Bildirim
Alfa Romeo 156 3.0 V6 Swap / Yavru GTA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gerçek otomobiller
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: kankaytsn
Gerçek otomobiller
Türkiye'nin en iyi Alfa Romeo projelerinden biri ama gel gör ki yorum sayısı iki E tabi Ferrarinin gaz kelebeği takılabilecek bir araba ne kadar ilgi görebilir ki... Video için teşekkürler hocam. Sayfalarda görüp detayını merak ettiğim bir makineydi. 98 model ama hala çok yakışıklı. Kaputun altı daha da yakışıklı
Çok Teşekkür ederim Anıl abi ile ilerleyen dönemlerde inş daha fazla Alfa projesi çekcezquote:
Orijinalden alıntı: zgn61
Türkiye'nin en iyi Alfa Romeo projelerinden biri ama gel gör ki yorum sayısı iki E tabi Ferrarinin gaz kelebeği takılabilecek bir araba ne kadar ilgi görebilir ki... Video için teşekkürler hocam. Sayfalarda görüp detayını merak ettiğim bir makineydi. 98 model ama hala çok yakışıklı. Kaputun altı daha da yakışıklı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu aracın evveliyatını da biliyorum,güzel bir 2.hayat yaşıyor,Anıl Bey Alfa Motorlarını turbolama ve upgrade konusunda çok bilgili ve pekçok güzel işe imza attı,yine benzer proje kapsamında İzmir'de son hali verilen şu an Kayseri'de bulunan 156 3.5 v6 var kırmızı renk,o araç bundan da güzel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 22 Ocak 2020; 11:32:48 > -
Saf güç
Yalnız plaka vakti zamanında eniştemdeydi, 1992 Doğan L -
Hocam google abi bi bilgi vermedi bahsettiğiniz araç hakkında yok mu bi ipucu şeklini şemalini görelimquote:
Orijinalden alıntı: faho
Bu aracın evveliyatını da biliyorum,güzel bir 2.hayat yaşıyor,Anıl Bey Alfa Motorlarını turbolama ve upgrade konusunda çok bilgili ve pekçok güzel işe imza attı,yine benzer proje kapsamında İzmir'de son hali verilen şu an Kayseri'de bulunan 156 3.5 v6 var kırmızı renk,o araç bundan da güzel
-
Bahsettiiniz araç orjinali 2.5ti izmirdeki sahibi 3.5 hacime yükseltti fakat aracı kayeiye satarken 3.5 motoru söküp 2.5 motorla sattı.Kayserideki sahibide sonradan 2.5 'ten 3.0'a yüksellti bildiğim kadarıyla.3.5 motor ise 75'e takılması planlanıyordu sonra ne oldu bilmiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: faho
Bu aracın evveliyatını da biliyorum,güzel bir 2.hayat yaşıyor,Anıl Bey Alfa Motorlarını turbolama ve upgrade konusunda çok bilgili ve pekçok güzel işe imza attı,yine benzer proje kapsamında İzmir'de son hali verilen şu an Kayseri'de bulunan 156 3.5 v6 var kırmızı renk,o araç bundan da güzel -
-
Severiz :) günümüzün turbo çağında yavaş kalsa daquote:
Orijinalden alıntı: dalamb
Saf güç
Çok iyi olmuş
Bende mk2 1.6 var 130binde
İleride mutlaka bende swapliyacagim
Bu arabalar zengin işe türkiye için hiç uyumlu değil alan pişman satan adam herzaman mutlu oluyor 3 sene alfa kullandım tüm gruplara girdim çıktım herkes kendini alfacıyım alfistim diyor. ama herkes arabasını satma peşinde :D arabalar güzel ama bize gelmez herşeyi zarar arabanın -
Mutlaka yapın hocam, araç gerçekten çok keyifli bir hal alıyor. Gelci şu anki döviz kurları bu tarz projeler zorlaştı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X