Şimdi Ara

Alfa Giulietta (Jülyet) 1.4 multiair 170 bg TCT incelemesi - güncellendi. (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
8
Favori
74.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gorkemuse

quote:

Orijinalden alıntı: alfa147black

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Dünya üzerindeki her marka VW modellerini taklit etmek için uğraşmıştır. Tüm VW modelleri birer sanat eseridir, motorları jantları, iç mekanları, kapı kolları.. Aklınıza gelen her şeyi ile VW tüm markalara ilham olmuştur

Size katılıyorum ama gülmekten katılıyorum.
    Google'a bir zahmet yazın örneğin Walter da'Silva kimmiş ne iş yaparmış. Öğrendikten sonra da bir zahmet buraya yazarsanız seviniriz. Vw dünyanın her yerinde halk otomobilidir . Sağlam falan derler bilemem çünkü bedava verseler vw'e binmem. Ama tasarım takliti derseniz orada durun bence.

Ben arkadaşların her konuda VW yi örnek vermesine ironi yapmıştım, ben de dalga geçiyorum yani Yoksa Allah korusun böyle bir düşünceye sahip olsam kendimi affetmem yıllar sürerdi.

Konuyu hızlıca okuyarak geçtim. Kusura Bakmayın.

• Passat Hyundai'ın bir modelinden çakmaydı. Hatta forumda biri bunu bilmeden Hyundai VVV'den araklamış diye bir konu açmış ve Wikipedia gibi kaynaklardan verilen bağlantılar sonrası yediği ayarla mal olmuştu. Sahi, o araba neydi? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 6 Ocak 2012; 22:14:16 >
  • fiyatı hakkında ne denildi acaba sizlere? Alfa nın sitesinde hala güncelleme yazıyor. Alacağımızdan değil de merak işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperbz

fiyatı hakkında ne denildi acaba sizlere? Alfa nın sitesinde hala güncelleme yazıyor. Alacağımızdan değil de merak işte...

90 bin kusur lira civarinda bir fiyati var qv'nin. tam olarak hatirlamiyorum ama 90dan fazla.

hakediyor:)
  • 90 binlere geliyorsa insignia (tercih etmek) ile kıyaslamak nasıl olur diye sorsam saçma mı olur?

bu arada anlatım keyifli araç da güzel olunca bir çırpıda bitti herkesin eline sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperbz

90 binlere geliyorsa insignia (tercih etmek) ile kıyaslamak nasıl olur diye sorsam saçma mı olur?

bu arada anlatım keyifli araç da güzel olunca bir çırpıda bitti herkesin eline sağlık.

cok mantiksiz olur bence. :)

bambaska tarzda araclar.

qv tam bir keyif makinesi, insignia ise aile arabasi.

ayrica 90 k liram olsa insigniaya hayatta vermem ama qv icin gozumu kirpmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 7 Ocak 2012; 0:53:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku
    cok mantiksiz olur bence. :)

bambaska tarzda araclar.

ben de o açıdan sordum. biri D sınıfı, biri C sınıfı. Hadi QV'yi geçelim. 1.4 multair 170 hp giu 25 bin euro civarında. yaklaşık 60-65 bin lira. insignia da o fiyatlardan başlıyor. 72bine de 1.6 180 hp yazıyor katalogta.

sonuçta D sınıfı bir aracın daha iyi olmasını beklersiniz. Yukarıda anlatıların ve kendi beğenim sonucunda alacak olsam giu alacakmışım gibi, her ne kadar insignia'yı da beğensem de. Böyle bir sonucun ortaya çıkması da sorgulamama yol açıyor. D sınıf bırakıp C sınıf almak... hem de 60-65 bine...
  • giu alinca c segmenti bir otomobil degil, son derece spor hissettiren c segmenti bir otomobil almis olacaksiniz. 170ligi de ayni sekilde.

segment farkindan ziyade tarz farki var.
  • İnsignia fazla abartilan bi arac. Gozunuzde buyuTmeyin. Golf parasina insignia var ? Cunku iscilik ve malzeme kalitesi bana gore golfden iyi degil tek artisi d segment olarak lanse ediliyor olmasi..insignia ve astrayi sevmek icin cok ugrastim cunku gercekten goruntu olarak etkileyici araclar ama her seferinde husrana ugradim.
  • Görücü usulüyle evlenmeyi tercih eden, önünüze Türk kahvesi getirip, sizi rahat ettiren balık etli bir kızla mı; sizinle her gece başka bir partiye gidip, geceyi beraber geçireceğiniz manken bir kızla mı vakti geçirmeyi istersiniz?

