arkadaşlar alfa 147 aracım var lpg bakımı için ustaya götürdüğümde abi snn motoru bir göster hafif sirkeliyor dedi onun demesiyle içime kurtdüştü:) bujiler değişmesi lazım...ustama gösterdim söktü baktı elektrik geliyor tüm bujilere ama bujiler çok eski dedi..sürerken veya araç içinde anlaşılmıyr titreme ama kabutu kaldırınca normal hafifa sallanıyor başka alfa araç göremediğim için normali nasıl bilemedim..sorun nedir buji mi
bujide olabilir,lpg enjektörleriniz tıkalıda olabilir,yakıttan bile olabilir. benzine alıncada aynı titreme oluyor mu? araç rölantide çalışırken devirde dalgalanma oluyor mu? aracınızın yağ durumunuda kontrol etmenizi öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: alfist
bujide olabilir,lpg enjektörleriniz tıkalıda olabilir,yakıttan bile olabilir. benzine alıncada aynı titreme oluyor mu? araç rölantide çalışırken devirde dalgalanma oluyor mu? aracınızın yağ durumunuda kontrol etmenizi öneririm.
cvp için teşekkürler lpg dede oluyor benzindede..dalgalanma hiç yok giderken tekleme vs..hiç yok ustanın demesiyle dikkatimi çekti belki alfalar böyle onuda bilmiyrum cvp için teşekkürler lpg dede oluyor benzindede..dalgalanma hiç yok giderken tekleme vs..hiç yok ustanın demesiyle dikkatimi çekti belki alfalar böyle onuda bilmiyrum
quote:
Orijinalden alıntı: axn6
quote:
Orijinalden alıntı: alfist
cvp için teşekkürler lpg dede oluyor benzindede..dalgalanma hiç yok giderken tekleme vs..hiç yok ustanın demesiyle dikkatimi çekti belki alfalar böyle onuda bilmiyrum cvp için teşekkürler lpg dede oluyor benzindede..dalgalanma hiç yok giderken tekleme vs..hiç yok ustanın demesiyle dikkatimi çekti belki alfalar böyle onuda bilmiyrum
mümkünse ts motorlu başka alfalarada bakın,titreşim ne düzeyde bilemediğim için yorum yapamıyorum. buji,buji kabloları olasılıklar arasında.kullandığınız yağ markasıda önemli. ben 10-60 mobil öneririm. yağ seviyesinide kontrol edin,zira yağı azalmışsa buda titreşim yapabilir.bunun dışında önerebileceğim birşey yok,umarım alfadan anlayan bir usta bulursunuz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme