Şimdi Ara

Alfa Romeo 156 TS Distinctive

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle ben bu foruma yeni üye oldum.Çok güzel bilgiler veriosunuz.Teşekkürler.
    Ben size başlıkta arbanın nasıl olduunu soruyorum. Araba fiyatları hazır düşmüşken.Ama 0 almıcam çok temiz 2. eller buldum hem de Deri Koltuk-Bose Müzik sistemi ve Xenon Farlar. Benim çok hoşuma gitti.33-36 Milyar arasındalar galiba. Dizel almayacağım. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler !

• Güzel arabadır arkadaşım motoru kaç onun ama güzel arabaya benziyo bir de foto gönder
  • 1.6 120 bg....Performans iidir ama yakıt konusundan emin değilim.Fazla binmiyorum zaten.
  • Fazla binmiyosan al gitsin kardeşim honda civic filan düşünmez misin hem honda ondan daha atak ve daha az yakıyor bunu da düşün
  • Kardeş bomboş civic i napcam ben.Donanım da lazım.İç ve dış tasarım da önemli tabii
  • civicde bi yol bilgisayarı yok ayrıca sürüş özellikleri ve motor diyer arabalara 10 çeker
  • Jeandan forum ortamında olduğumuzu unutup biraz abart mıyor musun? Sokakta bile kime sorsan civic sınıfının en az donanımlı-ve konforu az aracıdır.. Yani abartma artık hem burda 156'dan bahsediyoruz sen kalkıp alt sınıftaki arabayı tavsiye ediyon...
  • Peki sen tavsiye eder misin bu aracı Janjan arkadaşım?
  • 1. Motor diğer 1.6'lara nazaran oldukça yakar ama kullanımı zevklidir 2001 kasayı test etme imkanım olmuştu 0-100 10sn civarı işte.. 120bg olması avantaj, torku düşük ama yine de araba gitmiyor değil zaten 1.6 arabadan ne beklersin? değil mi

2. Donanımı iyi olan araba buldun mu atla dostum bu 156'ların opsiyon listesi baya uzundur ama sağlam şeyler var.

3. Arabanın tipine bitiyorum hele son makyajdan sonra özellikle kırmızı rengi acaip ilgi çekiyor.

4. İç mekan sınıfının en darı diyebilirim:) Ama koltuğu ayarladıktan sonra bana sorun olmadı. (1.85m yim) olan arkadakine oldu..

5. Benim kullandığım da 1.6'dı fakat devri artırdıkça motordan iyi ses geliyor bunu da belirteyim, adrenalin yani:D

6. Kesinlikle 156 alcak adama civic'i bırak o sınıfta araç önermem.. Benzin ve performans senin için çook mühim değilse atla derim.
  • Çok teşekkürler. Ben donanımlı buldum ama kafamda çok araç var sizin forumdan bayağı esinlendim...
    Passat 1.6 FSI Trend
    Octavia Elegance(donanım süper)1.6 fsi
    407 comfort dizel olabilir 1.6 :D yine
    c4 de vardı dizel çok ucuza gelcekti ama alt sınıf bi de ben az kullanıorm 6-7 sende dizel kendini amorti edecek. Tekrar teşekkürler.
  • Valla Passat 1.6 FSI Comfortline + sunroof'un da tadından yenmez aslında, ağır oturaklı araba, içi çok geniş, motoru sınıfına göre iyi yakıyor, 115hp 155nm yani.. İdare ediyor gerçekten. Hele de koyu gri dış renk ve bej iç döşeme oldu mu süper.. Octavia hiç sevmiyom ben, 407'nin dizel de 44den başlıyor fakat boş biraz.. Yani sen bana 407 2.0 mı passat 2.0 comfort mu desen 407 derim ama 407dizel mi passat 1.6 mı dersen passat derim.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Janjan

Valla Passat 1.6 FSI Comfortline + sunroof'un da tadından yenmez aslında, ağır oturaklı araba, içi çok geniş, motoru sınıfına göre iyi yakıyor, 115hp 155nm yani.. İdare ediyor gerçekten. Hele de koyu gri dış renk ve bej iç döşeme oldu mu süper.. Octavia hiç sevmiyom ben, 407'nin dizel de 44den başlıyor fakat boş biraz.. Yani sen bana 407 2.0 mı passat 2.0 comfort mu desen 407 derim ama 407dizel mi passat 1.6 mı dersen passat derim.

Janjan haklıı bu alfayı ben de düşündüm ama eskidi artık bee.....Passat da ii ama yakıtsa 407 bence
  • quote:

Orijinalinden alıntı: wolf_7

1.6 120 bg....Performans iidir ama yakıt konusundan emin değilim.Fazla binmiyorum zaten.

yakıt sarfıyatı bıraz flaz olabılır bu aracın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.