Şimdi Ara

ALF İyonizerli Portatif Hava Serinletici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
3
Favori
46.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Aşağıdaki ürünü kullanan birileri var mı? Bi mağazada görmüştüm. Bayada serinletiyor gibiydi. Kullanan arkadaşlar varsa yorum yazarsa sevinirim.

FİYAT: 239 TL

http://www.vatanbilgisayar.com/ev-bakim-urunu/alf-epiv-01-portatif-iyonizerli-hava-serinletici-uk-(epiv-01)/productdetails.aspx?I_ID=60877

• Soğuk hava üflemesi
    • 3 farklı hızda üfleme seçeneği
    • Ortamı Ferahlatan "Sağlıklı İyonizer" özelliği
    • LED Ekran
    • 12 Saate Kadar Programlanma ve Otomatik Kapanma
    • 5,5 litre su haznesi
    • Uzaktan Kumanda ve Gövdeden Kontrol
    • 120 w

KILAVUZU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

SU DOLUMU ve BUZ AKÜSÜ (Kılavuzdan aldım)

Daha önce bu konuyu başka bir kısımda açmıştım. Yanlış yer olduğu için silinmişti. Umarım burası doğru yerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musto44 -- 17 Haziran 2012; 21:49:07 >

• Konuyu ucurmuşlar ama ben vatana gittim baktım
    benden çok gecer not alamadi alet ama benim şartlarımda
    gücü kuveti yerinde oradaki fanların en iyisi diyebilirm ama bu parayı hak edip etmediği tartışılır
    sıcak üflese en azından yazlığa gönderirim kış için diyecektim oda yok buhar atmıyor sanırım oradaki kadın öyle dedi ayrıca
  • Kullananlardan dinlemek lazım işe yarayıp yaramadığını...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zodiex

Konuyu ucurmuşlar ama ben vatana gittim baktım
    benden çok gecer not alamadi alet ama benim şartlarımda
    gücü kuveti yerinde oradaki fanların en iyisi diyebilirm ama bu parayı hak edip etmediği tartışılır
    sıcak üflese en azından yazlığa gönderirim kış için diyecektim oda yok buhar atmıyor sanırım oradaki kadın öyle dedi ayrıca

konuyu yanlış yerde açmışım bu yüzden kapatılmis. vatanda çalışırken mi inceledin. bu alette buhar cikmiyor zaten. Soguk uflemesi nasildi. Bende bugun inceleyecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanak

Kullananlardan dinlemek lazım işe yarayıp yaramadığını...

Bugün aldım cihazı, klima ayarında bişeyler bekleyenler hiç almasın derim.
    (-) leri : ses yapması, vantilator gibi yüksekliğinin ayarlanamamasi, fiyati
    (+)lari : odanın icinde şık durması, vantilatorden daha iyi serinletmesi, saatinin ayarlanabilir olması.
    İcine biraz oda kokusu dökünce guzel kokuyor odanın ici, ızgaraları sayesinde saga sola ufleyebiliyor.
    Son bir not malzeme kalitesi çizilmeye kırılmaya müsait ama portatif olduğu icin ve deviremeyeceginize göre çok problem değil diye dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fa7ih

quote:

(+)lari : odanın icinde şık durması, vantilatorden daha iyi serinletmesi, saatinin ayarlanabilir olması.
    İcine biraz oda kokusu dökünce guzel kokuyor odanın ici, ızgaraları sayesinde saga sola ufleyebiliyor.
    Son bir not malzeme kalitesi çizilmeye kırılmaya müsait ama portatif olduğu icin ve deviremeyeceginize göre çok problem değil diye dusunuyorum.

Ürün hakkında bilgi alabilecek birisi çıktı sonunda. Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun. Güle güle kullan.

Ürünün su kabına musluk suyu mu koydun? Soğuk su koyupta deneyebildin mi? (ayrıca buz aküsü ile)

Tamam bu üründen klima performansı beklemiyoruz ama en azından bir nebzede olsa odadaki sıcağı kırabiliyor mu?

