Şimdi Ara

ALEV ALEV 176 TL Corsair Dark Core RGB 16,000 DPI Wireless Gaming Mouse (Renewed) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
6
Favori
25.871
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nerdeyse 2 haftadır gümrükte, bir sıkıntı olursa amazon'a mı geri gönderiyolar? prosedürü bilen var mı???
  • phobia kullanıcısına yanıt
    Bunu ben de merak ettim. Ayni durumdayiz, amazona soylesek yardimci olurlar mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blututla nasıl bağlıyoruz acaba ?

• Fareyi normal açın altından. Daha scrollun oradaki mode tuşuna basili tutarak alttan bluetooth moduna geçirin, biraz bekleyince işiklar yanıp söner.

• Arkadaşlar dhl arayıp gümrük bölümüne tc ve mailinizi verdiniz mi ? eksik bilgiden işlemler uzun sürüyor bunu yapınca işlemler hızlanıyor
  • emre35x kullanıcısına yanıt
    Aramayı kargo gümrüğe girince mi yapacağız?

• Wireless kullanabileceğim bir alan yok. Ona rağmen alsam mı acaba diye kafamda deli sorular geçirdi.
  • yerdavader kullanıcısına yanıt
    Evet kargo gümrüğe girince.
  • By_Alesia B kullanıcısına yanıt
    Sağolun

• erdogan.. E kullanıcısına yanıt
    Hocam bana da harpon geldi. Arkadasiniz iletisime gecince sonuc ne olmus bilgi verebilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: emre35x

Arkadaşlar dhl arayıp gümrük bölümüne tc ve mailinizi verdiniz mi ? eksik bilgiden işlemler uzun sürüyor bunu yapınca işlemler hızlanıyor
    şimdi aradım, 2 gün içinde teslimata çıkacağını söylediler. bilgilendirme için teşekkürler...
  • 23 Temmuz siparişim, 29 Temmuz’da istanbul’a geldi, bugün İstanbul Pendik evime teslimatı yapıldı.
    ALEV ALEV 176 TL Corsair Dark Core RGB 16,000 DPI Wireless Gaming Mouse (Renewed)
    ALEV ALEV 176 TL Corsair Dark Core RGB 16,000 DPI Wireless Gaming Mouse (Renewed)

• hocam. paramı iade ettiler. mausu geri kargoladım.

kargo yaparken ptt sorun çıkardı. ptt genel merkezi aradım şikayet oluşturdum şubede. şikayeti oluşturmadan hemen aldılar kargoyu. 48 lira tuttu. kargo parasınıda iade aldım
  • Wireless alanı nasıl oluyor anlamadım

Kablolu kullanın iki türlüde aynı görevi yapıyor

• black_67 kullanıcısına yanıt
    Yok olay şu şekilde,

Oyun oynayabileceğim alanlarım, PS4 - evimdeki laptop ve ofisimdeki laptop.

PS4'e bağlanmıyor kablosuz mouse, evimdeki laptop daha çok iş, film, müzik sosyal medya için kullanıyorum. Ultrabook olduğu için oyun oynanmıyor. Ofisimde ise oynayabildiğim oyunlar kısıtlı çünkü donanımı yetersiz (:
  • Gerek yok o zaman ucuz bir mouse bile işinizi görür

• black_67 kullanıcısına yanıt
    Playstation için G502 Spectrum kullanıyorum. Ona alternatif olarak düşünmüştüm işte, ancak wireless kabul etmiyor ne yazık ki..
  • Ayın 4.de tekini iptal ettim para hesabıma daha gelmedi ama. Ne yapabilirim

• mouse bugün geldi de bu mousenin ömrü çok olmaz gibi geldi. kablolu kullansak bile alttan mouse yi açmak gerekiyor. bilgisayarı kapatınca da unutmazsak mouse yide kapatmak gerekiyor. kapatmayı unutursak fare bataryadan güç çekiyor haliyle bataryayı bitiriyor. batarya ölünce inşallah yine kablolu çalısır.
  • İlk aldığım, yani sorunlu gelen ürünün iadesini aldım. Üründeki donma sorunu bataryadan %99 ihtimalle. 2-3 saat kablosuz kullandım bir baktım şarjı bitmiş. Şarja taktım 1 saat sonra baktım şarj ışığı yanmıyor, fare ısınmıştı açmayı denedim açılmadı. Bir süre bekleyip tekrar şarja taktım şarjını 1 diş olarak gösterdi. İçini açayım dedim açılmıyor vida yok :D
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.