Şimdi Ara

ALFA ROMEO Hayranları Buraya (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
16
Favori
171.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzmirde hakikketen alfa ve fiat çok fazla var diğer şehirlere göre tecrübeyle sabit.
  • Alfa romeo şuan a kadar bindiğim en iyi yol tutuşu olan araç.Rüzgarı hissetmiyorsun.Performansı tam türkiye için :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Alfa romeo şuan a kadar bindiğim en iyi yol tutuşu olan araç.Rüzgarı hissetmiyorsun.Performansı tam türkiye için :D

+1 bir de kule gergisi var gerisini sen düşün üstad. arabyı ilk aldıgımda denerken direksiyonu 60/80 le giderken çaat diye çevirmeme ragmen bir kayma sarsma hıssedemedım hıcbır zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadiruysal

quote:

Alfa romeo şuan a kadar bindiğim en iyi yol tutuşu olan araç.Rüzgarı hissetmiyorsun.Performansı tam türkiye için :D

+1 bir de kule gergisi var gerisini sen düşün üstad. arabyı ilk aldıgımda denerken direksiyonu 60/80 le giderken çaat diye çevirmeme ragmen bir kayma sarsma hıssedemedım hıcbır zaman

Alfa Romeo candır bir kaç cahilin bok atmasıyla adı lekelenmez
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadiruysal

quote:

Alfa Romeo candır bir kaç cahilin bok atmasıyla adı lekelenmez

insan yapımı kusursuz olamaz tabıkı. soylenenler gercekse kabul ederız degılse kaale almayız olay budur.

• arkadaşlar sizden tarafsız bir yorum istiyorum cünkü iki araç arasında ciddi bir şekilde kararsız kaldım.

2008 model citroen C5 1.6 hdi 90.000 km de 39.000
    2006 model alfa 159 1.9 jtd 115.000 km de 36.000
    fiyatlar ve km ler bu şekilde citroen de degişen yok ve 1 gr boya dahi yok.
    alfada belki 1-2 parça boyalı.

siz olsanız napardınız belki burda cogu arkadaş alfa diyecektir diye düşünüyorum fakat tarafsız olarak nacizane bi fikrinizi bekliyorum pazar gününe kadar müddet var her iki araç için.
  • c5 ler dfe guzel araba motor daha ekonomıktır. boya olayı benım için belırleyıcı yada onemlı bır krıter degıl hele bınıcı ısem hıc degıl.159 un sıfırı uretılıyor muydu emın olamadım. 2 side guzel araba ama. alfa bıldıgım araba ama c5 in tasarımı da cok hos oturaklı duruyor.ama guvenlık ve yoltutusunda alfa yı gececegını de zsanmama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vatansever20

arkadaşlar sizden tarafsız bir yorum istiyorum cünkü iki araç arasında ciddi bir şekilde kararsız kaldım.

siz olsanız napardınız belki burda cogu arkadaş alfa diyecektir diye düşünüyorum fakat tarafsız olarak nacizane bi fikrinizi bekliyorum pazar gününe kadar müddet var her iki araç için.

Yorumum için kusura bakmayın. Niyetim kıllık değil.

C5 ile 159 arasında kaldıysanız C5 alın. Alfa size göre değil.

Not: 159'un üretimi kalktı.

Not: Biraz daha araştırın. Durumu daha iyi 159 denk gelebilir eğer almak isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spiritchaser -- 14 Mart 2013; 10:03:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Spiritchaser

quote:

arkadaşlar sizden tarafsız bir yorum istiyorum cünkü iki araç arasında ciddi bir şekilde kararsız kaldım.

Not: Biraz daha araştırın. Durumu daha iyi 159 denk gelebilir eğer almak isterseniz.

