Şimdi Ara

Alexander'da CH Bow'cu için itemler aranıyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim alexanderde 33 level bowcu charım var ve üstü npc haliyle ezik. Bowu +3 sos harika vuruyor fakat çok yiyor. Aradığım şeyler makul fiyata alt üst item ve güzel bir kolluk. Garment ve male olmalıdır. Botumda güzel. Charıma cumartesi günü para yükliyeceğim büyük ihtimal eğer ilgilenen arkadas varsa itemlerin özelliklerini ve fiyatlarını yazarlarsa çok iyi olur.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolf61 -- 5 Şubat 2009; 15:00:26 >

• Oyunda Network staLL vardır Eğer orda yoksa brda hiç yoktur çok gereksiz konu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolf61

Merhabalar,

Benim alexanderde 33 level bowcu charım var ve üstü npc haliyle ezik. Bowu +3 sos harika vuruyor fakat çok yiyor. Aradığım şeyler makul fiyata alt üst item ve güzel bir kolluk. Garment ve male olmalıdır. Botumda güzel. Charıma cumartesi günü para yükliyeceğim büyük ihtimal eğer ilgilenen arkadas varsa itemlerin özelliklerini ve fiyatlarını yazarlarsa çok iyi olur.

Saygılar...

Alexanderda bowcuyum.. Lvl 24-32-42 SoS Bowlarım var.. Ayrıca 7-8. Degree Bowlarım mevcut.. Eğer female olsaydın dolu itemim vardı senin için.. Ama male mişsin şansına küs.. Aklında bulunsun 7-8. Degree ye geldiğin zaman bowların benden

• 32 bow + kaç fiyatı ne bir de 7 degree bowum var dedin 60 lv varsa onu verir misin 64 de yaparım hemen charı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolf61 -- 5 Şubat 2009; 17:51:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolf61

32 bow + kaç fiyatı ne bir de 7 degree bowum var dedin 60 lv varsa onu verir misin 64 de yaparım hemen charı.

32+3 sos bow.. 6M e bırakırım. 7M e almıştım zaten. 60+3 bowum vardı sanırım.. Ama 3M den aşağısı kurtarmaz.. Blue var çünkü kendim bastım.. Tabi başkasına satmadıysam duruyor o bow
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.