firmayla yaptı anlatabilir mi? Tam çözemedim çünkü...
  • mouse bugün gümrüğe ulaştı dhl ye tc kimlik no verdim işlemler kac gün sürüyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefaMseven

mouse bugün gümrüğe ulaştı dhl ye tc kimlik no verdim işlemler kac gün sürüyor acaba?
    Benim ertesi gün gelmişti İstanbul'da.

Bu arada mouse iade edeceğim. Kalitesi iyi olsa da, yan tuşların konumu ve orta tuşun sertliği mouse kullanımını benim için zorlaştırdı. Yerine yine corsair ironclaw wireless aldım 400 TL ye, çok daha rahat ettim.
  • Beğenmeyip iade edecek arkadaşlardan satmak isteyen varsa ulaşabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.