Bugün bende Gaziantep praktikerde incelemeye gittim. Ama şansa bak ürün bozulmuştu :)

Ama baya kişi vardı sırf bu ürüne bakmaya geldim, İnternettede yorum yapan bulamadım diyen. Bu yüzden burada yapılacak yorumlar birçok arkadaşada yardımcı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musto44 -- 17 Haziran 2012; 21:22:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: musto44

quote:

quote:

Ürün hakkında bilgi alabilecek birisi çıktı sonunda. Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun. Güle güle kullan.

Ürünün su kabına musluk suyu mu koydun? Soğuk su koyupta deneyebildin mi? (ayrıca buz aküsü ile)

Tamam bu üründen klima performansı beklemiyoruz ama en azından bir nebzede olsa odadaki sıcağı kırabiliyor mu?

Bugün bende Gaziantep praktikerde incelemeye gittim. Ama şansa bak ürün bozulmuştu :)

Ama baya kişi vardı sırf bu ürüne bakmaya geldim, İnternettede yorum yapan bulamadım diyen. Bu yüzden burada yapılacak yorumlar birçok arkadaşada yardımcı olacaktır.

Arıtma vardı evde arıtmadan koydum suyunu. (önce buzluga attim suyu sonra tankına yerleştirdim) Akulerden birini koydum hazır soğuk o vardı elimde. Evdeki sıcağı bir nebze de olsa kirabiliyor tabi ki onu da yapamazsa almanın bir anlamı yok zaten :) 22 dereceye kadar düşürebildi sıcaklığı zaten üzerindeki led de sıcaklığı gösteriyor. 3 kademe ayarı var ama 3.kademede sesi rahatsızlık verdi bana. Kullanım kılavuzunda söylenenlerin hepsini yaptım, duvardan biraz uzaklaştırmak gerekiyormuş sonradan öğrendim ve öncekine göre daha iyi serinletiyor su an,daha önce duvara dayamıştım, arkada hava filtresi var akıl edememişim.İyon ozelligi ile ilgili olarak bicok faydali sey yazilmis kilavuzunda ama hepsini sagliyor mu bilemiyorum.Genel olarak memnunum,sorusu olan varsa cevaplayayim, ama boyunun ayarlanamamasi önemli bir eksiklik, büyük bir oda icin ızgaraları havayı dağıtmakta yetersiz kalıyor, büyük bı alanda kullanacaklar tekrar düşünsün derim. Bence 10-15 m2 icin ideal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fa7ih -- 17 Haziran 2012; 22:13:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: musto44

quote:

quote:

Arıtma vardı evde arıtmadan koydum suyunu. (önce buzluga attim suyu sonra tankına yerleştirdim) Akulerden birini koydum hazır soğuk o vardı elimde. Evdeki sıcağı bir nebze de olsa kirabiliyor tabi ki onu da yapamazsa almanın bir anlamı yok zaten :) 22 dereceye kadar düşürebildi sıcaklığı zaten üzerindeki led de sıcaklığı gösteriyor. 3 kademe ayarı var ama 3.kademede sesi rahatsızlık verdi bana. Kullanım kılavuzunda söylenenlerin hepsini yaptım, duvardan biraz uzaklaştırmak gerekiyormuş sonradan öğrendim ve öncekine göre daha iyi serinletiyor su an,daha önce duvara dayamıştım, arkada hava filtresi var akıl edememişim.İyon ozelligi ile ilgili olarak bicok faydali sey yazilmis kilavuzunda ama hepsini sagliyor mu bilemiyorum.Genel olarak memnunum,sorusu olan varsa cevaplayayim, ama boyunun ayarlanamamasi önemli bir eksiklik, büyük bir oda icin ızgaraları havayı dağıtmakta yetersiz kalıyor, büyük bı alanda kullanacaklar tekrar düşünsün derim. Bence 10-15 m2 icin ideal

Yani bir vantilatorden cok daha iyi oldugunu ve odanin sicakligini dusurdugunu soyluyorsumuz. Tabi oda kucuk olmak sartiyla. :)

Peki havayi sabit bir yonemi veriyor. Yoksa otomatik olarak sag sol yapiyor mu?