öncelikle herkesin yorumunu saygı duyarız peki neden alfa bana göre değil bu kanıya nasıl vardınız ayrıca neden C5 öneriyorsunuz

• quote:

Boya ya bazı insanlar takıntılı olur eğer Alfaromeo önden kaza geçirmişse almanı önermem bu arabanın her şeyi önde. Arabnızla napıcaksınız oda önemli eğer az yaksın kafasındaysan alfa alma ama performans bekliyosan Alfaromeo alınır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Spiritchaser

quote:

öncelikle herkesin yorumunu saygı duyarız peki neden alfa bana göre değil bu kanıya nasıl vardınız ayrıca neden C5 öneriyorsunuz

Şunu demeye çalıştım. İkisi araba arasında tereddütsüz Alfa'yı seçmen gerekir. Alfa bir virüstür, tutkudur. Aşık olursun. Eğer bu duygularla yaklaşmıyorsan C5 i al demek istedim zira Alfa tutkudur, aşktır ancak beraberinde zaman zaman masraf da getirebilir ufak tefek. Bana getirmedi henüz Allaha şükür.

Yani daha da basitleştirmem gerekirse Alfa mı C5 mi sorman abes. Tabiki Alfa 159 seçmen gerekiyor, bu soruyu soruyorsan Alfa sana göre değil demek istemiştim.

Tabiki bunlar işin espirisi. Baştan anlamadığın için böyle yazmak zorunda kalıyorum. Ama her şakada da bir gerçeklik payı vardır unutmamak lazım.

• Merhaba arkadaşlar...

1 yıldır alfa almak istiyorum 3 gun önce 2000 model 156 buldum... Eskı arabalarımı sureklı bakıma soktugum motorcum dedıkı alırsan bana gelme bıjonunu dahı sokmem dedı ve korktum arabanın motoru sıfır butun agır bakımları yapılmıs sadece çaça yapmak ıcın boya yaptırmıslar o boyada ıyı olmamıs sadece boya sorunu olan bır araç fiyatıda benım için mukemmel sizce bu araçta sorun yasarmıyım Kıme sorsam alma dıor sizlerden yardım beklıorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salih57

Merhaba arkadaşlar...

1 yıldır alfa almak istiyorum 3 gun önce 2000 model 156 buldum... Eskı arabalarımı sureklı bakıma soktugum motorcum dedıkı alırsan bana gelme bıjonunu dahı sokmem dedı ve korktum arabanın motoru sıfır butun agır bakımları yapılmıs sadece çaça yapmak ıcın boya yaptırmıslar o boyada ıyı olmamıs sadece boya sorunu olan bır araç fiyatıda benım için mukemmel sizce bu araçta sorun yasarmıyım Kıme sorsam alma dıor sizlerden yardım beklıorum.

sadece hesaplıysa alırım ben 2000 alfayı masraflı olabılır bakımlı degılse
  • selam arkadaşlar,uzun zamandır alfa 156 bakıyorum 2004 -2006 arası.birkaç gün öncesine kadar hep beyaz aradım ama fiyatları oldukça yüksek.Şuan bir siyah 2005 model 156 buldum.25.500 diyordu biraz pazarlık sonrası 24000 e anlaştık gibi birşey.tremer sorgusunda hasarı yok,aracın triger vs değişmiş.şuan 120 binde ve sunroof var,lpg var.değişen yok 2 küçük parça boyası var.ne diyorsunuz yorumlarınızı alabilirmiyim.birde bagaj üstü spoiler ve kapı altı marşpiyel nereden bulabilirim.bu 2 parça aracı dahada kışgırtıcı yapıyor.benim için çok kıymetli olan yorumlarınızı bekliiyorum...şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar merhaba, ben alfa romeo 156 modelinin 2.0 motorlu araçlar hakkında bilgi almak istiyorum.Daha doğrusu genel olarak Alfa romeo hakkında bilgi almak istiyorum.Toplumun kafasına yerleşmiş bir kötü imaj varmış gibime geldi bu araçlarla ilgili.Yok parçasını pahalıya bulursun,çok yakar,hız arabasıdır size gitmez,servis sıkıntılı...vs tarzında klişe laflar duyuyorum.Bunların gerçeklik payı nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotograflarından gördügüm ve cok hoşuma giden alfa 159 aracı dün uzun bir süre sürma fırsatım oldu ve hiç umdugum gibi degildi.alfayı alfa yapan üzerinde 1.9jtd 150 bg motor onunla alfa güzel ama diger türlü arka koltuk das dar dizim ön koltuga yapıştı neymiş efendim bu sportif arabaymış yapışırmış bak bak bak :D
    neyse bakalım öyle diyorsan öyledir dedim ama dısardan baktıgında dev gibi görünen bir aracın içinin böyle ufacık dasdar olması beni cok üzdü ve benim için alfa serüveni dünden itibaren son buldu.
  • selam arkadaşlar,uzun zamandır alfa 156 bakıyorum 2004 -2006 arası.birkaç gün öncesine kadar hep beyaz aradım ama fiyatları oldukça yüksek.Şuan bir siyah 2005 model 156 buldum.25.500 diyordu biraz pazarlık sonrası 24000 e anlaştık gibi birşey.tremer sorgusunda hasarı yok,aracın triger vs değişmiş.şuan 120 binde ve sunroof var,lpg var.değişen yok 2 küçük parça boyası var.ne diyorsunuz yorumlarınızı alabilirmiyim.birde bagaj üstü spoiler ve kapı altı marşpiyel nereden bulabilirim.bu 2 parça aracı dahada kışgırtıcı yapıyor.benim için çok kıymetli olan yorumlarınızı bekliiyorum...şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaleli

