Şimdi Ara

ALFA ROMEO Hayranları Buraya (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
16
Favori
171.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

98 model alfa 145 1.4 TS (kırmızı) almayı düşünüyorum. aracı sürekli görüyorum bi sorunu yok. ama motorunda sürekli bi sorun varsa onu bilemiyrum. alacağım eleman amtsörlerin patlak olduğunu ama yenilerinin arabada olduğunu taktırmaya firsatı olmadığını söyledi.

bu benim ilk arabam ufat tefek sorunları çözmeyi bilmek dışında motordan cok fazla anlamıyorum. birde yakıt olayı beni düşündürüyor. 1.4 olmasına ragmen cok yakacağını söylüyorlar. lpg işininde alfalarda diğer modellere göre daha cok sorun cıkardığını duyuyorum...

aracı alınca biraz masraf edip 17 jant- ince yanak lastik koymak ve helezonları kestirerek biraz yere yaklaştırmak istiyorum. amatsörlerin sert olması bi sorun yaratırmı? lastik ebatlarının büyümesi aracı azda olsa zorlar,yakıt tüketimi artar biliyorum ama ciddi bir performans kaybı olurmu??? sonucta 1.4

GENEL OLARAK ALFA KULLANICILARI OLARAK YARDIMCI OLURSANIZ VE BENİMDE ALFA CAMİASINA GİRMEMDE YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.........

• arkadaşlar merhaba ben alfa 146 boxer sahibiyim. arabam 96 model. motor yağı değişiminde ne tavsiye edersiniz? zaten lpg den performans düştü bi de yağdan düşmesin. tavsiyelerinizi bekliyorum..
  • Alfa 2.0 TS kısacası uçak uçakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 8.4 sn 0/100 yolların kralı olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akayogullari -- 21 Eylül 2009; 14:49:33 >
  • onu bunu bırakın en süperi şu

Alfa Romeo 8c Spider

ALFA ROMEO Hayranları Buraya
  • artık bende alfaromeo 145 sahibiyim...

aracın rengi kırmızı. jant lastik alarak görüntüyü değiştirmek istiyorum. alfa kullanıcısı olarak ne tavsiye edersiniz??? nasıl bişey aracımda hoş durur? kararsız kaldım yardımcı olun arkadaşlar.
  • Merhaba arkadaşlar.2000 model alfa romeo 1.6 t-spark almayı düşünüyorum.Fakat alacağım kişi motoru sıfır yaptırıyor ve 12 bin liraya aracı bana verecek.Ve aracın 3 parçasında boya mevcut.Sizce bu şartlarda bu araç alınır mı?Beni bilgilendirirseniz sevinirim:)
  • ben alfanın en çok kadranlarına hayranım bu kadar mükemmel bir dizayn çok az sayıda arabada var.
  • Usta bana Sİyah Alfa Romeo GT Bilgi VErinn .........:):):):D:D:DPleaseeeeee
  • Dün itibarıyla, uzun süredir hayalini kurduğum Alfa'ya sonunda sahip oldum.

30 bin km'de 2005 Temmuz trafiğe çıkışı (Kırmızı) Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

Sahip olanlarla birikimlerini paylaşmak isterim.
  • Abicim Bende alfa 156 2.0 TS 2000 modeli var

araca formun başında virajı iyi alamıyor demişler ve bunların alfa ya bindiklerni sanmıyorum alfayı bilene sorarsanız ilk olarak virajlara çok rahat girdiğini diyecekelerdir..

ben inanın 140 la giriyorum virajlara 140 la hiç korkmuyorum aracımda ince yanak kalın lastikler var bilmiyorum ondan mı ama

araçta süper bir şekil var bütün ışıklarda ,trafikte benzin istasyonlarında kimse gözünü alamıyor ve bu sizi şımartıyor

bir sorum olacak istanbulda aracımı caruım götürdüm ve bir sorun bulmadılar

başka alfalarda süper konfordan söz edliyor ama benimkinde 2 kişi giderken birşey yok arkaya yolcu alayım her kasiste küt küt çok kötü bir şekilde vuruyor sebebi ne olabilir?şahin bile ondan konforlu yardımcı olablriseniz sevnirim ben amatisörler patlak oldugunu düşünüyorum sizce neden olabilir?]

• amortisörler gümlemiş dostum benim 156nında arka amortisörler patlak normalde soruun yok ama yüklü olunca vuruyo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametadali

amortisörler gümlemiş dostum benim 156nında arka amortisörler patlak normalde soruun yok ama yüklü olunca vuruyo...

