Otomobil dünyasının seksi çocuğu Brera, yeni bir versiyonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bildiğimiz Brera'dan hem iç hem de dış olarak farklılıklar gösteren S versiyonu, olası bir GTA versiyonunun ön hazırlığı olarak görülüyor. Motor seçeneklerinde bir değişiklik olmamasıyla birlikte (2.2 JTS 185hp, 3.2 V6JTS 260hp) var olan süspansiyona geliştirme yapıldığı belirtiliyor. Q2 ile güzel bir denge yakalayan Alfa'nın yeni modelinin dinamiği merak konusu... Ayrıca arabanın ağırlığı düşürülmüş ve sürüş yüksekliği alçaltılmış. Direksiyon tepksinin de arttırıldığı söyleniyor.
Normalini 1-2 defa gördüm buda öyle az satar sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: Unforgiven3
Normalini 1-2 defa gördüm buda öyle az satar sanırım.
Breradan kaç tane satmış acaba , Türkiye için öyle fazla satış adedi koymasınlar kafalarına ..
quote:
Orijinalden alıntı: yusuf
Breradan kaç tane satmış acaba , Türkiye için öyle fazla satış adedi koymasınlar kafalarına ..
Alıntıları Göster
Offf şu arabaya bitiyorum beee!!!!
quote:
Orijinalden alıntı: Sygncn
Offf şu arabaya bitiyorum beee!!!!
Alıntıları Göster
baktım baktım 2.el normali bile yok
ama cihaz 10 numara
quote:
Orijinalden alıntı: Unforgiven3
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
bence 10 numara araç
quote:
Orijinalden alıntı: wolf_HKN
bence 10 numara araç
Alıntıları Göster
sanırım ülkemizin piyasasını hiç düşünmüyorlar, öyle olsa 1.9 dizelini koyarlardı. ama görünen o ki kafalarındaki düşünceden taviz vermiyorlar. yine de benim görüşüm, dizayn olarak okullarda okutulması gereken düzeyde...
sanırım ülkemizin piyasasını hiç düşünmüyorlar, öyle olsa 1.9 dizelini koyarlardı. ama görünen o ki kafalarındaki düşünceden taviz vermiyorlar. yine de benim görüşüm, dizayn olarak okullarda okutulması gereken düzeyde...
Alıntıları Göster
Evladiyelik araba gibi olmus, Alip koyucaksin garajinda durucak. Cok tarz arac,
quote:
Orijinalden alıntı: Ansin
Evladiyelik araba gibi olmus, Alip koyucaksin garajinda durucak. Cok tarz arac,
Alıntıları Göster
garajda tutabilirsen
quote:
Orijinalden alıntı: wolf_HKN
bence 10 numara araç
Alıntıları Göster
Tasarım Tasarım Tasarım..... çok mükemmel tasarım bunlar ..
quote:
Orijinalden alıntı: anshered
Tasarım Tasarım Tasarım..... çok mükemmel tasarım bunlar ..
Alıntıları Göster
boşuna en seksi araç seçilmedi brera..
motoru da gayet yeterli;3.2.. ama ülkemizde zaten sınırlı sayıda gelirse görme şanzımz da az olur..
quote:
Orijinalden alıntı: bucakli
boşuna en seksi araç seçilmedi brera..
motoru da gayet yeterli;3.2.. ama ülkemizde zaten sınırlı sayıda gelirse görme şanzımz da az olur..
Alıntıları Göster
lakin arabanın sorunları olduğu aşikar, 1. si çok ağır, 2. si motoru eski... bu sebeplerden ötürü malesef biraz can sıktığı söyleniyor ama S ile bu zinciri kırabilirler, çünkü arabanın ihtiyacı olan en önemli şey rejim yapmak
quote:
Orijinalden alıntı: Apache the Carisma
lakin arabanın sorunları olduğu aşikar, 1. si çok ağır, 2. si motoru eski... bu sebeplerden ötürü malesef biraz can sıktığı söyleniyor ama S ile bu zinciri kırabilirler, çünkü arabanın ihtiyacı olan en önemli şey rejim yapmak
Alıntıları Göster
mükemmel sinirli bakışlar ve kırmızı-daha güzel ve karakterlisi var mı
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Apache the Carisma
Ya sorunlarını yerim onunbenim olsun da...hiç sorunlu gibi durmuyor biraz agresif ve bakışları ters ama olsun idare ederiz
quote:
Orijinalden alıntı: joz
quote:
Ya sorunlarını yerim onunbenim olsun da...hiç sorunlu gibi durmuyor biraz agresif ve bakışları ters ama olsun idare ederiz
Alıntıları Göster
aynen öyle, bu arabanın sorununu yerim ben, kesmezse takarız bi çip tamamdır. design by leonardo (en azından torunları )
quote:
aynen öyle, bu arabanın sorununu yerim ben, kesmezse takarız bi çip tamamdır. design by leonardo (en azından torunları )
Alıntıları Göster
quote:
valla bende alfa 156 var 1.6 120 hp(performans filtresiyle biraz artmıştır)bu bile beni tatmin ediyor çoğu zamanonu düşünemiyorum
quote:
quote:
valla bende alfa 156 var 1.6 120 hp(performans filtresiyle biraz artmıştır)bu bile beni tatmin ediyor çoğu zamanonu düşünemiyorum
Alıntıları Göster
Gta sı çıkarsa bir an bile düşünmeyeceğim... kolleksiyonluk bir araç...
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: joz
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: VolvoNokturn
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: VolvoNokturn
ya hacı 2.2 sinin boşu bile 66 bin €, GTA'sını düşünmeyecek durumdaysan daha evvelden tanışaydık seninle
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: VolvoNokturn
ya hacı 2.2 sinin boşu bile 66 bin €, GTA'sını düşünmeyecek durumdaysan daha evvelden tanışaydık seninle
Alıntıları Göster
Bu kadar güzel araba yapıp bu kadar sportif olmaması için uğraşmaları can sıkıcı bence, 150 kilo kadar hafiflese de bari bir alternatif olsa...