Şimdi Ara

ALFA ROMEO Hayranları Buraya (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
16
Favori
171.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alfa 156 selespeed f1 şanzuman hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz. kullanımı nasıldır manuel kullanabiliyozmu direksiyondan nasıl vites değiştiriyoz.
  • tüm alfistlere selam;
    2005 156 nın sağ ön farının altında küçük bir kapak var ya, o benim arabada yok:)) o parçanın ismi nedir ve nereden bulabilirim. yardımcı olabilirseniz sevinirim...
  • Şu an uçak bileti bakıyorum 156 almak için. 3 aydır araba bakıyorum her söyleneni dikkate aldım ve kafam allak bullak oldu... İlk kararımdı Alfa ama sizinde forumda yazdığınız gibi bir çok söylenti yüzünden vazgeçtim. Ama bu gün yazdıklarınızı okuyunca anladım ki beni 156 dan başkası mutlu etmeyecek, sabah ilk uçakla İstanbuldayım :) Tüm yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum çok aydınlandım ve zaten beğendiğim Alfa ya güvenimde arttı. İstanbul- Antalya 156 deneyimimi yazabilirim inşallah bir kaç güne...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mchmct

Şu an uçak bileti bakıyorum 156 almak için. 3 aydır araba bakıyorum her söyleneni dikkate aldım ve kafam allak bullak oldu... İlk kararımdı Alfa ama sizinde forumda yazdığınız gibi bir çok söylenti yüzünden vazgeçtim. Ama bu gün yazdıklarınızı okuyunca anladım ki beni 156 dan başkası mutlu etmeyecek, sabah ilk uçakla İstanbuldayım :) Tüm yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum çok aydınlandım ve zaten beğendiğim Alfa ya güvenimde arttı. İstanbul- Antalya 156 deneyimimi yazabilirim inşallah bir kaç güne...

Merakla bekliyoruz hocam. Kazasiz belasiz surusler dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dela

tüm alfistlere selam;
    2005 156 nın sağ ön farının altında küçük bir kapak var ya, o benim arabada yok:)) o parçanın ismi nedir ve nereden bulabilirim. yardımcı olabilirseniz sevinirim...

Çeki demirinin takıldığı yerin kapağı. herhangi bir servise gidin sorun. Para almazlar muhtemelen.
  • Alfa 156 dediğiniz kadar varmış, şükür arabama kavuştum ve Antalyaya döndüm teşekkürler...
  • hayırlı olsun mchmct... 10 gündür 2012 dizel linea ya biniyorum araç daha 700 km de sıfır. ve bugün garajdan alfa 156 mı çıkardım samimi söylüyorum özlemişim arkadaş bu alfa araba da, linea tam bir teneke..düşünün arada tam 10 yıl yaş farkı var ama hangisi derseniz kesinlikle alfa....
  • Alfa başkaymış gerçekten:) Bişey sormak istiyorum, sislerin yanındaki boşluklarda plastik ızgara olması gerekmez mi, bende orası boş?
  • arkadaşlar merhaba uzunca yazdıklarınızı okudum ve marka hakkında az buçuk bilgi sahibin oldum hepinize teşekkür ederim.benim polomu mitomu gibi bir sorum olmayacak kesinlikle çünkü çoğu kişi bu konulara araçlarla ilgili hiç bir bilgisi olmadan saçma sapan yorumlar yapabiliyor.hatta geçenlerde birinin wankel motorun rotary sistemi ile sıralı tip silindirli motorun arasındaki dağ gibi farkı bilmeden OLURMU ABİ RX8 1300 cc AMA 231 beygir dediğini okudum
    tabi ki herkes her konu hakkında bilgi sahibi olmayabilir ama en azından araştırmadan da bol keseden atıp tutması beni hem kaygılandırıyor hemde kızdırıyor
    bu arada o arkadaşın sen kimsinde bana kızıyorsun deme hakkı doğuyorki o da bunun hakkı tabiki sözümüz yok.neyse ben asıl amacıma gelmek istiyorum.sanırım çarşamba günü bir mito sahibi olacagım ve kullanıcısını bulmak samanlıkta iğne aramak gibi bir durum.forumda var oldugunu umut ederek
    kullanıcısı var ise sormak istediğim bir kaç soru var.sizden ricam kullanıcısı var ise ve zahmet olmazsa sorularımı cevaplarsa çok sevineceğim
    1)turbo ömrü 60k mıdır?
    2)bakım maliyeti nedir?
    3)yakıt tüketimi çok önemli değil ama fabrika verilerini optimum şartlarda tutuyormu?
    4)iç donanım sınıfının altındamı? (sınıfı siz daha iyi biliyorsunuz)
    5)bakımları kaç binde yapılıyor malum turbo araçlar zahmetlidir biraz...
    eğer yanıtlarsanız (kullanıcıları) çok sevineceğim hepinize saygılarımla

• Alfa romeo mito hakkinda dusunceleriniz neler arkadaslar ? Opel astra aliyorum diye siteye de yazmistim kararliydim ama son gunlerde bu mito kafami kurcaliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __JokeR__ -- 19 Ağustos 2012; 11:28:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __JokeR__

Alfa romeo mito hakkinda dusunceleriniz neler arkadaslar ? Opel astra aliyorum diye siteye de yazmistim kararliydim ama son gunlerde bu mito kafami kurcaliyor

