Şimdi Ara

Alfa Romeo 145 1.4 T. Spark 16V

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende bu araç var 2000 model 145 1.4 T. Spark 16V (101 beygir sanırım)
    Gelelim sıkıntıma şehir içi 100 km için 10 litre benzin yakıyor yurt dışında öğrenciyim aracı oradan aldım oradaki bir kaç ustaya sordum anlattım derdimi normal diyorlar. Bunun neresi normal Allah aşkına 2000 motor araçtan fazla yakıt tüketiyor ben bu işten bir şey anlamadım. Sizce sorun var mı? varsa ne yapmam lazım neresini değiştireyim?
    Araçtan soğudum zararına satmayı düşünüyorum 3-4 aydır alıcı çıkmadı. Satıp 98 model passat 90 beygir dizel almayı düşünüyorum.
    alfa 145 de yakıt sıkıntısı olmasa aracım dan memlunum. Lüks düşkünü değilim getirip götürsün beni yeter derdim bu, yakıt çok yaktığı için bu görevini yapamıyor araç evin önünde yatıyor. Sonuçta öğrenciyim yakıt için bu kadar para harcamak bütçemi çok sarsıyor.
    Bana bir akıl verin ne yapayım :/

• bende de 146 var 1.6 ts 120 beygir. Sana tek tavsiyem iyi bir usta bul ve lpg taktır. Şehir içi 1.6 motorun yakıtı 22 kuruş civarı dolaşıyor. Şehirler arasını söylemiyeyim arkadaşlar inanmıyor. Bu arada LPG markam lovato buji sistemim orjinal aracım 200.000 i devirdi.
  • lpg sisteminin fiyatı nedir türkiyede ?
    ve 100 km şehir içi kaç litre lpg yakıyor.?
    litre olarak söylersen sevinirim. ona göre hesap yapıcam (lpg bulundugum ülkede 1.5 tl ye takabül ediyor).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alfa Romeo 156 1.6 TS 16V
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.