Şimdi Ara

alfa 159 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar hali hazırda 98 model marea 2.0 hlx kullanmaktayım arabamı seviyorum lakin yükseltmek istiyorum ve aşığı oldum 159 hedefim araç hakkında fazlaca bilgiye sahibim dizel istemiyorum km fazla ve az yakmıyor benzinli olsun istiyorum hem ucuza temizini bulabileceğim fakat jts için uygun lpg kitleri çıktı mı piyasaya prins ve brc bu konuda bişeyler yapmşlar direkt enjeksiyonlu sıvı lpg kitleri filan nedir son durum ve de fiyataları ne civarda öğrenmek isityorum çok teşekkür ederim yorumlar için şimdiden

• bende aşığıyım o arabanın ve hiç birşey bilmiyorum konuyla ilgili geçen sene forumdan biri almıştı dizel 2.0 motor 170 binde 40 bin tl civarıydı sanırsam bayada memnun kalmıştı. bilgi veren biri olursa sevinirim bende.
  • Aracın hakkını vermek, torku hissetmek istiyorsanız dizel almalısınız. Ben hic düşünmeden dizel tercih ederdim.

Jts motor bence o kasanın hakkını vermiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihMehmet*

Aracın hakkını vermek, torku hissetmek istiyorsanız dizel almalısınız. Ben hic düşünmeden dizel tercih ederdim.

Jts motor bence o kasanın hakkını vermiyor.

dizel zevkli değil bence atmosferik motorlu nefesi kesilmeyen bir motor her zaman daha güzeldir bence ki jts güçsüz kalabilir biraz ama gayet yeterli bence hem de dizelin o sesi yok
  • JTS motor aşırı yakıyor.İstanbul içi 14-15'i buluyor.Şuan TR'de düzgün çalışan kit de yok bildiğim kadarıyla.
    Benzin diyorsanız ya MPİ alacaksınız ya da paraya kıyıp bulabilirseniz tbi alacaksınız.

Dizeli hiç sevmem, hatta turbo benzinliyi de sevmem fakat dizel 159 baya keyifli.Bir deneyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

JTS motor aşırı yakıyor.İstanbul içi 14-15'i buluyor.Şuan TR'de düzgün çalışan kit de yok bildiğim kadarıyla.
    Benzin diyorsanız ya MPİ alacaksınız ya da paraya kıyıp bulabilirseniz tbi alacaksınız.

Dizeli hiç sevmem, hatta turbo benzinliyi de sevmem fakat dizel 159 baya keyifli.Bir deneyin derim.

mpi bulmak tbi'dan daha zor hocam hiç yok hiç jts aşırı yakıyor evet biliyorum ama dizel dediğim gibi ama bir denemek lazım tabi binmeden bilinmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuri229

quote:

JTS motor aşırı yakıyor.İstanbul içi 14-15'i buluyor.Şuan TR'de düzgün çalışan kit de yok bildiğim kadarıyla.

mpi bulmak tbi'dan daha zor hocam hiç yok hiç jts aşırı yakıyor evet biliyorum ama dizel dediğim gibi ama bir denemek lazım tabi binmeden bilinmez

Seni çok iyi anlıyorum hocam.Ben de dizelden hakikaten nefret ederim.Atmosferik benzinliyi, devir çevirmeyi çok severim.JTS 11 civarlarında yaksa düşünme JTS derim.Hatta bir tane de ben alırım

1.9 JTD hacimli bir dizel olduğu için 1.6 dizeller kadar sıkıcı bir motor değil.Kasayı hakikaten iyi taşıyor ve hiç fena devirlenmiyor..Bizzat kullandım.

Ben de şu sıralar alfa bakıyorum, şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilay S. -- 14 Kasım 2013; 23:36:55 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nuri229

quote:

Seni çok iyi anlıyorum hocam.Ben de dizelden hakikaten nefret ederim.Atmosferik benzinliyi, devir çevirmeyi çok severim.JTS 11 civarlarında yaksa düşünme JTS derim.Hatta bir tane de ben alırım

1.9 JTD hacimli bir dizel olduğu için 1.6 dizeller kadar sıkıcı bir motor değil.Kasayı hakikaten iyi taşıyor ve hiç fena devirlenmiyor..Bizzat kullandım.

Ben de şu sıralar alfa bakıyorum, şimdiden hayırlı olsun.

şu araçları yaparken azcıkta yakıt düşünseler çok güzel olcak ama yapıcak bişey yok dizel bakıcaz çok sağoun hocam size de hayırlı olsun inşallah bulabilirsiniz aradağınız arabayı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.