Astra ile mito farklı segmentlerdeki araçlar. Mito B segmentinde, daha küçük bir araç. Astra C segmentinde daha çok aile için uygun bir araç. Aileniz varsa, uzun yola çıkıyor ve bagaja normal bir aile kadar önem veriyorsanız Astra daha mantıklı olur. Mito'nun hangi modelini istediğinizi bilmiyorum ama turbo benzinli modellerden bakıyorsanız sportif kullanıma daha yatkın, sert, yol tutuşu, frenleri ve performansı iyi bir araç. Kronik problemi bildiğim kadarıyla pek yok. Bilinen en sorunsuz alfa modellerinden. Astra hakkında bu konuda bilgim yok. Ancak daha konforlu, daha geniş bir araç olduğundan şüphe yok. Tabii konfor konusu büyük jant ve spor paket seçimlerinde tersine de dönebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: scudetto

quote:

Alfa romeo mito hakkinda dusunceleriniz neler arkadaslar ? Opel astra aliyorum diye siteye de yazmistim kararliydim ama son gunlerde bu mito kafami kurcaliyor

Astra ile mito farklı segmentlerdeki araçlar. Mito B segmentinde, daha küçük bir araç. Astra C segmentinde daha çok aile için uygun bir araç. Aileniz varsa, uzun yola çıkıyor ve bagaja normal bir aile kadar önem veriyorsanız Astra daha mantıklı olur. Mito'nun hangi modelini istediğinizi bilmiyorum ama turbo benzinli modellerden bakıyorsanız sportif kullanıma daha yatkın, sert, yol tutuşu, frenleri ve performansı iyi bir araç. Kronik problemi bildiğim kadarıyla pek yok. Bilinen en sorunsuz alfa modellerinden. Astra hakkında bu konuda bilgim yok. Ancak daha konforlu, daha geniş bir araç olduğundan şüphe yok. Tabii konfor konusu büyük jant ve spor paket seçimlerinde tersine de dönebilir.

Evet farklı segmentteler biliyorum. Opel Astraya hem konforlu hem de az sorun çıkartacak performansı da yeterince iyi olduguna karar verdiğimden almaya karar vermiştim ancak mitoyu gördüğüm anda asık oldum adeta arabanın tasarımına biraz incelediğimde performansının da iyi oldugunu öğrendim. Geriye tek sorun olarak rahatlık ve konfor kalıyor ama öğrenciyin ve uzun yol falan pek yapmayacağım arabamda bu yüzden bunun da pek sorun olmayacagini dusunuyorum

• quote:

quote:

quote:

Evet farklı segmentteler biliyorum. Opel Astraya hem konforlu hem de az sorun çıkartacak performansı da yeterince iyi olduguna karar verdiğimden almaya karar vermiştim ancak mitoyu gördüğüm anda asık oldum adeta arabanın tasarımına biraz incelediğimde performansının da iyi oldugunu öğrendim. Geriye tek sorun olarak rahatlık ve konfor kalıyor ama öğrenciyin ve uzun yol falan pek yapmayacağım arabamda bu yüzden bunun da pek sorun olmayacagini dusunuyorum

Öğrenciysen Astraya falan gerek yok, mito tam genç arabası. Hangi modeli istediğini hala yazmamışsın ama TB'ler performans açısından son derece iyidir. Astrayı ailesi olan alsın bırak da

• satılık alfa romeo arkadaşlar 2008 model 147 araç çok temiz araç istanbulda tlf 0505 237 4197 arayın konusalım fiyat 28000 kmsi 36000 değiseni boyası darbesi kesinlikle yok triger seti değişeli üç ay oldu muayenesi 2013 mayıs ayına kadar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Öğrenciysen Astraya falan gerek yok, mito tam genç arabası. Hangi modeli istediğini hala yazmamışsın ama TB'ler performans açısından son derece iyidir. Astrayı ailesi olan alsın bırak da

Hangi modeli alayım daha kararlastirmadim ama otomatigi 53 bine denk geliyor sanırım almayı düşündüğümün . Ben de mito cok istiyorum hocam valla:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi modeli alayım daha kararlastirmadim ama otomatigi 53 bine denk geliyor sanırım almayı düşündüğümün . Ben de mito cok istiyorum hocam valla:)

1.3 dizel 95hp 1.6 dizel 120hp, 1.4 turbo 135 hp ve 1.4 170 hp benzinli olması lazım. Elbet bunların arasından birini düşünmüşsündür şimdi sadece tipine bakarak karar vermez insan

• arkadaşlar bilen cevaplarsa sevinirim. 159 jtdm triger ne zaman değişir. turbosunun belli bir ömrü varmı? ağır bakım masrafları ne tutar?
  • iyi formlar herkeze ilk defa alfa rome almayı düşünüyruz hangisi tavsiye edilir ne yakar güzel görünen 156 1.6 ts 16v olarak ilgimizi çekti 17.000 e kadar alınabilecek model tavsiyeniz ne olur...
  • tavsiyem alfaturk.com dan da yazmanız. oradan arkadaşlar yardımcı olacaktır. 156 candır :))..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasansezerus -- 28 Eylül 2012; 2:07:04 >
  • Bence araba bir tutkudur , böyle dusundugum icin alfa aldım
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.