Almaktan vazgecer gibi olmustum ama sizin yorumlariniz fikrimi tekrar degistirdi. Aciklayici bilgileriniz icin tesekkur ederim.

Siz bir iki gun daha kullanip bize alin ya da almayin diyin en iyisi.

Uyurken falan calistirsak dusuk seviyelerde sesi rahatsiz eder mi?

cevaplariniz icin simdiden tesekkur eferim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

hocam genel olarak memnun musun? "iyiki aldım mı diyorsun yoksa almasam da olurmuş" mu diyorsun. kapı pencere kapatılınca içeride bunalma oluyor mu yoksa rahat oturuluyor mu? son soru kaç dereceden 22 dereceye düştü?

• @ musto44 ızgaraları sayesinde saga sola verebiliyor havayı ama tahminim maksimum 120 derecelik bir aciyla.Odanin her tarafında esinti beklemeyin.Uyurken çalıştırırsanız sesi rahatsız eder mı sorusu biraz kişisel bı soru :) uyku eşik derecenizi bilemem. ben her türlü seste uyumaya aliskinim. ama uyurken çalıştırmayın zaten çarpar mazallah.

@ husamabi 27-28 dereceden min. 22 yi gördüm aşağısı mümkün değil zaten aşağısını bekleyen klima alsın.İyiki almışım diyemiyorum, hatta esim bunun yerine ayaklı vantilator alsaydık daha iyiydi gibi bir söylemde bulundu.

Bütün bildiklerimi yazdım artık, burada yazdıklarım tamamen benim gozlemlerimdir.Yorumlarima göre alacak olanların kararı beni bağlamaz, iyi düşünüp ona göre karar verin.

• quote:

@ musto44 ızgaraları sayesinde saga sola verebiliyor havayı ama tahminim maksimum 120 derecelik bir aciyla.Odanin her tarafında esinti beklemeyin.Uyurken çalıştırırsanız sesi rahatsız eder mı sorusu biraz kişisel bı soru :) uyku eşik derecenizi bilemem. ben her türlü seste uyumaya aliskinim. ama uyurken çalıştırmayın zaten çarpar mazallah.

@ husamabi 27-28 dereceden min. 22 yi gördüm aşağısı mümkün değil zaten aşağısını bekleyen klima alsın.İyiki almışım diyemiyorum, hatta esim bunun yerine ayaklı vantilator alsaydık daha iyiydi gibi bir söylemde bulundu.

Bütün bildiklerimi yazdım artık, burada yazdıklarım tamamen benim gozlemlerimdir.Yorumlarima göre alacak olanların kararı beni bağlamaz, iyi düşünüp ona göre karar verin.

çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. eğer 4-5 derece düşürebiliyor ve 22 derece yapabiliyorsa bence iyi.

• Başka alan varsa bu üründen yorumlarını paylaşırlarsa çok sevinirim.
  • ben satıcısı olarak yorum yapayım ürünü alan geri getiriyor çok fazla beklentiyle alıyorlar çünkü...soğuk denince odayı buz gibi yapmasını bekliyorlar diğer vantilatörlerden tek artısı ılık hava üflemesi en büyük eksisi ise salınımı olmaması yani sağa sola otomatik dönüp hava vermiyor ama normal vantilatörler sağa sola dönerek havayı dağıtıyor bunu nereye koyarsanız sadece önüne faydası oluyor yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 15 m2 den büyük yerlerde önünde durmanız gerekebilir ya da çok uzun süre içeride açık kalacak ve içerisinin soğukluğunu iyi muhafaza edeceksiniz...biraz paranız varsa ve öyle portatif birşey düşünüyorsanız airfelin 800 civarı portatif kliması var güzel bir ürün ve alanlar memnun onu da satıyorum şikayet eden duymadım
  • Klima olmadıktan sonra aşırı beklentiye girmemek lazım, gelişmiş vantilatör gibi düşünelim bu tip cihazları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinist

