Şimdi Ara

Alfa 159 - Audi A4 - Passat (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
5.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • önemli olan lamboyu audinin yapması değil bir firmanın her modelde özgün bir tasarım yapması ki şuan audinin ve vw nin nerdeyse ortak kullandıkları parçalarını geçtim tüm herşeyi birbirine benziyor ablemi olmasa kimse ayırt bile edemez.Şuan piyasada satılıyorlarsada bunu düşük vergi diliminde sundukları motorlara borçlular .alfanın tek hatası fiatın çatısı altında olması nedeniyle 159 gibi üst modellerde fiatın 1,4 multiair(170 bg) ve 1,6 (120 bg)multijet motorları yerine 1,8 ve 1,9 üstü motorları kullanması ve haliyle müşterinin vergisi alt dilimde olan markalara yönelmesinden kaynaklanıyor.Sonuc olarak audi yada wv alan birisi kalıplaşmış bir düşünceye göre hareket etmek zorunda (ikinci eli,zarar ettirmemesi,olmayan prestiji falan filan ) ama alfa alan biri aracının ikinci elini,prestijini dert etmez ki alfanında marka imajı sıradanlık değil zaten.spacecake bu arada alfanın servis hizmetleri artık fiat tarafından veriliyor eskisi gibi parça vs gibi sorunları ve motorlarıda multijet ağırlıklı olduğu için çözümlenemeyen sorunları yok :)

• abi herkes 159`cu madem neden trafikte bu kadar az goruyoruz? mal mi yetistiremiyor fabrika?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacecake

muzaffer ve bellagio arkadaşlara gereken cevabı verince nedense verecek bir cevap bulamadılar.. 3.2 V6 4X4 159 dedin 3.2FSİ Quattro dedim apışıp kaldın muzo..lamborghini finansal sıkıntılardan dolayı vw'e satın aldı vw bünyesinden'de audi firması üstlendi audi mühendisleri motor konusunda ve bir takım iç dizayn konusunda lamborghiniyi yapıyor..millet daha neyin ne olduğunu bilmiyor burda millete akıl satıyor..bilmiyorsanız konuşmayın..alfa'nın olayı eskiden'i artık bitti..her ne kadar geçmişinde başarıları olan bir araç olsada bunun devamını getirememiştir..hoş alfa'da boş araç değil bir geçmişi ve karakteri olan bir araç fakat gerekli bilgilendirme aydınlatmayı verince herkes öküz tren muhabbeti oluyor..

cake arkadaşım kimse apışıp kalmadı. Konu uzamansın diye sesimizi çıkarmadık....audi hala kendi motorunu yapamıyor alfa 159 her türlü her bakımdan a4 den üstün bir araçtır vw grubundaki modeller hepsi birbirinin devşirmesidir audi vw neredeyse aynı parçaları kullanıp karını yüksek tutuyor... a3, golf hiç bir farkı yoktur sadece tasarımları farklıdır iç mekan olarak ön göğüsler birebir aynıdır audi son 6 yıldır atılım yaptı onun dışında bana hiç birşey ifade edemiyor 75 yıl önce audi neredeydi?

• bu 159 görünüm olarak güzel araç ama gün geldi arıza yaptı parça konusunda vs. bizi üzermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Closer

bu 159 görünüm olarak güzel araç ama gün geldi arıza yaptı parça konusunda vs. bizi üzermi?

http://www.alfaromeoyedekparca.com/ bence diğer markalara oranla ideal.
  • bir arabada devamlılık önemlidir
  • bir araba kıyaslanırken rakibini iyi seçmek lazım 159 un karşısına a4 çıkartırsan
    millet adama güler
    konfor desen a4
    işçilik kalitesi desen a4
    malzeme kalitesi desen a4 (arabanın tamamı kalvanize aleminyum saç ömür boyu çürümeme garantisi)
    servis ağı desen a4 (sıradan sanayideki bir vw özel sevisi bile tamirini yapabiliyor)
    yedek parça desen a4 (sıradan bir sanayide her köşe başında seat, vw arması gördüğün her yedek parçacıda)
    ikinci el desen a4 ( her oto center da vitrin arabasıdır müşteri çekmek için koyarlar, kesinlikle pazarlığı yoktur para birtarafa araba birtarafa derler, başka araba için taksit senet çek pazarlık herşey kabul edilir derler)
    marka imajı desen a4 (altı üstü dört tane halka ama dünyada imaj yapmış işte)
    görsellik desen 159 (harbiden 159 hakkını vermiş benimde çok hoşuma gidiyor)
    ha şunuda söyleyim 159 binmek içinde çoğu arabayada değişmem, kendi çapında
    güzel bir prestiji ve kaliteside var bu formu açan arkadaş a4 yazmakla yanlış yapmış