Aradaki fark bu kadar bariz. Ve tamamen sizin kişisel zevk ve ihtiyaçlarınıza bağlı. Biri tamamen sportif kullanıma yönelik, ateşli bir makine, diğeri konfor ve tasarrufa yönelik büyük bir aile otomobili. Ki alfanın tarihinden, geçmişinden, ruhundan, yol tutuşundan falan hiç bahsetmiyorum. Bunlar yokmuş gibi konuştum..
  • Tabiki de bana hergun farkli duygular yasatacak hatunu alirim. :)

Her gunu ayni olan insan hayati kaciriyor demektir :)

Edittt: alfa ya veya diger tam olarak italyan ruhunu yansitan araclari suren insanlar hem iyi araba suruyor hem de cidden keyifli insanlar. :)

Bmw, honda harici (ki onlarda yine alfa ya yaklasamaz bu konuda) hic bir markanin boyle genel kullanici kitlesi yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantoka -- 7 Ocak 2012; 15:07:35 >
  • Ellerinize sağlık çok teşekkürler şahane incelemeler için TCT ile Alfa, Giulietta'yı daha da tapılası bir hale getirdi..
  • halukçuğum emeğine sağlık resimler ve yorumlar harika ama dslr nin hakkını verememişsin elin oğlu forumlara koymak için hayatını nasıl tehlikeye atıyo bi bak...

Alfa Giulietta (Jülyet) 1.4 multiair 170 bg TCT incelemesi - güncellendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tanerm

halukçuğum emeğine sağlık resimler ve yorumlar harika ama dslr nin hakkını verememişsin elin oğlu forumlara koymak için hayatını nasıl tehlikeye atıyo bi bak...
     Alfa Giulietta (Jülyet) 1.4 multiair 170 bg TCT incelemesi - güncellendi.

Arkadaştaki prosumer gibi duruyor.

Bir de DSLR olsa nasıl çekerdi kimbilir.

Bu arada Prins nasıl gidiyor arkadaşım, memnun musun?

Selamlar.

• quote:

Bu arada Prins nasıl gidiyor arkadaşım, memnun musun?

daha önce taktırmadığıma pişmanım şimdi.prins+valvecare ile ilgili tüm paylaşımlarımı her depoda fatih sıcakyüz'ün 2,4 accord konusunda yazıyorum...
  • paylaşımlar için teşekkürler..konuyu baya geç gördüm mazda 3 ile alfa arasında kalmış durumdayım.aslında gönlüm ve ruhum daha çok mazda dan yana ama alfa da çekici gelmiyor değil..mazda aşk evliliği alfa ise şimdilik bir kaçamak gibi geliyor bana..

kıssadan hisse test eden arkadaşlar ne der?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraser84

paylaşımlar için teşekkürler..konuyu baya geç gördüm mazda 3 ile alfa arasında kalmış durumdayım.aslında gönlüm ve ruhum daha çok mazda dan yana ama alfa da çekici gelmiyor değil..mazda aşk evliliği alfa ise şimdilik bir kaçamak gibi geliyor bana..

Linkte diğer test sürüşlerimiz de mevcut arkadaşım.

Mazda 3 de var.

http://forum.donanimhaber.com/m_49551522/mpage_1/key_/tm.htm

Selamlar.

• quote:

paylaşımlar için teşekkürler..konuyu baya geç gördüm mazda 3 ile alfa arasında kalmış durumdayım.aslında gönlüm ve ruhum daha çok mazda dan yana ama alfa da çekici gelmiyor değil..mazda aşk evliliği alfa ise şimdilik bir kaçamak gibi geliyor bana..

ikisi de en sevdigim araclardandir.

Ikisi de cok zevkliaraclar.

Mazda3 giulietta nin yaninda yasli bir arac.

Bence hic bir disiplinde Giulietta dan iyo degil.

Kesinlikle Giulietta :)

Daha spesifik bilgi isterseniz sorun akliniza takilani.

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Linkte diğer test sürüşlerimiz de mevcut arkadaşım.

Mazda 3 de var.

http://forum.donanimhaber.com/m_49551522/mpage_1/key_/tm.htm

Selamlar.

mazda 3 ile ilgili testinizi okumuştum bizzat test etmişliğim de var ama alfa yı test edemediğim için sordum..hani siz olsanız gibilerinden

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantoka

quote:

ikisi de en sevdigim araclardandir.

Ikisi de cok zevkliaraclar.

Mazda3 giulietta nin yaninda yasli bir arac.

Bence hic bir disiplinde Giulietta dan iyo degil.

Kesinlikle Giulietta :)

Daha spesifik bilgi isterseniz sorun akliniza takilani.

mazdanın yeni motorlarını bekliyorum daha sağlıklı bir karar verebilmek için..tabi birde sorunsuzluk noktasında mazda çok güven veren bir marka..alfalar ise genelde iyi yol tutan,marjinal ve keskin hatlara sahip ancak biraz sorunlu bir izlenim bıraktı her zaman bende..test edilen aracta görsel bakımdan bir tek direksiyonunu beğenmedim..her disiplinde agır basar derken biraz daha açar mıyız?teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.