BABA SAOL YHAA BNDE ZATEN ÖLE TAHMİN ETMİŞTİM PEKİ İSTANBULDA ÖNERE BİLECEGİNİZ BİR YER VARMI?
  • selam arkadaşlar.benim aracım alfa romeo 156 2.0 TS 99 model arabamda bir sürü problem var fakat öncelikli halletmem gereken amorisör sorunu.orjinal amortisörlerini almaya param yetmiyor,tempra ve dobloların mekanik birçok parçasının uyduğunu duymuştum acaba amortisörlerde uyuyormu bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi.uyduğu yönünde bilgiler edindim ama emin değilim.malumunuz tempranın parçaları daha ucuz.yalnız bir tek ricam var bilgisi veya tecrübesi olanlar yazarsa memnun olurum.bu konuda bir fikri olmayıpta yorum yapmak isteyenler fikirlerini kendine saklarsa iyi olur. zira şu sıralar nasihatten ziyade paraya ihtiyacım varda saygılarımla.
  • Hayalimdeki Alfa156 ya çok yaklaştım ve dün 2004 model bir 1.6 Distinctive'e müşteri oldum. Kısada bir sürüş imkanıda buldum ancak bir iki nokta kafamı karıştırdı.
    Birincisi arac hızlanmakta zorlanır gibiydi. 1.6 VVTi Corolla sahibiyim ve benim aracıma göre ağır kaldığını hissettim. Gerçek performansı bu olmamalı dedim. Nette biraz araştırınca Varyatör arızasının 3000 devir altında güç kaybına neden olduğu okudum. Acaba varyatörde sorun olabilirmi yoksa normal bir durummu illa devirlimi kullanmak lazım her zaman.
    İkincisi ön süspansiyondan gelen sesler. Araç çukura düştüğünde ses geliyordu. Satıcı bunu tüm Alfalarda olduğunun gazlı amortisörlerden kaynaklandığın, soğukken yaptığını,ısınınca geçtiğini söylediysede bana pek inandırıcı gelmedi. Acaba salncaklarda probelem olabilirmi yoksa satıcı doğrumu söylüyor, süspansiyondan gelen sesler normalmi.
    Üçüncüsü ise silecekler çalışırken takılır gibiydi. Budamı kronik bir Alfa rahatszlığı?
    Eğer bu saydıklarım normal bir durumsa aracı almayı düşünüyorum. Yok problem var diyorsanızda ona göre fiyatı indirmeye çalışacağım ve alıp servise sokacağım.
    Alfa 156 kullanıcısı arkadaşların bana yardımcı olmasını diler ,hepinizin yolunuzun hep açık olmasını temeni ederim.

• adı bile karizma ''Alfa Romeo''
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmac**

ben alfanın en çok kadranlarına hayranım bu kadar mükemmel bir dizayn çok az sayıda arabada var.

aynen katılıyorum.. birde italyanca benzina ve hararet göstergesindeki acqua yazıları göstergelere güzellik katan ince detaylar çok güzel...
  •  ALFA ROMEO Hayranları Buraya

Alfa Romeo Giulietta hayata döndü
    İlk Giulietta modeli 1954-1965 yılları arasında üretilmişti

Markanın yüzüncü yılında bu isim bir otomobil efsanesine ve Alfa Romeo’ya saygı gösterisi niteliğini taşıyor. Giulietta ellilerde farklı nesillerden otomobil meraklılarının hayallerini süslemiş, ilk defa bir Alfa Romeo’ya sahip olma ve rahatlık ve teknik mükemmellik seviyesinin tadını çıkarma hayalini erişilebilir kılmış bir otomobildi.

VW Golf’e rakip olarak piyasaya sürülen yeni otomobil, Alfa’nın elinin altındaki en yeni mühendisliği, teknolojiyi ve güvenlik sistemlerini sunan coupe şeklinde bir spor hatchback. Araç 4.35 metre uzunluğunda, 1.46 metre yüksekliğinde, 1.8 metre genişliğinde ve 2.63 metrelik bir dingil mesafesine sahip. Yerini alacağı Alfa Romeo 147 modeline göre 70 litre daha fazla yükleme hacmi sunuyor. Alfa Giulietta’nın şu ana kadarki en fazla satış yapan Alfa olacağını tahmin ediyor.

Başlangıçta hepsi turbo beslemeye sahip dört motor seçeneği olacak. 1.4TB 120 bg’ye sahip bir benzinli motoru 170 bg üreten 1.4TB MultiAir izliyor. Diğer iki motor ise dizel. Bunlardan biri 105 bg üreten 1.6 JTDM, diğeri ise daha güçlü olan, 170 bg üretebilen 2.0 JTDM. Daha sonraki bir aşamada özel 235 bg benzinli Quadrifoglio Verde modeli de sunulacak.

