Şimdi Ara

ALEX:''SAMSUN MAÇINDA PENALTIYI BİLEREK KAÇIRDIM''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumartesi günü oynanan Samsunspor - Fenerbahçe karşılaşmasının ilk yarısında skor 0-0 iken, Nobre'nin kendini bırakmasıyla kazanılan penaltıyı kaçıran Alex'in, devre arasında soyunma odasında Daum'a ilginç bir itirafta bulunduğu ortaya çıktı...Daum ile görüşen Brezilyalı yıldızın, atışı bilerek kaçırdığını, penaltının ardından vicdani rahatsızlık duyup, topu kalecinin yattığı yöne doğru vurduğunu söyledi.
    Cumartesi günü oynanan Samsunspor - Fenerbahçe karşılaşmasının ilk yarısında skor 0-0 iken, Nobre ceza sahasında düşmüş, hakem penaltı noktasını gösterip kaleci Kerem'i kırmızı kartla ihraç etmişti. Alex, Türkiye'deki kariyerinde ilk kez bir penaltıyı kaçırmış ancak Fenerbahçe eksik rakibini 5-0 mağlup etmişti. Nobre'nin pozisyonda hakemi aldattığı kamuoyunda tartışılmış, maçın hakemi Serdar Tatlı da pozisyonda Nobre'nin kendisini yanılttığını söyleyip, özür dilemişti.Kaynak>>>>http://www.turksportal.net/futbolhaber/8762/alexsamsun-macinda-penaltiyi-bilerek-kacirdim.htm

• ben de bunu bekliyodum..

madem bilerek kaçırcakmış taca ya da bariz auta vursaymış şahsen ben inanmadım
  • Bilerek kaçırmış..
    Bu Brezilyalıların hepsi mi böyle, hepsi böyle sahtekar mı anlamıyorum..
    Luciano her maç elle top keser, Alex desen her maç frikik kullanmak için kendini atar şimdi de penaltıyı bilerek kaçırdım gibi saçma sapan bir laf söylemiş, Nobre'yi söylemeye gerek yok zaten..
    Bilerek kaçıracak adam auta atar penaltıyı önce kaleci atladı sonra Alex mi vurdu topa yani?
    Kalecinin o köşeye atlayacağını nerden biliyormuş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koko_ -- 15 Şubat 2006 18:54:54 >
  • madem bukadar centilmen bi futbolcu ozaman neden kayseri erciyes kupa maçında herkez adam sakatlandı diye duruyorken gol atmak istedi
  • oldu gozlerim doldu
  • yalan haber!!!!fenerbahce.org gir bak
  • http://fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=2689

sizede iyi gündem çıkardı ama ne yazıkki medyanın kolpası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kayseri ve Fener Maçları Gitti
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sallamışlar tam bir komplo teorisi gelde gülme Alex penaltı kaçımayacak diye birşey mi var
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

http://fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=2689

sizede iyi gündem çıkardı ama ne yazıkki medyanın kolpası.

alex'i de siliyodum nerdeyse defterden..

iyi sıkmışlar ama harbiden

• uyduruyo ya beceremedim demiyo da
  • ilahi alex sen adamı güldürürsün
  • köftehor seni
    quote:

Orjinalden alıntı: itaLiano

ilahi alex sen adamı güldürürsün
  • valla ben inanmıyorum bilerek kaçrııdğını bilerek kaçıracak adam dışarı atar adam köşeye attı top u am abilmiyoruz tabi bilerek kaçrıım diyosa bilerke kaçırmıştır herhalde
  • ya allahım yarabbım haber yalanalnıyor millet hala girip yorum yapıyor alex hakkında. yalan haber alooooo
  • tam köşeye vurdu be yalana bak. çocuk bile inanmaz bu laflara. nobre luciano derken alex de etkilenmiş bunlardan demek ki. ondan da bir el golü bekliyoruz artık.
  • Nobrenin toprağı be adam
  • Al birini vur ötekine
  • arkadaşlar körmüsünüz yalan haber sizde yalansınız oyüzden....
  • alex====
  • Forumdaki antifblilik insanların gözünü kör etmiş.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.