Şimdi Ara

'Alex'siz Oynamaya Alışmalıyız'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diye kaptanı gönderdiniz ama; Takımda Alex'ten başka top oynamayı bilen yokmuş. Ayriyetten takım top yapamazken, tribünlerde siyaset yapıp sidik yarışına giren, ve karşıt görüşlülerle kavgaya tutuşup kendi arasında bölünen taraftarlarımıza da teşekkür ederim.

• Yönetim gitmeden bu iş düzelmez.
  • Zamanında o cümleleri söyleyenler şuanda cevap atamıyorlar hocam dikkat edersen.Atamazlar tabi...
    Baştan aşağı yenilenmemiz lazım artık.İvmelenerek düşüyoruz çünkü kaç senedir.
  • Alex koşmuyor emre mükemmel koşuyor pres yapıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

Zamanında o cümleleri söyleyenler şuanda cevap atamıyorlar hocam dikkat edersen.Atamazlar tabi...
    Baştan aşağı yenilenmemiz lazım artık.İvmelenerek düşüyoruz çünkü kaç senedir.

Sürecin başından beri Alex'in yanında olmaktan 1 saniye dahi pişmanlık duymadım. Onu destekleyerek ne kadar doğru bir iş yaptığımı bir kere daha anladım. Onun gibi bir insanın yanında olmaktan gurur duyuyorum.
  • Bir kişinin takıma okadr katkısı olacağını zannetmezdim, selçuk inan neyse alex de o takım için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hidroian

Yönetim gitmeden bu iş düzelmez.

kendi konusunu üste taşıma çabaları vol. 2476272645254
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

quote:

Orijinalden alıntı: Hidroian

Yönetim gitmeden bu iş düzelmez.

kendi konusunu üste taşıma çabaları vol. 2476272645254

Evet. Hatta alıntı yaptığın çok iyi olmuş, sana cevap veriyorum ayağına konum uplanacak. Sağolasın.
  • O Alex'in degerini bilmeyenler şimdi baroniyi izliyorlar onun yerinde FB ye zarar gelsin istemiyorum ama Alex'e o laf atanlar inş onun yerinde
    mustafa sarp'ı izler günün birin beter olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

O Alex'in degerini bilmeyenler şimdi baroniyi izliyorlar onun yerinde FB ye zarar gelsin istemiyorum ama Alex'e o laf atanlar inş onun yerinde

Baroni var işte Sarp olmasa bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

O Alex'in degerini bilmeyenler şimdi baroniyi izliyorlar onun yerinde FB ye zarar gelsin istemiyorum ama Alex'e o laf atanlar inş onun yerinde

Alexin gittiği gün burda parti havası estiren iyi oldu diyip bunla ilgili uzun uzun makaleler yazan tipler vardı şakşakcılar, halada var isimleri bende kalsın. yazık pişmanlık duyuyolarmıdır acaba şimdi.

He durun klasik her yazılarında olan yazıyıda söyliyim

" alex gitti koşan bir takım görücez aykut kocaman bunu başardı sadece bu takımın arkasında durun modern futbol oynayacak fenerbahce "

5:04 bak modern futbol.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.