Şimdi Ara

ALFA 145 ÇIRKIN MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhabalar. 13-14bine kadar araba bakiyoruz o paraya daha yeni model arabalar vardir fakat benim aklima alfa 145 girdi ama sordugum 2 kisiden biri sekline cirkin diyor aracin. Siz neler dusunuyorsunuz. Alfa alma parcasi pahali cok yakar gibi seyler soylemeden dbaska arac tercihi yapabilirsiniz :) bu arada alfa 97-00 arasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aracın iç ve dış tasarımını yadırgamak kişiye göre değişir burada senin düşüncen önemli bence sportif duruyor parasına göre fena değil.
  • q versiyonu belki biraz sportiflik dolayısı ile göze hoş gelebiliyor ama 1.4 vs 1.6 versiyonları bence çok çirkin.

Dışı ne kadar çirkin ise içide bir o kadar güzel ve sportif bence. İlk üretildiği zamanada göre mükemmel bir iç dizaynı var bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 27 Ağustos 2013; 21:14:32 >
  • Yorumlara tesekkur ederim arkadaslar goruldugu gibi biri hos biri cirkin dedi :)

• Evet bana gore aracin ici daha onemli o fiyata alfa 145den daha guzel ic tasarima sahip araba varsa tavsiye eder misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: yuksel95

Evet bana gore aracin ici daha onemli o fiyata alfa 145den daha guzel ic tasarima sahip araba varsa tavsiye eder misiniz

Fiat Brava temizini bulmak kaydıyla sıkıntı yaratmaz , 2 sene kullandım.
  • Önemli olan iç güzelliuhaudghajdgdjga

Ulan sana göre güzelse al işte :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Önemli olan iç güzelliuhaudghajdgdjga

Ulan sana göre güzelse al işte :D

ilk arabam olacak hayirlisiyla da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuksel95 -- 27 Ağustos 2013; 21:33:16 >
  • Arkadaslar yorum lutfennnn

• Arkası güzel, önü eskidi.
  • Tasarım göreceli bir kavramdır. Bir çokkişinin beğendiği aracı ben çirkin bulduysam o araç benim için çirkindir, gerisi boş. Çünkü bu değişkeni ölçebilecek herhangi bir birim yoktur..

• Ayturk kardes sana hos geliyo mu gelmiyo mu sadece bunu soylesen yetecekti. Bos yapmissin biraz

• Önemli olan iç güzelliği.Beğendiysen başkasının yorumuna bakmana gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.