ben satıcısı olarak yorum yapayım ürünü alan geri getiriyor çok fazla beklentiyle alıyorlar çünkü...soğuk denince odayı buz gibi yapmasını bekliyorlar diğer vantilatörlerden tek artısı ılık hava üflemesi en büyük eksisi ise salınımı olmaması yani sağa sola otomatik dönüp hava vermiyor ama normal vantilatörler sağa sola dönerek havayı dağıtıyor bunu nereye koyarsanız sadece önüne faydası oluyor yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 15 m2 den büyük yerlerde önünde durmanız gerekebilir ya da çok uzun süre içeride açık kalacak ve içerisinin soğukluğunu iyi muhafaza edeceksiniz...biraz paranız varsa ve öyle portatif birşey düşünüyorsanız airfelin 800 civarı portatif kliması var güzel bir ürün ve alanlar memnun onu da satıyorum şikayet eden duymadım

Hocam bilgiler için çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Klima olmadıktan sonra aşırı beklentiye girmemek lazım, gelişmiş vantilatör gibi düşünelim bu tip cihazları...

Gidip vatana deneyecem öğrenci evine uygun olur diye düşünüyorum bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertov

quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Klima olmadıktan sonra aşırı beklentiye girmemek lazım, gelişmiş vantilatör gibi düşünelim bu tip cihazları...

Gidip vatana deneyecem öğrenci evine uygun olur diye düşünüyorum bakalım

Elbette deneyerek bakın ama ev ortamında denemedikten sonra her türlü yanıltıcı olacaktır... Ama dediğim gibi klima olarak değil de vantilatörün gelişmiş hali gibi düşünmekte fayda var...

• Acıkcası ılk defa vantılator kullanıyorum kıyaslama ımkanım yok o yuzden ama bence sıradan vantılatorlerden daha ııdır.ben 20mt salonda kullanıyorum esım uzerıne pıke alarak oturuyr vantılator acıkken, yanı bence ıdeal dereecede sogutuyor, saga sola donmuyor ama swıng tusuna basarsanız ızgaralarını otomatık saga sola cevırıyor klımadakı gbı, ayrıca manuel oalrak asagı yukarıda hareket ettırebılıyor. cok sık bır urun ama malzeme kalıtesı cok ıı dgl, zaten plastıkten yapılma ama cok sık duruyor.bıraz bekledgımden gurultulu, ayrıca soguk buhar vermıyor dıger alf yada ufo ayaklı vantılatorler gbı ve kumandası da cok ıı cekmıyor ne yazık kı.. genel olarak ben memnunum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: medxr13

Acıkcası ılk defa vantılator kullanıyorum kıyaslama ımkanım yok o yuzden ama bence sıradan vantılatorlerden daha ııdır.ben 20mt salonda kullanıyorum esım uzerıne pıke alarak oturuyr vantılator acıkken, yanı bence ıdeal dereecede sogutuyor, saga sola donmuyor ama swıng tusuna basarsanız ızgaralarını otomatık saga sola cevırıyor klımadakı gbı, ayrıca manuel oalrak asagı yukarıda hareket ettırebılıyor. cok sık bır urun ama malzeme kalıtesı cok ıı dgl, zaten plastıkten yapılma ama cok sık duruyor.bıraz bekledgımden gurultulu, ayrıca soguk buhar vermıyor dıger alf yada ufo ayaklı vantılatorler gbı ve kumandası da cok ıı cekmıyor ne yazık kı.. genel olarak ben memnunum...

Güle güle kullanın. Sizde şunu söyleyebiliyor musunuz? Odanın sıcaklığını düşürüyor mu? Mesela dışarıdan o odaya girdiğinizde sıcaklık farkı olyor mu? Yoksa sadece verdiği hava mı serin? Teşekkürler

• öyle klima performansı beklenemez ama elinizi önüne koyunca soğukluk hissi veriyor ciddi ciddi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.