Şimdi Ara

Alfa Giulietta (Jülyet) 1.4 multiair 170 bg TCT incelemesi - güncellendi. (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
8
Favori
74.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence de biraz daha pazarlık yapabilirsin ama çok da ineceklerini sanmıyorum yuvarlak 63000 olur herhalde. bu arada blue&me'nin opsiyon olması gıcık bir durum olsa da güzel ve luzum bir özellik eksikliğini hissediyorum :((..
  • peki spor paket ıcın ne dusunuyorsunuz arkadaslar satıs temsılcısı konustugumuzda bana spor paket onermedıgını suspansıyonların cok sert oldugunu bununda konforu dusurdugunu soyledı. İstersen araç gelınce krom ayna kaplama yan eteklık burda servıste yaparız dendi. Opsıyonlar konusunda kafam çok karışık. Kırmızı alacagım ıcın de derı doseme almak ıstemıyorum cunku zaten distinctive sıyah competzione kumaş var deri olunca o paraya kendını cok gostermeyecek yazları terletmesi de cabası...Düşüncelerinizi beklıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: elite_35

peki spor paket ıcın ne dusunuyorsunuz arkadaslar satıs temsılcısı konustugumuzda bana spor paket onermedıgını suspansıyonların cok sert oldugunu bununda konforu dusurdugunu soyledı. İstersen araç gelınce krom ayna kaplama yan eteklık burda servıste yaparız dendi. Opsıyonlar konusunda kafam çok karışık. Kırmızı alacagım ıcın de derı doseme almak ıstemıyorum cunku zaten distinctive sıyah competzione kumaş var deri olunca o paraya kendını cok gostermeyecek yazları terletmesi de cabası...Düşüncelerinizi beklıyorum

Spor paket olarak ben spor paket 3 ü seçtim, deri koltuk olarak bende sizin gibi düşünüyorum. Süspansiyonların çok fazla sert olacağını sanmıyorum daha doğrusu rahatsız edecek şekilde değildir. Birde bardağın diğer tarafından bakın sert süspansiyon yumuşak süspansiyona göre virajlarda daha güvenlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: elite_35

peki spor paket ıcın ne dusunuyorsunuz arkadaslar satıs temsılcısı konustugumuzda bana spor paket onermedıgını suspansıyonların cok sert oldugunu bununda konforu dusurdugunu soyledı. İstersen araç gelınce krom ayna kaplama yan eteklık burda servıste yaparız dendi. Opsıyonlar konusunda kafam çok karışık. Kırmızı alacagım ıcın de derı doseme almak ıstemıyorum cunku zaten distinctive sıyah competzione kumaş var deri olunca o paraya kendını cok gostermeyecek yazları terletmesi de cabası...Düşüncelerinizi beklıyorum

Konforu bu kadar düşünüyorsanız spor pakete gerek yok. Sert kullanmıyorsanız yine gerek yok.

Giulietta'nın derileri eski alfalar gibi değil. Eskiler mükemmeldi. Ona da gerek yok.
  • arkadaşları dediği gibi konfor arıyorsanız ve agresif kullanmayacaksanız spor paket almayın boşuna. tabii ki viraj güvenliğiniz artar ama sanmayın ki normal süspansiyonla güvensiz. bir çok kişiyi şaşırtacak derecede güvenli :))..
  • son zamanlarda fiyat alan var mı? 2013 model içi soruyorum.
  • Bu 170 BG aracın su anki fiyati nedır bilen var mı? Websitesinde sadece 1 modelin var fiyati.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldtr -- 21 Kasım 2012; 22:02:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XmysticX

son zamanlarda fiyat alan var mı? 2013 model içi soruyorum.

2013 sene basında çıkacak. Daha fiyatı bellı degıldır. Üstelik vergıler de artacak sene basında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar jülyet 120 bg progression paket araç için 52bin fiyat aldım.
    bu versiyon hk. fazla kullanıcı yorumuna ulaşamadım. motor performans ve yakıt hakkında soru işaretleri var aklımda.
    araç hakkında bilgisi olan kullanan arkadaşlar var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.