Şimdi Ara

Alfa Romeo Giulietta mı VW Scirocco mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Buradaki önemli soru tek kapı olması Scirocco nun sizin icin problem mi olması .

Eğer değilse ve giulietta kırmızı + Spor paket ( çift egzoz ) degil ise Scirocco alırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski bir alfaci olarak yonca yaprakli alfa olmayacaksa alfadan uzak durun,ek olarak normal dizel manuel alfanin surus zevki yoktur,o meshur alfanin tadini alan birakamaz durumu culiyettada gecerli degildr

• Giuliettalarda otomatik vites tercihi sadece benzinli araclarda oldugu icin sahibindendeki arac sayisi az olabilir malum ulkemizdeki benzin fiyatlari :) Tabi bu benim sahsi fikrim

• Giulietta'nın ön tasarımı rezalet bence, scirocco desen iki kapılı ben sevmiyorum. Senin yerinde olsam Leon FR alırım. Aradaki fiyat farkına da ekstralar eklersin 10 numara olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juejo

quote:

Orijinalden alıntı: he_man

İçine binip giuliettayı beğenirseniz
    Giulietta diyorum. Tasarımı çok güzel içi vasat, 170 hp motor performanslı

İçi dışına oranla beklentileri karşılamıyor doğru ama cd çalar yerine ekran koyunca da fena olmuyor. Bi de güzel olan kasa değişmiyor, araba değer kaybetmiyor

Güzel olan kasa değişmiyor diye birşey yok her arabanın kasası ortalama 4 yılda bir değişir.
  • Önüne gelen yorum yapmış, kıçı kırık odun rcz yle giuyu sciroccoyu bir tutmuşlar, rcz nedir? Fakir porşesi😀 Bide giuya dil uzatmışlar lineaymış, linea 32bin tl giu 32bin euro hiç kafan basıyomu? Scirocco cok eskidi a180le felan kıyaslasanız giuyu hadi neyse.https://store.donanimhaber.com/c1/e1/62/c1e1624eeeabb63bac37e055df3aba98.jpeg
     Alfa Romeo Giulietta mı  VW Scirocco mu ?

• Beyaz GUİ 170 hp tct .... Harika bi alet bence.... param olsa golf u satıp bunu alırm daha nazik arabalar vw ye göre ama ben beğeniyorum...
  • Giulietta sahibi olarak diyorum ki tabiki Giulietta...

• quote:

Orijinalden alıntı: Selfish Love

quote:

Orijinalden alıntı: Juejo

quote:

Orijinalden alıntı: he_man

İçine binip giuliettayı beğenirseniz
    Giulietta diyorum. Tasarımı çok güzel içi vasat, 170 hp motor performanslı

İçi dışına oranla beklentileri karşılamıyor doğru ama cd çalar yerine ekran koyunca da fena olmuyor. Bi de güzel olan kasa değişmiyor, araba değer kaybetmiyor

Güzel olan kasa değişmiyor diye birşey yok her arabanın kasası ortalama 4 yılda bir değişir.

Her arabanın kasası değişmez makyajlanır, bu iki araç da o şekilde Rocco nun çok eski modelleri dışında ve Guilietta ya istediğiniz senelere bakabilirsiniz ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Juejo kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi demek istedim zaten ama yazmamışım.

• Aslında giu yu bunların dışında tutmak gerekir sonuçta 4 kapı bir hp diğer ikisi arasında kalsam Rcz derdim tam anlamıyla bir spor otomobil
    Ama giu derseniz kesinlikle 170 lik spor paket + deri koltuk olmalı gece ışıklar açıkken kırmızı deri koltukların görüntüsü muhteşem... performans olarakta diğer ikisini spor araba olmamasına rağmen üzersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Beyaz GUİ 170 hp tct .... Harika bi alet bence.... param olsa golf u satıp bunu alırm daha nazik arabalar vw ye göre ama ben beğeniyorum...

Dediginizi yaklaşık 1 yıl önce ben yaptım. O zaman nisan 2014 te sıfır km olarak aldığım highline golfumu 6500tl zararla satıp, 2014 kasım ayında sıfır distinctive giulietta aldım. 1 sn. bile pişman olmadım. Imkanın olursa yap derim.

• 8C jantli Cam tavanli Giulietta

• Scirocco Apaçi arabası oldu.

Alfa farklı ve çekici..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.