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: webbie

İtalya'da yaşasam kesinlikle 159 alırım. Geri kalan heryerde mecburen A4 alırım.

ben italyada yaşasam maserati ye binerim alfa'da neymiş söz konusu araçların arasında tabiki de A4..159'un en kral versiyonuyla 2.0TFSI Quattro bir A4 ile mukayesi bile söz konusu olamaz..vw üretim bandında olan ve herkes tarafından bilinsede vw audi'den 1 gömlek yer yer 2 gömlek düşük bir araçtır..aynı tezgah ve tornadan çıksalarda ustaları farklı mimar ve mühendisleri farklı..biri halk arabası diğeri halkın halkaları xD anlayana sivrisine saz anlamayana sazı soksan az misali 159'un sert yol tutuşu 4 kapı süren için yer yer hoş olabilir ama belli bi süre sonra sıkar..ve alfa tr'de halen çözülmeyen bir denklem..hoş doğuş yönetim grubunun vw audi'side çok has bişey değil ama..bu üçlemde Audi A4 2.0TFSİ Quattro diyorum ve mikrofonu arkadaşlara bırakıyorum

Italyada yasasanizda maserati ordada ultra luks sinifinda:) burdada maserati varken alfa geri planda yani, bu arada roberto isminde milanoda yasayan italyan arkadasim var bana dediki italyada bmw mercedes degil yeni model alfa romeon varsa sen elit bi insansin biz italyanlar alfaya binenleri elit goruyoruz dedi ilginc gelmisti ama alfa romeo yu bende farkli buluyorum diger araclardan nedense

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumdaki uyuyan arkadaşlar alfalara artık fiat servisleri bakıyor uyandırıyım.Nasılki vw audi araçlara servis hizmeti veriyorsa(yağ değişimi km bakımları vb)ortak kullanılan parçaların haricindeki parçaları dışardan temin edip gerekli hizmeti veriyorsa fiatta ortak parçaları haricindeki parçaları tedarik yoluyla servis hizmetini vermekte( zaten yeni modellerde motorların hepsi aynı sadece yazılım farkları var )
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeRaT_chevy

quote:

quote:

İtalya'da yaşasam kesinlikle 159 alırım. Geri kalan heryerde mecburen A4 alırım.

ben italyada yaşasam maserati ye binerim alfa'da neymiş söz konusu araçların arasında tabiki de A4..159'un en kral versiyonuyla 2.0TFSI Quattro bir A4 ile mukayesi bile söz konusu olamaz..vw üretim bandında olan ve herkes tarafından bilinsede vw audi'den 1 gömlek yer yer 2 gömlek düşük bir araçtır..aynı tezgah ve tornadan çıksalarda ustaları farklı mimar ve mühendisleri farklı..biri halk arabası diğeri halkın halkaları xD anlayana sivrisine saz anlamayana sazı soksan az misali 159'un sert yol tutuşu 4 kapı süren için yer yer hoş olabilir ama belli bi süre sonra sıkar..ve alfa tr'de halen çözülmeyen bir denklem..hoş doğuş yönetim grubunun vw audi'side çok has bişey değil ama..bu üçlemde Audi A4 2.0TFSİ Quattro diyorum ve mikrofonu arkadaşlara bırakıyorum

Italyada yasasanizda maserati ordada ultra luks sinifinda:) burdada maserati varken alfa geri planda yani, bu arada roberto isminde milanoda yasayan italyan arkadasim var bana dediki italyada bmw mercedes degil yeni model alfa romeon varsa sen elit bi insansin biz italyanlar alfaya binenleri elit goruyoruz dedi ilginc gelmisti ama alfa romeo yu bende farkli buluyorum diger araclardan nedense

şaşırtıcı..u.s.a'da mercedes'e binmek ayrıcalık simge ve göstergesi fakat italya'da alfa'nın böyle bir trajı olduğunu bilmiyordum..bilgilendirme için teşekkürler..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BeRaT_chevy

quote:

quote:

şaşırtıcı..u.s.a'da mercedes'e binmek ayrıcalık simge ve göstergesi fakat italya'da alfa'nın böyle bir trajı olduğunu bilmiyordum..bilgilendirme için teşekkürler..

rica ederim, gerçekten italya'da böyleymiş yeni alfa romeo'lar orda elit insanların kullandıkları araçlarmış 159 brera guiletta mito ve diğer alfa modelleri sanırım.

• Ruhum 159,kalbim a4,beynim passat diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.