Şimdi Ara

ALEV ALEV 176 TL Corsair Dark Core RGB 16,000 DPI Wireless Gaming Mouse (Renewed) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
6
Favori
25.871
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LifeforRelic

Bana da Harpoon geldi İade etmeyle uğraşacağım bir de. Hangi amaçla farklı model koyarlar anlamıyorum.
    hadi ya . sanki elinde kalanları birilerine yedirmeye çalısıyorlar. yoksa hata 1 olur 2 olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-975393588

Benimki 4-5 gundur gumrukte
    DHL arayım,gümrük departmanına bağlanın. 10 dk kadar bekliceksiniz haberiniz olsun açmıyorlar.
  • yerdavader kullanıcısına yanıt
    Geri göndermeye üşenen 2 3 kişi çıkar kâr kârdır diyeceğim ama kargo ücretini ceplerinden veriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • exclbr kullanıcısına yanıt
    Bana hep 9. 10. dakika civarlarında açtılar herhalde 9. dakikadan itibaren çalmaya başlıyor.

• quote:

Geri göndermeye üşenen 2 3 kişi çıkar kâr kârdır diyeceğim ama kargo ücretini ceplerinden veriyorlar.
    bende verdim şipariş yapmam gereken bir ley var mı hocam. gümrüğü falan aramak gibi?
    Gümrüğe gediğini görünce dhl'i ara.

• Benim farede yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kabloludayken donma başladı. Kapatınca 10-15 saniyede geçiyor ama can sıkmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Alesia

Benim farede yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kabloludayken donma başladı. Kapatınca 10-15 saniyede geçiyor ama can sıkmaya başladı.
    hocam kabloyu takarken wifi dongle yi cıkartıyorsunuz değil mi? yabancı forumlarda sorun bundan diyor. birde mouse firmware + windows yazılımını güncelleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerdavader -- 1 Ağustos 2019; 19:17:30 >
  • quote:

Gümrüğe gediğini görünce dhl'i ara.
    sagolun
    Dongle ile de denedim takılı olmadan da denedim fare kitleniyor. Ek olarak sadece kablosuz olarak denedim yine donuyor. Kapatıp biraz beklemeden de düzelmiyor. Amazon'a yazayım ben keşke ikincisini almasaydım...
  • By_Alesia B kullanıcısına yanıt
    firmware upgrade yaptınız mı
    Evet fareyi alır almaz yaptım. iCue'da güncel FW'de güncel. Şimdi Amazon'ile görüşüyorum ne diyecekler bakalım.
  • Şu başlığı okurken emin olduğum bir şey var ki o da satıcısı Corsair olsa bile Amazon'un satmadığı ürün alınmaz. Yanlışlık bir olur iki olur. Ben arızalı ve farklı ürün yollamalarında kasıt olabileceğini düşünüyorum. Israrla 20 dolarlık ürünü geri yollamanızı istemeleri de çirkefliğin dik alası. Ürün etmez zaten kargo parası kadar. Çok şüphe ediyorlarsa fareyi kullanılmaz hale getirip fotoğrafını istesinler.
  • By_Alesia B kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme yaparsanız sevinirim

Amazon teknik servisindeki Herold abimiz Corsair'ı aradı fakat bağlanamadığını söyledi. Mağazaya durumu açıklayan mesaj yollamamı istedi, yolladım bekliyorum.
  • Evet arkadaşlar kargonuz dhl istanbula geldikten sonra gümrük bölümünü arayıp tcnizi ve mail adresinizi verin işlemler hızlanıyor.Telle arayıp bilgileri verdikten sonra bir gün içinde elimde oldu.İnanılmaz hoşuma gitti farklı bi model gelmedi.Konuyu açıp bizi bilgilendiren herkese teşekkürler.ALEV ALEV 176 TL Corsair Dark Core RGB 16,000 DPI Wireless Gaming Mouse (Renewed)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre35x -- 2 Ağustos 2019; 14:3:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emre35x

Evet arkadaşlar kargonuz dhl istanbula geldikten sonra gümrük bölümünü arayıp tcnizi ve mail adresinizi verin işlemler hızlanıyor.Telle arayıp bilgileri verdikten sonra bir gün içinde elimde oldu.İnanılmaz hoşuma gitti farklı bi model gelmedi.Konuyu açıp bizi bilgilendiren herkese teşekkürler.
    bir problemle karsılastınız mı su ana kadar ?

• quote:

Amazon teknik servisindeki Herold abimiz Corsair'ı aradı fakat bağlanamadığını söyledi. Mağazaya durumu açıklayan mesaj yollamamı istedi, yolladım bekliyorum.
    hocam yazılımı üzerinden güç tasarrufunu kapatınca sorun düzeliyormuş. isterseniz bi deneyin
    Şu an takıp baktım güç tasarrufu kapalı zaten. Uyku modu açıkmış onu da kapattım şimdi öyle deneyeyim. Bu arada Corsair Outlet mağazasının cevabını direkt yapıştırıyorum buraya.

"Hi!

We are very sorry for the issues! If you have already been doing troubleshooting, we definitely have to advise you to contact our technical support directly at 888-222-4346 where they can run their diagnostics and help you begin an RMA if they find it faulty as well. A full refund is also an option sohuld they be unable to resolve the issue!"

Tabii o numarayı aramamın imkansız olduğunu söyledim :D
  • quote:

Şu an takıp baktım güç tasarrufu kapalı zaten. Uyku modu açıkmış onu da kapattım şimdi öyle deneyeyim. Bu arada Corsair Outlet mağazasının cevabını direkt yapıştırıyorum buraya.

"Hi!

We are very sorry for the issues! If you have already been doing troubleshooting, we definitely have to advise you to contact our technical support directly at 888-222-4346 where they can run their diagnostics and help you begin an RMA if they find it faulty as well. A full refund is also an option sohuld they be unable to resolve the issue!"

Tabii o numarayı aramamın imkansız olduğunu söyledim :D
    yabancı formlara göre güç tasarrufu ile ilgili secenekler kapatılınca düzeliyormus. olur umarım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.