Şimdi Ara

Alfa romeo Giulietta 1.4 170 ps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
7.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba daha önce açtığım bir kaç konu oldu ve kesin bir çözüme gidemedik.

Şöyle bir durum var başlıktaki araçta kesinlikle karar kıldık ikinci bir seçenek yok.

benim merak ettiğim konu bu bizim ailenin ilk aracı olucak. ilk başta düşük maliyetli düşük motorlu araç alıp acemiliği atmak gibi düşünmedik sonuçta al sat falan

uğraştıracaktı o yüzden sizce mantıklı mı olmuş bu düşüncemiz. Araçlardan anlamadığımız için test sürüşlerine gitmedik forumlardan aldığım bilgilerle bu araç hakkında

bilgi toplayıp karar kıldık.

sizce düşüncemiz tercihimiz mantıklı mı? araç iknci el temiz alınacaktır ve en az 5 6 sene kullanacağız. Benim sürüş tecrübem clio 1.2 ve focus 1.6 dizel kullandım. az

çok var tecrübem.

şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için kazasız sürüşler.

• Çok mantıklı bir seçim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Çok mantıklı bir seçim.

teşekkür ederim inş haklıyızdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugios34 -- 19 Temmuz 2013; 14:59:53 >
  • gayet mantıklı tercih.

Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MultiAir TCT (Otomatik) Distinctive temmuz ayına özel 69binden satılıyor . 5 bintl lik bir indirim söz konusu bbu ay için hemde.hatta biraz ölü pazarlığı yapılırsa 68.500 e kapatılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

gayet mantıklı tercih.

Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MultiAir TCT (Otomatik) Distinctive temmuz ayına özel 69binden satılıyor . 5 bintl lik bir indirim söz konusu bbu ay için hemde.hatta biraz ölü pazarlığı yapılırsa 68.500 e kapatılır

kardeşim manuel alıcağız otomatik tercihimiz değil
  • Yakıt tüketimini şehir içi 10 litre olarak ekranda gördüğünüzde bin pişman olacaksınız benzinin 5 lira olduğu bir dönemde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

Yakıt tüketimini şehir içi 10 litre olarak ekranda gördüğünüzde bin pişman olacaksınız benzinin 5 lira olduğu bir dönemde.

sorun değil ya ne yaktığı bu araç 15 lt de yaksa alınır bence . o kadar paraya araç alıyorsak bırak ta yaksın biraz .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alfa Romeo 156 1.6 TS 16V
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugios34

quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

gayet mantıklı tercih.

kardeşim manuel alıcağız otomatik tercihimiz değil

ondada kampanya var 64 bine düşmüş

http://www.alfaromeo.com.tr/tr/cmstr/documents/fiyatlar/temmuzozel.pdf

• tugios34 kullanıcısına yanıt
    ufak bir mat. hesabı ile yılda sadece 15 bin km yapsanız 7500 tl yakıta vereceksiniz. (ki benzin 5 tl sınırında kalır daha fazla yükselmez ise) yılda 15000 km 5 yılda 7500 km yapar bunun maddi karşılığı size 37 500 Tl olarak döner ki.. Bırakın yaksın MANTIĞI burda çok saçma bir deyim olarak kalır.
  • bu multiair 170 hp olanlara lpg oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick_Otin

ufak bir mat. hesabı ile yılda sadece 15 bin km yapsanız 7500 tl yakıta vereceksiniz. (ki benzin 5 tl sınırında kalır daha fazla yükselmez ise) yılda 15000 km 5 yılda 7500 km yapar bunun maddi karşılığı size 37 500 Tl olarak döner ki.. Bırakın yaksın MANTIĞI burda çok saçma bir deyim olarak kalır.

