Şimdi Ara

Alfa Giulietta (Jülyet) 1.4 multiair 170 bg TCT incelemesi - güncellendi. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
8
Favori
74.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: joushkun

quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

O bayideki bütün arabaları istiyorum.

Hop senden önce ben varım

Yakarım hepsini, ancak sigortadan parasını alabilirsin. Alfalar Lancialar benim olsun.

Artık hondadan hayır yok bize baksana corolla havasında araçlar üretiyor. Bizde alfaya dogru kayıyoruz .

• Güzel vakit geçirmişsiniz gibi görünüyor. Hoş, Alfa ile kötü zaman geçmez pek:)

Bilgilendirme ve fotoğraflar için teşekkürler. Takipteyiz:)
  • Mesaj içeriği ilk mesaja taşındı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 2 Ocak 2012; 14:04:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Bu da 1.4 170 bg'lik Distinctive donanımlı TCT çift kavrama şanzımanlı test aracı:

Alfa Giulietta (Jülyet) 1.4 multiair 170 bg TCT incelemesi - güncellendi.

Haluk abicim TCT nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 2 Ocak 2012; 14:04:02 >
  • quote:

quote:

Bu da 1.4 170 bg'lik Distinctive donanımlı TCT çift kavrama şanzımanlı test aracı:

Haluk abicim TCT nasıl

Çok iyi Coşkuncum, selamı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 2 Ocak 2012; 14:03:43 >
  • yeni delta da fena değil gibi.onun da tadına baksaydınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 2 Ocak 2012; 14:03:38 >
  • Ahh ahh icim gitti.haberim olsaydi farmakolojiden kacip gelirdim teste bende :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 2 Ocak 2012; 14:12:24 >
  • Ya elinize sağlık emek vermişsiniz ancak bunedir ya haftalık dizi gibi yayınlıyorsunuz. Post kasma çabasımı yoksa konuyu hit yapma amacımı çözemedim. Böyle test anlatımımı olurmuş toparlayın güzelce tek kalemde yazın insanlarda ağız tadıyla okusun..
  • quote:

Tek kelimeyle mükemmel,inşallah yakında buna terfi ederiz.
  • parça parça gelmesinin mantığı nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRCotaimer

Ya elinize sağlık emek vermişsiniz ancak bunedir ya haftalık dizi gibi yayınlıyorsunuz. Post kasma çabasımı yoksa konuyu hit yapma amacımı çözemedim. Böyle test anlatımımı olurmuş toparlayın güzelce tek kalemde yazın insanlarda ağız tadıyla okusun..

sırf post kasmak için saatlerce arabaları inceleyip onlarca foto cektikten sonra bide 2 saat uğraşıp onları upload edip konuya ekliyolarmış. manyaklar yani sen hiç bulaşma en iyisi kaç bu konudan
  • bende istiyorum ne zaman yolda görsem içim garip oluyor
  • quote:

O zaman ön tarafın tüm çirkinliğini gözler önüne serelim.

Fabrikadan çıkarken bu, işçinin teki AGA BİZ NE YAPTIK demedimi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

yeni delta da fena değil gibi.onun da tadına baksaydınız

Ben bir türlü ısınamadım yeni Delta'ya arkadaşım yaa.

Ya da şöyle söyleyeyim, benim Lancia Delta kelimelerinin çağrıştırdığı asla ve asla bu araç olmayacak.

Integrale ile ralli parkurlarının tozunu attıran, sportif ve bir o kadar da yakışıklı olan Lancia Delta Integrale varken;

... şu an satılan aile arabası ebatlarında, ultra post modern dizaynıyla üretilmiş hiçbir modele neredeyse hiç benzemeyen bu araca Delta ismini vererek Lancianın sporcu köklerine ihanet etmiş olduğunu düşünmekten kendimi alamıyorum.

Delta yerine başka bir isim verilmeliydi.

Bu araç kötü değil ama kimyası tutmuyor işte.

• Haluk abi deltada cok iyi test ettigimde ciddi ciddi ekledim listeme kalitesi yol tutusu surusu konforu ve ozellikle arka ttarafi super aracin :) bi ara onuda test edin bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

quote:

Orijinalden alıntı: IRCotaimer

Ya elinize sağlık emek vermişsiniz ancak bunedir ya haftalık dizi gibi yayınlıyorsunuz. Post kasma çabasımı yoksa konuyu hit yapma amacımı çözemedim. Böyle test anlatımımı olurmuş toparlayın güzelce tek kalemde yazın insanlarda ağız tadıyla okusun..

sırf post kasmak için saatlerce arabaları inceleyip onlarca foto cektikten sonra bide 2 saat uğraşıp onları upload edip konuya ekliyolarmış. manyaklar yani sen hiç bulaşma en iyisi kaç bu konudan

quote:

Kapı neden açık acaba?

Şu durumun test verisiyle veya anlatımla alakası açıkla sonra goy goy yap, Konu dışı DH ağızıylada konuşma benimle..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.