Alfa otomobile DNA (Dinamik, Normal ve Bütün Hava Koşullarında) sistemini takmış. Bu sistem sürücüye farklı sürüş durumları için üç farklı seçenek sunuyor. Araç bir Q2 elektronik diferansiyel ve bir denge kontrol sistemi (VDC) de içeriyor.

Stil ve tasarım her zaman Alfa Romeo’nun güçlü noktaları oldu; görünüşe göre Giulietta da bu imajı canlı tutuyor. Aracın ön tarafında “üç loblu şekil” adı verilen, Alfa ızgarasının ön tamponun içine yerleştiği ve iki hava girişinin arasında asılı olduğu bir tasarım var. Hem ön, hem de arka ışık kümelerine LED gündüz seyir lambaları eklenmiş. Eski 156 sedana benzer biçimde, arka kapı kolları gizlenmiş, böylece otomobilin coupe benzeri dış kısmı iyileştirilmiş.

Yeni Alfa Romeo Giulietta 2010 Cenevre Otomobil Fuarı’nda dünyaya tanıtılacak. Yeni modelin satışları ilkbaharda başlayacak ve kademe kademe bütün önemli pazarları kapsayacak şekilde genişletilecek. Alfa Romeo Giulietta’nın Avrupa’nın en önemli segmentlerinden birinde markaya yeni bir ivme kazandırması bekleniyor.

ntvmsnbc den alıntıdır

• SELAMLAR 2003 147 KULLANIYORUM VE FORUM YAZILARINI DİKKATLİ OKUDUM ŞİKAYET EDENLERE DİYEBİLECEĞİM ŞUDUR; ARABAN KARİZMANDIR KİŞİLİĞİNDİR EĞER KİŞİLİKLİ BİR ARABAYA BİNMEK İSTİYORSAN ALFA ROMEOYA BİNECEKSİN VE SÜRAT YOL TUTUŞ KALİTE GÖRÜNÜŞ VS. HEPSİNİN NE DEMEK OLDUGUNU ANLAYACAK VE ARABANA İYİ BAKACAKSIN NAZİK DAVRANACAKSIN!! EĞER DÜZENLİ ARABANLA İLGİLENEN BİRİYSEN ALFA SENİ ASLA YORMAZ ÜZMEZ AMA DİYORSANKİ BEN YAĞINI SUYUNU KOYAR NERDE TRAK ORDA BIRAK MANTIĞINDA BİRİYİM O ZAMAN GİT TOYOTA AL .. KARARINIZA SAYGI DUYARIM. ANCAK ALFA PROBLEMLİ ARIZALI KÖTÜ BİR ARAÇ DEĞİLDİR KESİNLİKLE..

BİLGİ SAHİBİ OLAN ARKADAŞLARDAN DA ACİLEN BİR RİCAM OLACAK ARANIZDA 147YE HİÇ LPG TAKTIRAN VAR MI MEMNUN OLAN VEYA ŞİKAYETÇİ OLAN VAR MI ÇOK KARARSIZ KALMIŞ DURUMDAYIM BENZİN FİYATLARI MALUM E ARABADA BAS PEDALA DİYE İNSANIN SÜREKLİ KANINA GİRİYOR HAL BÖYLE OLUNCA BİRAZ TASARRUF ETMEK ŞART. EĞER BİLGİ SAHİBİ OLAN ARKADAŞLAR VARSA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM LPGLİ Bİ 147 SAHİBİYLE GÖRÜŞMEK KESİN KARAR VERMEMİ SAĞLIYACAK TEŞEKKÜRLER..

• @bulutuss bende de 2006 147 var açıkçası ben de çok yakmasından şikayetçiyim ve lpg taktırmak konusunda bir türlü karar veremiyorum. Lpg li alfa kullanan bir çok kişi ile sohbetim oldu ve hepsi de memnun. İyi bir sistem olursa hiç bir sorun çıkmadığını ve performans kaybı olmadığını söylüyorlar. Şehir içi 0,40 lardan 0,20 lere kadar düşüyormuş yakıt.. Tek dezavantajı zaten belli bir kesimin tercih ettiği bir marka olan Alfayı satarken lpg li olması daha da zorlaştıracaktır. Alfa kullanıcıları özellikle benzinli arıyorlar.. Ben de senin gibi iki arada bi derede kaldım. Alfistiturkey sitesine üye olursan orada bir çok lpg li kullanıcı ve topic var bu konuyla ilgili.. Detaylı bilgilere ulaşabilirsin..
  • Arkadaşlar selamlar.Benim de 159 um var.Bir şey merak ediyorum aracımda yok ancak orjinal navigasyon ekranında dvd vs de okuyabiliyormu .veya başka şekilde sorayım bilen arkadaşlarabu alet ne işe yarar tam olarak.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.