Şimdi Ara

ALFA ROMEO Hayranları Buraya (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
16
Favori
171.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1998-2002 model, 156 2.0 TS arıyorum..renginin siyah olması önceliğim..bordo ve kırmızı düşünmüyorum !!!
    Bunların dışında tercihen; deri koltuk, lpg olabilir farketmez , cd çalar..bunlarda opsiyoneller
    Açıkcası çok fazla bekleyemiycem bir hafta kadar zamanım var, bulamazsam pek içime sinmesede başka markalarda anlaştıklarım var

ulaşmak isteyen arkadaşlar 0536 853 60 28 bana msj atabilirler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fasilgibi

Alfa romeo 156 kullandım. Bir tanıdığındı açıkçası bu kadar güzel olacağını beklemiyordum sürüş zevki çok iyi. Ve 2. el fiyatlarının düşük olduğunu duyunca sevindim. Bmw hayalim vardı şimdi bmw veya alfa oldu bu hayalim.

İnş. en kısa zamanda alfan olur
  • Alfa Romeo cu arkadaşlar Alfa Romeo 159 Hakkında bilgilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
  • arkadaslar temmuzda 2003 model 147 aldım bende alfacıyım artık ama arabam 8 airbag hız sabıtlıycı var modelı nedır?Distinctive mi oluyor yoksa?Progression aldıgım modelın en dolusu yanılmıyorsam 2005 yılında 10 aırbaglısı cıktı...
  • artık bu bolume kımse ugramıyor sanırım??çok yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 1 Mart 2009; 12:38:14 >
  • merhaba abi bende 33 1.7 boxer var bızım burda bu arabdan cok nadır var yanı hiç yok denılecek kadar az yanı ama ben cok sevıyorum arabamı sence bu araba nasıl yanı bı cevap atarmısn
    quote:

Orjinalden alıntı: @lfacı

Selam arkadaşlar,ben 1984'den beri alfaromeo ile uğraşıyorum.1995'den 2001'e kadar türkiyede professyonel olarak alfa ile yarıştım.Son 4 yıl italya da alfa romeo fabrikasında bulundum.Şuan da ankara da alfa romeo servisim var.Yani anlıcağınız ben bir alfacıyım.Bu markayı çok seviyorum.
    Sorunlarınız olduğunda (başka markalarla kıyaslamadan,çünkü yersiz olur) bana yazarsanız,cevap vermeye çalışırım.
    Tüm twan spark motorlarda yaşanan VARYATÖR sorunu ile ilgili bilgi vermek istiyorum.
    Arkadaşlar 1998'den 2004'ün 6. ayına kadar üretilen tüm modellerde bu sorun var.2004'ün 6. ayından sonra alfa romeo muhendisleri,bu soruna noktayı koydular.Nasıl mı?.
    Motorların yağ pompası güçlü olmadığından varyotöre yağ yetiştiremiyordu.Motorla kapak arasında ki yağ kanalına küçük bir valf koyarak bu sorun çözülmüştür.
    Çünkü eskiden akşam aracınızı stop ettiğinizde sabaha kadar yukarda ki yağlar aşağı iniyordu.Siz sabah marşa bastığınızda yukarı yağ gelene kadar(yağ pompası güçlü olmadığından)varyatör yağsız çalışıyordu.Bu da varyatörünüzü kullandığınız yağın kalitesine göre bazen 3 bazen 6 ayda bozuyordu.
    Bu valf sayesinde yukarda hep yağ bulunduğundan varyatör sorunu ortadan kalkmaktadır.Yani alfanız artık dizel gibi çalışmayacak.
    Mutlu keyifli sürüşler.
    Not: Gittikçe kaybolan şu güzel duyguyu lütfen yaşamaya çalışın.(Tüm alfacılar birbirinizle yolda geçiştiğinizde yani aracın önünde bulunan karizmatik alfa üçgenini gördüğünüzde sellektör yapın,selamlaşın lütfen.)

• AR 147 1.6 araca LPG takılır mı? zira fazla yaktığını duydum. tşk.
  • Arkadaşlar, hayatımda ilk defa Alfa almayı düşünüyorum. Bi yerden çok temiz ve hesaplı( 15 bin TL) 2.0 156 denk geldi, araç 80 bin kilometrede ama gerçekten çok temiz. Belki forumda tartışılmıştır ama o kadar sayfaya ne yalan söyleyim bakamadım. Şu sorulara kısa kısa cevap veren olursa çok sevinirim.

1. Çok mu problemli arabadır?
    2. Çok mu yakar?
    3. 2.eli çok mu düşük?
    4. Dışı çok güzel ama içinin malzemesi çok mu kalitesiz?
    5. Vites ve veryatör problemi çok mu uğraştırır?
    6. 155Hp'lik motorun performansı nasıldır?
    7. Temiz bir modeli için 15 bin ytl normal mi?
  • DÜŞÜNME HEMEN AL. FAKAT BİR SERVİSE GÖTÜR. KAZASIZ OYNAMA YOKSA AL FİYATI ÇOK UYGUN
  • Merhabalar, ben de sıkı bir alfa romeo hastasıyım ama henüz kullanmak nasip olmadı. forumda yazılanları okudum fakat cevap alamadığım bir soru var ikinci el alfa romeo düşünüyorum, 2005 te makyajlanmış alfa 147. ama 2004 modelleri de çok güzel. performans bakımından hangi modeli tavsiye edersiniz? ve içeri gürültü verme gibi sıkıntıları var mıdır?

teşekkürler.[:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ned.kelly -- 23 Mayıs 2009; 20:12:02 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ned.kelly -- 24 Mayıs 2009; 19:39:20 >
  • herkese merhaba,
    ben de 147 distinctive full + sunroof almak üzereyim..
    araba 2007 model ve 35.000 km de..
    nelere dikkat etmemlazım sizce satın alırken?
  • Performans olarak 147ler arasında fark yok, progressionlar 105hp, distinctive ler 120hp oluyor.. Dolayısıyla 2004-2005 arasında performans farkı yok motor açısından..