şehir içi 7.8 ortalaması var aaracın 10 lt nrden çıktı hem zaten arac haftasonu kllanılacak nerden baksanız max 5000 km ancak yaparız yıllık yada 15000 yapalm yıllık yıne bu aractan yana olacak tercihimiz sanmıyorum 10 lt yakıcağını
  • Beni Yanlış anladınız sanırım ben sadece bırakında yaksın sözüne takılı kaldım yoksa sizin ve alacağınız taşıt hakkında herhangibi bir nutuk atmak niyetinde değilim.'' bırakında yaksın'' lafınıza takıldım sadece o kadar. Bırp yakınca neler olabileceğini hesaplamak istedim o kadar.
  • Kesinlikle mantıklı olur.İleride bende almayı düşünüyorum.
  • Çok mantıklı bir arac. Gule gule eskitin. Km fazla yapacaksanız imdadınıza prins veya landirenzo yetişiyor. Ben zamanında araştırdım LPG uyumu da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Çok mantıklı bir arac. Gule gule eskitin. Km fazla yapacaksanız imdadınıza prins veya landirenzo yetişiyor. Ben zamanında araştırdım LPG uyumu da var.

Hocam bu motor direkt enjeksiyonlu mu çok noktadan enjeksiyonlu mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Çok mantıklı bir arac. Gule gule eskitin. Km fazla yapacaksanız imdadınıza prins veya landirenzo yetişiyor. Ben zamanında araştırdım LPG uyumu da var.

Hocam bu motor direkt enjeksiyonlu mu çok noktadan enjeksiyonlu mu ?

Direk enjeksiyon degil hocam. İsmini vermeyeyim bir firma garantiyi bozmadan LPG takiyor. Marka olarak landirenzo kullanıyor ve 2.200 tl idi 4-5 ay önce.

• Forumda konusu vardı; LPG takılabiliyor imiş.

Araçla test sürüşü yapma fırsatım olmuştu, 170 hp TCT... İnanılmaz keyifli bir araç... Şöyle söyleyeyim sürüş dinamikleri insanı kendi aracından soğutabiliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

Forumda konusu vardı; LPG takılabiliyor imiş.

Araçla test sürüşü yapma fırsatım olmuştu, 170 hp TCT... İnanılmaz keyifli bir araç... Şöyle söyleyeyim sürüş dinamikleri insanı kendi aracından soğutabiliyor...

120 hp'lik versiyonuna takılabiliyor, hatta fabrika çıkışlı lpg'li olanlarıda var (Lpg örneği bakınız Aygaz reklamı)
  • Yakıt konusunda o kadar endişe edilecek birşey yok tabi kendinizi dizginleyebiliyorsanız.

Ekonomik kullanan biri normal 1.4 - 1.6 benzinli araçtan daha az yakıt tüketecektir.

Son 15600 km yakıt ortalamam 6.9 Lt. Yani aynı yolda 5 lt'de yakabilir 8-9lt'de bu sizin ani ivmelenmeyi ne kadar sevdiğiniz ve kendinize hakim olabildiğinizle alakalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugios34

Öncelikle merhaba daha önce açtığım bir kaç konu oldu ve kesin bir çözüme gidemedik.

Şöyle bir durum var başlıktaki araçta kesinlikle karar kıldık ikinci bir seçenek yok.

benim merak ettiğim konu bu bizim ailenin ilk aracı olucak. ilk başta düşük maliyetli düşük motorlu araç alıp acemiliği atmak gibi düşünmedik sonuçta al sat falan

uğraştıracaktı o yüzden sizce mantıklı mı olmuş bu düşüncemiz. Araçlardan anlamadığımız için test sürüşlerine gitmedik forumlardan aldığım bilgilerle bu araç hakkında

bilgi toplayıp karar kıldık.

sizce düşüncemiz tercihimiz mantıklı mı? araç iknci el temiz alınacaktır ve en az 5 6 sene kullanacağız. Benim sürüş tecrübem clio 1.2 ve focus 1.6 dizel kullandım. az

çok var tecrübem.

şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için kazasız sürüşler.

Daha önce konu açtığınızda bu aracı size önermemiştim. 4 kişilik yetişkin (ve siz uzundunuz diye hatırlıyorum) ve ilk araç için çok mantıklı değil.Gerçekten çok çekici, güçlü ve yol hakimiyeti olan bir araç ama ben kalabalık bir aile olsam ve ilk aracım olsa başka bir model düşünürdüm.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.