Arkadaşlar merhaba, ben alfa romeo 156 modelinin 2.0 motorlu araçlar hakkında bilgi almak istiyorum.Daha doğrusu genel olarak Alfa romeo hakkında bilgi almak istiyorum.Toplumun kafasına yerleşmiş bir kötü imaj varmış gibime geldi bu araçlarla ilgili.Yok parçasını pahalıya bulursun,çok yakar,hız arabasıdır size gitmez,servis sıkıntılı...vs tarzında klişe laflar duyuyorum.Bunların gerçeklik payı nedir? 

Merhaba. Bilindiğinin aksine alfalar çok yakmaz, aynı segment ve aynı hacimdeki arkadaşları ne yakıyorsa o kadar yakar...
    Parçası pahalı değil, tabiki fiat uno - reno broadway parçası gibi ucuz bulamazsınız ama diğer premium markalar
    gibidir yedek parça fiyatları. Ayrıca kolayca bulunur, tüm büyük şehirlerde yetkili ve birçok özel servisi var,
    siparişini verdiğin zaman en geç 1 haftada elinde olur(bana 4 günde gelmişti)...

Alfa bir tarzdır, başkalarının sözlerini dinlemeyin, eğer imkanınız varsa alın ve 7'den 70'e herkesin bakışlarını
    üzerinizde toplayın...

• arkadaslar bende bi alfa 156 sahibiyim. bi konuda maruzatım var fikirlerinize ihtiyacım var.
    benim arabayı bakıma soktuktan sonra (kendi servisinde ) teslim aldıktan 2-3 saat sonra sol salıncaktan bi gıcırtı gelmeye baslamıstı. ben olayı umursamadım arkadasa durumu izzah etmistim gelince bakarız demisti o neyse osmaniyeye geldigimde aracı bi ustaya gotürdüm usta dedi amortisor patlamıs. aha dedim battık gene masraf
    sol taraftan ses geliyor sagda bişey yok ama sagda sol taraf yüzünden amortisorü kitlemiş zaten.

sizce hangi marka amortisor almalıyım. uygun fiyata bulabilcemiz bi oneriniz varmı?

dipnot: bütün arabalar için monroe amortisorler 80-90 milyon iken alfa için 150 milyondan baslıyor nasıl iş bu anlamadım. bu arabayı kullanan soyulmak zorundamı??? yaza dogru satıp motor almayı düşünüyorum artık.

• arkadaşlar bu alfa romeo araçlara hangi servis bakıyor.fiat servisi ilgilenmiyormu bununla.birmot ayrı fiat ayrı bir servismi
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.