Alex de Souza Güiza'yı eleştirdi 21 Kasım 2008 Cuma 09:42 F.Bahçe'nin süper sambacısı Alex de Souza, gol yollarında bekleneni veremeyen Güiza'yı eleştirdi.. FB TV'ye konuşan yıldız futbolcu, "Güiza son toplarda istenilen seviyede değil belki ama çalıştığı ve zorluklara göğüs gerebildiği sürece başarılı olacaktır" dedi. Öte yandan iyileşen Alex'in, yarınki A.Gücü maçında forma giyebileceği açıklandı.
İspanyol golcünün istenen düzeyde olmadığını belirten kaptan: Tümer'in katılmasıyla daha da güçleneceğiz.
Çalışırsa başarır
Kaptan Alex, Güiza'nın eleştirilmesinin normal olduğunu söyledi. Alex, "Güiza son toplarda henüz istenen düzeyde değil belki ama çalıştığı ve zorluklara göğüs gerebildiği sürece başarılı olacaktır'' dedi. Alex, Deivid'in sahalara dönmesine de sevindiğini belirtti.
Önemli taşlardan Alex şunları söyledi: "Deivid zor bir sakatlık atlattı. Bu şekilde dönmek herkesin yapabileceği şey değil. O takımın önemli taşlarından biri. Bazen Emre'nin bazen Semih'in sakatlığı oldu. Tümer'in de bir an önce aramıza dönmesini istiyorum.''
Tümer ne alaka ya
Ayrıca küresel ısınma olmasın istiyorum :D
daha önce bi başlıkta daha yazmıştım bu adam herkese diyecek bi laf buluyor başkandan çok kouşuyor
quote:
Orjinalden alıntı: PowerOn
daha önce bi başlıkta daha yazmıştım bu adam herkese diyecek bi laf buluyor başkandan çok kouşuyor
bu hakkı ona zaten başkan veriyor bu takımda birisi konuşacaksa bu alexdir
neden?
çünkü kaptan!
quote:
Orjinalden alıntı: mustang
quote:
Orjinalden alıntı: PowerOn
neden?
çünkü kaptan!
Alex gerçekten de iyi bir profesyonel. FAul yapıyorlar arkasına bakmadan gidiyor, sarı kart görüyor itiraz etmeden yoluna devam ediyor. Çok efendi bir futbolcu valla ben adamı beğeniyorum hem iyi oynuyor hem de efendi bir oyuncu.
neden?
çünkü kaptan!
rüştü bu takımda kaptan değil miydi? adamı dövdüler yine konuşma yapmadı yıllarca
Eleştirmiş mi oluyor yani bu dedikleriyle? Adam destek vermiş, şu an istenen seviyede değil ama başarılı olacaktır demiş. Eleştiri dediğin şöyle olur; "kardeşim 20 top atıyorum maç içinde, e sende bir-iki tanesini içeri atıver, herşeyi de ben yapamam ki canım!"
quote:
Orjinalden alıntı: cscageonly
Eleştirmiş mi oluyor yani bu dedikleriyle? Adam destek vermiş, şu an istenen seviyede değil ama başarılı olacaktır demiş. Eleştiri dediğin şöyle olur; "kardeşim 20 top atıyorum maç içinde, e sende bir-iki tanesini içeri atıver, herşeyi de ben yapamam ki canım!"
alexe yazık güiza yüzünden bi ton asisti heba oldu ve olacakta. güizanın devre arası derhal gönderilmesi lazım.Anlaşıldı güizayla bu iş olmuyor...
quote:
Orjinalden alıntı: rapture
alexe yazık güiza yüzünden bi ton asisti heba oldu ve olacakta. güizanın devre arası derhal gönderilmesi lazım.Anlaşıldı güizayla bu iş olmuyor...
15 milyon euro yu shen mi vericeksin saçma sapan konuşmayın ya zmn geçtikçe alışacak inş.
bide dikkatimi çeken bşy var izlerken görürsünüz güiza ya top atıyo alex veya başka bir oyuncu hemen defansın arkasına geçiyo topu izliyo armut düş agzıma düş hesabı
quote:
Orjinalden alıntı: _şehitler ölmez_
quote:
Orjinalden alıntı: rapture
15 milyon euro yu shen mi vericeksin saçma sapan konuşmayın ya zmn geçtikçe alışacak inş.
bide dikkatimi çeken bşy var izlerken görürsünüz güiza ya top atıyo alex veya başka bir oyuncu hemen defansın arkasına geçiyo topu izliyo armut düş agzıma düş hesabı
12 hafta olmuş hala alışacak diyorsun.14 Milyon Euroluk adam 12 haftada alışamazsa iyi futbolcu değildir arkadaş.Deivid de alışamamıştı,ilk onbirde çok az başlardı,birde forvet oynuyordu şimdi esas mevkiinde. Güiza her maça ilk 11 başlıyor, kendi mevkiinde. defansın arkasına geçecek tabii önüne geçip ona top gelse ofsayt olur hiç mi düşünemiyorsun?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme