Şimdi Ara

Alex de Souza Güiza'yı eleştirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    21 Kasım 2008 Cuma 09:42
    F.Bahçe'nin süper sambacısı Alex de Souza, gol yollarında bekleneni veremeyen Güiza'yı eleştirdi..
    FB TV'ye konuşan yıldız futbolcu, "Güiza son toplarda istenilen seviyede değil belki ama çalıştığı ve zorluklara göğüs gerebildiği sürece başarılı olacaktır" dedi. Öte yandan iyileşen Alex'in, yarınki A.Gücü maçında forma giyebileceği açıklandı.

İspanyol golcünün istenen düzeyde olmadığını belirten kaptan: Tümer'in katılmasıyla daha da güçleneceğiz.

Çalışırsa başarır

Kaptan Alex, Güiza'nın eleştirilmesinin normal olduğunu söyledi. Alex, "Güiza son toplarda henüz istenen düzeyde değil belki ama çalıştığı ve zorluklara göğüs gerebildiği sürece başarılı olacaktır'' dedi. Alex, Deivid'in sahalara dönmesine de sevindiğini belirtti.

Önemli taşlardan Alex şunları söyledi: "Deivid zor bir sakatlık atlattı. Bu şekilde dönmek herkesin yapabileceği şey değil. O takımın önemli taşlarından biri. Bazen Emre'nin bazen Semih'in sakatlığı oldu. Tümer'in de bir an önce aramıza dönmesini istiyorum.''

• Tümer ne alaka ya
  • Ayrıca küresel ısınma olmasın istiyorum :D
  • daha önce bi başlıkta daha yazmıştım bu adam herkese diyecek bi laf buluyor başkandan çok kouşuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: PowerOn

daha önce bi başlıkta daha yazmıştım bu adam herkese diyecek bi laf buluyor başkandan çok kouşuyor

bu hakkı ona zaten başkan veriyor
    bu takımda birisi konuşacaksa bu alexdir

neden?

çünkü kaptan!
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustang

quote:

daha önce bi başlıkta daha yazmıştım bu adam herkese diyecek bi laf buluyor başkandan çok kouşuyor

neden?

çünkü kaptan!

• Alex gerçekten de iyi bir profesyonel. FAul yapıyorlar arkasına bakmadan gidiyor, sarı kart görüyor itiraz etmeden yoluna devam ediyor. Çok efendi bir futbolcu valla ben adamı beğeniyorum hem iyi oynuyor hem de efendi bir oyuncu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustang

quote:

neden?

çünkü kaptan!

rüştü bu takımda kaptan değil miydi? adamı dövdüler yine konuşma yapmadı yıllarca
  • Eleştirmiş mi oluyor yani bu dedikleriyle? Adam destek vermiş, şu an istenen seviyede değil ama başarılı olacaktır demiş. Eleştiri dediğin şöyle olur; "kardeşim 20 top atıyorum maç içinde, e sende bir-iki tanesini içeri atıver, herşeyi de ben yapamam ki canım!"
  • quote:

Orjinalden alıntı: cscageonly

Eleştirmiş mi oluyor yani bu dedikleriyle? Adam destek vermiş, şu an istenen seviyede değil ama başarılı olacaktır demiş. Eleştiri dediğin şöyle olur; "kardeşim 20 top atıyorum maç içinde, e sende bir-iki tanesini içeri atıver, herşeyi de ben yapamam ki canım!"

• alexe yazık güiza yüzünden bi ton asisti heba oldu ve olacakta.
    güizanın devre arası derhal gönderilmesi lazım.Anlaşıldı güizayla bu iş olmuyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapture

alexe yazık güiza yüzünden bi ton asisti heba oldu ve olacakta.
    güizanın devre arası derhal gönderilmesi lazım.Anlaşıldı güizayla bu iş olmuyor...

15 milyon euro yu shen mi vericeksin saçma sapan konuşmayın ya zmn geçtikçe alışacak inş.

bide dikkatimi çeken bşy var izlerken görürsünüz güiza ya top atıyo alex veya başka bir oyuncu hemen defansın arkasına geçiyo topu izliyo armut düş agzıma düş hesabı
  • quote:

Orjinalden alıntı: _şehitler ölmez_

quote:

Orjinalden alıntı: rapture

alexe yazık güiza yüzünden bi ton asisti heba oldu ve olacakta.

15 milyon euro yu shen mi vericeksin saçma sapan konuşmayın ya zmn geçtikçe alışacak inş.

bide dikkatimi çeken bşy var izlerken görürsünüz güiza ya top atıyo alex veya başka bir oyuncu hemen defansın arkasına geçiyo topu izliyo armut düş agzıma düş hesabı

12 hafta olmuş hala alışacak diyorsun.14 Milyon Euroluk adam 12 haftada alışamazsa iyi futbolcu değildir arkadaş.Deivid de alışamamıştı,ilk onbirde çok az başlardı,birde forvet oynuyordu şimdi esas mevkiinde.
    Güiza her maça ilk 11 başlıyor, kendi mevkiinde.
    defansın arkasına geçecek tabii önüne geçip ona top gelse ofsayt olur hiç mi düşünemiyorsun?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.