Yol güzelse içeri ses verme problemi yok, yani asfaltın durumuna göre değişiyor :) Ama bir wolkswagen kadar sessiz değil tabi ki çünkü sert bir araç, özellikle arkada oturanlar çok ses geldiğini söylüyorlar.. Gürültü var ama alfa almaktan vazgeçmek için bu bir bahane olamaz tabi..

quote:

Orijinalden alıntı: ned.kelly

Merhabalar, ben de sıkı bir alfa romeo hastasıyım ama henüz kullanmak nasip olmadı. forumda yazılanları okudum fakat cevap alamadığım bir soru var ikinci el alfa romeo düşünüyorum, 2005 te makyajlanmış alfa 147. ama 2004 modelleri de çok güzel. performans bakımından hangi modeli tavsiye edersiniz? ve içeri gürültü verme gibi sıkıntıları var mıdır?

teşekkürler.[:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metabax -- 25 Temmuz 2009; 8:49:32 >

• Yani 2007 model araçta dikkat edilecek pek bir şey yoktur aslında.. Leş gibi sigara kokmuyorsa içi :) bir de servise göstermeniz yeterlidir.. Büyük bir kazası yoksa, ufak tefek kazaları ve bir kaç parça boyayı çok sorun etmemek lazım çünkü olası şeyler.. Ben de 4 ay boyunca boyasız 147 aradım sonunda bulup aldım ama 2 ay sonra itin biri cadde kenarında boydan boya çizmiş ve mecburen kapıları boyattım.. İstanbulda ne zaman ne olacağı belli olmuyor :) O yüzden anladım ki boşuna 4 ay boyunca boyasız araç aramışım.

quote:

Orijinalden alıntı: corail

herkese merhaba,
    ben de 147 distinctive full + sunroof almak üzereyim..
    araba 2007 model ve 35.000 km de..
    nelere dikkat etmemlazım sizce satın alırken?
  • çok teşekkürler..
    bu arada cesaret edemedim o racı almaya..
    satıcı 27.500 den bir kuruş aşaüıya inmedi..
    ben de 2008 model 30.000 km de 307 HDI FELINE 110 HP aldım artık..
    tekrar teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ur_1

anaaaaaaaaaa biri beni çağırmış

slm arkadaşlar ben bu forumun en alfisti ve alfalar hakkında en bilgili olan kişisiyim
    bence tabi
    bir problem yada alfayla alakadar bir sorusu olacak insan varsa mutlaka bi bana uğrasın
    kesinlikle beklerim

dostum yeni alfa 145 aldım. 96 model 1.7 16V
    benim derdim motor seri numarası ile ilgili...
    motor blogunun neresinde bulunuyo...???
    bilen varsa paylasırsa sevinirim....

• quote:

Orijinalden alıntı: emaske

ancak beni daha cok ilgilendiren yakıt durumu sehir içi bende ki 2000 motor benzinli 0.4 ytl yakarken litrede , 156 nın benzinli olarak 0.25 ytl yaktıgı konusunda usta ısrarcı idi bunun dogruluk payı varmıdır sizce...

merhaba,
    bende şu an 1990 model Alfa Romeo 164 L v6 3.0 var. şehir içi benzin ile 0.4 TL, Uzun yolda 0.25 TL yakıyorum.
    daha öncesinde 5 sene boyunca 1999 model Alfa Romeo 156 2.0 kullandım. uzun yolda bir depo ile 800 km yol yapıyordum. Şehir içi 580-590 km yol yapıyordum.
  • merhaba arkadaslar ben bir bayan olarak alfa romeo hastasiyim
    bende 2003 147 distinctive var fakat ben cd player imi degistirmek istiyorum acabaa mp3 player taktirmam mumkunmu izmirde bunu yapan varmi biliyormusunuz
    bu konuda yardimci olursaniz sevinirim
  • mp3 player tabiki her oto müzik sistemi satan yerde taktırılabilir.. 6- 7 yıl önce bostanlıda max vardı, bu işi çok iyi yapıyorlardı. karşıyaka girne caddesinde de bunun gibi birçok oto müzik sistemi satan yer var. ama şu tarihte akibetlerini bilemiyorum.
    bende Alfa'ma usb ve aux-in bağlantılı bir oto cd çalar almayı düşünüyorum. pioneer ve sony'nin güzel cd çalarları var. hatta pioneer'ın direk ipod kontrollu modelleri var. arabada cd devride aynı kasetçalar gibi yakında sona erecek. bu yüzden usb girişli bir modeli tercih etmende fayda var.

birde bildiğim kadarıyla Alfa'na farklı bir marka cd çalar bağlatırsan direksiyondan kontrol edemiyorsun.

fiyatlarıyla beraber birkaç model var istersen linklerden bakabilirsin:

• tesekkur edıyorum en kısa zamanda gırnedekı yerlere gıdıp bakıcam saol
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.