Şimdi Ara

Alfa Giulietta (Jülyet) 1.4 multiair 170 bg TCT incelemesi - güncellendi. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
8
Favori
74.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Giulietta ayri bir basligi hak ediyor bence de.

1.4 tb multiair bile beni kendine hayran birakmisti. en kisa zamanda qv de kilanmak istiyorum.

birazdan ozellikle dna'dan bahsetmek istiyorum. hayran kalmamdaki sebeplerden birisi buydu.
  • Mesaj içeriği ilk mesaja taşındı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 2 Ocak 2012; 14:03:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

quote:

Bu da 1.4 170 bg'lik Distinctive donanımlı TCT çift kavrama şanzımanlı test aracı:

Alfa Giulietta (Jülyet) 1.4 multiair 170 bg TCT incelemesi - güncellendi.

Haluk abicim TCT nasıl

Çok iyi Coşkuncum, selamı var.

aleynaaleykümselam abi.

post kasmaya devam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu da 1.4 170 bg'lik Distinctive donanımlı TCT çift kavrama şanzımanlı test aracı:

Alfa Giulietta (Jülyet) 1.4 multiair 170 bg TCT incelemesi - güncellendi.

Haluk abicim TCT nasıl

Çok iyi Coşkuncum, selamı var.

aleynaaleykümselam abi.

post kasmaya devam

post kasmayin arkadaslar.

not: bu mesaji post kasmak icin attim. coskunun kullandigi smaylin aynisi.gif

• Arkadaşlar dikkat ederseniz paylaştığım fotoların ebatlarını küçültmeden, orjinal 3-6 mb arası değişen boyutlarıyla (ki bazıları 4000x2500'e yakın ebatlarda oluyor) paylaşmaya çalışıyorum.

Haliyle tek bir fotoyu imgur ya da imageshack türü sitelerden yüklemek birkaç dakikamı alabiliyor.

İsterseniz fotoları 800x600 ebatlarına küçültüp tek bir mesaja daha fazla foto koyarak biraz daha hızlı olabilirim.

Niyetim fotoları bitirdikten sonra yorumlarımı yazmaktı.

Ya da boşverin bu gece rahatsızlık verdim sizlere galiba.

Herkese iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 28 Aralık 2011; 0:21:57 >
  • Haluk abi emeğine sağlık.Fakat fotolardan ziyade senin incelemelerini bekliyorum.Fotolar işin kaymağı.İnceleme işin kökü
  • quote:

Arkadaşlar dikkat ederseniz paylaştığım fotoların ebatlarını küçültmeden, orjinal 3-6 mb arası değişen boyutlarıyla (ki bazıları 4000x2500'e yakın ebatlarda oluyor) paylaşmaya çalışıyorum.

Haliyle tek bir fotoyu imgur ya da imageshack türü sitelerden yüklemek birkaç dakikamı alabiliyor.

İsterseniz fotoları 800x600 ebatlarına küçültüp tek bir mesaja daha fazla foto koyarak biraz daha hızlı olabilirim.

Herkese iyi geceler.

7000 veya 700 postunuzun olmasının kimsenin umrunda oldugunu sanmıyorum. bence keyfinizi hiç bozmayın ayrıca büyük fotolar kaliteli olması nedeniyle çok daha iyi. Herşeyde bir art niyet arar olduk toplum olarak.

edit: imla.

ek: ayrıca niyetinizin post kasmak olmadıgını burdaki cogu kişi biliyor, ancak post kasmak bile olsa onca şey paylaştıktan sonra 10 15 post extra alsanız bile kim ne diyebilir ? hiçbir işe yaramayan yorumlarla post arttıranlardansa sizin paylaşımlarınızın postunuzu arttırması çok daha hakli bir sebep. kaldıki post rakamı kimin umrundaki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exxcrea -- 28 Aralık 2011; 0:39:09 >

• Yaw konuyu mobilden actim tatli tatli fotograflara bakarak izlenimlere dogru geldigimi dusunuyordum ki gelip neyle karsilastim.

Keske aldirmayip devam etseydiniz paylasima.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquilizer

Yaw konuyu mobilden actim tatli tatli fotograflara bakarak izlenimlere dogru geldigimi dusunuyordum ki gelip neyle karsilastim.

Keske aldirmayip devam etseydiniz paylasima.

Katılıyorum.
  • quote:

Arkadaşlar dikkat ederseniz paylaştığım fotoların ebatlarını küçültmeden, orjinal 3-6 mb arası değişen boyutlarıyla (ki bazıları 4000x2500'e yakın ebatlarda oluyor) paylaşmaya çalışıyorum.

Herkese iyi geceler.

Haluk Abi 4 gün uzaklaştırma aldım bu tarz bir apaçi yüzünden, bak ben hata ettim sert konuştum sen yapma Şu 4 gün boyunca senin başlıklarına girip durdum, otomobil genel'in wikipedia'sını yaratıyorsun adeta burada. Bırak 1-2 kendini bilmez ne derse desin.

Bu arada bende bugün Alfa'daydım, ancak hava karardığı için test sürüşünü erteledik

• yine olan benim silinen mesajlarıma oldu
  • Hocam bütün fotoğrafları ve yorumlarınızı ilk mesajda birleştirseniz çok daha güzel olur.
  • quote:

yine olan benim silinen mesajlarıma oldu

Ben çakma xenon taktıran birisine küfrettiğim için uzaklaştırma aldım, şükret haline Bu arada Şavrole KURUĞVAZe mi aldın sen Coşkun
  • Ben bu testden bisey anlamadim biraz arabadan bahsetseniz.
  • Adam bir paylaşım yapmaya kalktı nasıl yapılacağını tarif edenler olmuş

Şöyle yapın, böyle yükleyin, şu daha güzel olur

Her yiğidin bir yoğurt yeme şekli vardır.

Teşekkür edeceğinize müdahale ediyorsunuz...

Bence konularının tarzı ve işleyişi oldukça güzel oluyor Haluk beyin.

Umarım devam eder...
  • Takip
  • Zevkle takip edip, heyecanla devamını bekliyorum. Ellerine sağlık abi. : )
  • quote:

Herkese iyi geceler.

Lütfen paylaşımlarınıza devam edin. Çok faydalı ve bilgilendirici oluyor. ''Hemen araç yorumlarına geçin, ne bu böyle tek tek resimler falan'' gibi saçma sapan gereksiz yorumlara kızıp bizi konunuzdan mahrum etmeyin. Sanki bi acelemiz var, ACİL yorumu okuyup koşarak Julyet alacağız.

Ben ve bir çok arkadaş eminim bir çok konunuzdan faydalanmıştır. Devam etmeniz dileğiyle teşekkürler.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ireyal -- 28 Aralık 2011; 10:33:48 >

• Delta Integrale zaten Golf GTI çakmasıydı.

Adamlar farklı tasarım yapamamış, Golf'ü kopyalamışlardı diyerek VW'i konuya ekliyorum.
  • Bu konudaki kullanıcılar: ireyal, yigit+, TheExtasyOfCold, kaddix, fanfinifinfon, canmert2005, haluk 23, mustafag26, 70s
    9 kayıtlı üye, 3 misafir

Haluk abi buralarda bir yerde hissediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.