Şimdi Ara

ALFA ROMEO Hayranları Buraya (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
16
Favori
171.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar. alfa 145 1.6 1995-1996 modeller hakkında +/- ne bilen varsa ve paylaşırsa memnun olurum. acil :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koksalsoy -- 25 Aralık 2009; 9:32:14 >
  • gerekli bilgiyi diğer açılan konulardan aldım.
  • Arkadaşlar Selam,

Alfa 147 kullanıcısyım, ön tamponun yere yakın olmasından kaynaklanan çizikler ve deformasyonlar var. Birmot'a götürdüm tampon sökülecek, onarılacak ve sonra tamamen boyanacak dediler.
    Ve fiyatınıda güç bela 400 TL 'ye olur dedirtebidim. Ne dersiniz bu kadar atraksyona ve bu kadar para vermeye gerek var mı ?

Teşekkürler.
  • herkese merhaba,
    yazın bir dönem 147 ts distinctive almanın eşiğinden dönen bende tekrar alfa romeo hastalığı depreşti..
    yine 2008 model bir 147 distinctive alalyım arayışındayken aklım bir an mito lara takıldı..
    mito ile ilgili bilinen şeyler nelerdir?
    forumlarda çok birşey göremedim sanki?
    selamlar..
  • arkadaşlar,
    2006 model 57.000 km de 120 hp dstinctive için fiyat bilgisi lazım..
    sadece bir parçada kısmi boya var..
    bir de varyatör sorunu 2007 den sonra çözülmüştü değil mi fabrikasyon olarak?
    selamlar..
  • 147, 156, 159 serilerinin keskin ve sert çizgileri mito'da yok ve 147 yerine yeni gelecek olan (149)milanoda da olmayacak. Yani Alfa'lar görünüş ve duruşları ile yumuşuyorlar.
    Ama yanlış yapılıyor motorun gücünü dizayn ile desteklemedikten sonra hiç bir işe yaramaz. Mito'da aynen böyle dizel ve çok güçlü olan motorunu, ön görünümünün ölü balığa benzetmeleri ile Alfa ruhunu öldürmüşler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alf_147

147, 156, 159 serilerinin keskin ve sert çizgileri mito'da yok ve 147 yerine yeni gelecek olan (149)milanoda da olmayacak. Yani Alfa'lar görünüş ve duruşları ile yumuşuyorlar.
    Ama yanlış yapılıyor motorun gücünü dizayn ile desteklemedikten sonra hiç bir işe yaramaz. Mito'da aynen böyle dizel ve çok güçlü olan motorunu, ön görünümünün ölü balığa benzetmeleri ile Alfa ruhunu öldürmüşler.

peki siz mito yu tavsiye edermisiniz?
    bu araca ait iz genişliği vs. teknik çizim ve bilgilere halen ulaşamadım..
    sadece uzunluk,genişlik ve yükseklik ile dingil mesafesi var..
  • Alfa 33 için kim ne der ?
  • 2 aydır araba arıyordum. 1 hafta kadar önce bin türlü değişik arabayı inceledikten hatta biriylede anlaşmış olduktan sonra şans eseri 2006 model 147 1.6 TS Distinctive 'e bindim... binmez olaydım daha da inemedim :)
  • arkadaşlar ben de yıllar sonra araba almaya karar verdim.ne kadar beni renault,honda,opel ford al pıyasası var ıkıncı elı kuvvetlı hemen satarsın ekonomık diye etkilemeye çalişsalarda alfa onlardan daha etkili çıktı.ve hafta içi fiyatında anlaştığım 2004 kırmızı alfa 156 dıstınctıve almaya gıdıyorum.ben bu araba kadar farklı bakan ıcıne oturduğun zaman ınsanı apıştıran bı tasarım gormedım.:)hız gostergesı bıle ığnesi başaşağı duruyor bu arabada 100km gosteren yer bahsedılen arabalarda 140-160 gosterıyo kı araba gaza bas dıye yalvarıyor resmen bence.alışılmısın dısında gercekten.fıkrımı soyluyorum etrafındakılere değil ruhuna hitap eden aracı alacaksın.156 tam bana gore:)
  • Merhaba arkdaşlar yaklaşık 6 aydır Alfa Romeo 156 1.6TS sahibiyim.Eskiden aşık olduğum arabaya sahip olmanın keyfini yaşıyorum.Aranızda olmaktan mutluluk duyacağım.Bikaç sorum olacak şuan fazla bilgi sahibi değilim 156 ile ilgili fakat aracımın bazı sorunları var yada ben fazla kafama takıyorum. Alfa mı 6 ay önce aldım 2001 model 156 1.6TS 117000km'de şuan ve aldıktan sonra ilk sahibinden dolayı bakım ihtiyacı olmadığından herhangi bir işlem yapmadan kullandım.Yaşadığım yerde ( Balıkesir/Bandırma) özel bir servis yada Alfa dan anlayan bir usta yok.Ama ben her Alfa sahibinin götürdüğü bir ustaya gittim kontrol için.Trigerin değişmesi gerek dedi ve değiştirdi.Ve sorunlardan bundan sonra başladı arabam şuan dizel gibi ses çıkarıyor sanırım varyatör sorunu oluştu ama ustamın varyatör diye bir parçadan haberi yok malesef.Sabahları ilk çalıştırmada debriyaja bastığımda bir gıcırtı oluyor ve araç ısınana kadar her bastığımda dewam ediyor ve debriyaj pedalım sürekli titriyor. 1 ve 2. viteslerde yığılma oluyor ve vites geçişlerinde silkme yapıyor.Birde egzosta bir hırıltı var.Arabamda sıralı sistem LPG var LandiRenzo marka onunda ayarlarını yaptıramadım çünkü burdaki LPG ci PC ile bağlantı kuramadı hata verdi.Sorunlarım Neyden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olursanız sevinirim..

• hoop baska yokmu hayran :) hadı canlansın bıraz sıte
  • Culiyetta hele bi çıksın ortaya, sağlam hayranı olucam Bir de alırsam, bir numaralı hayran ben olurum

quote:

Orijinalden alıntı: ceycey84x

hoop baska yokmu hayran :) hadı canlansın bıraz sıte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 19 Şubat 2010; 12:44:19 >
  • alfanın baska modelını beyenmıyormusun pekı?hıc alfa kullandınmı?yaza cıkar avrupada bızede allah bılır ne zmaan gelır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 19 Şubat 2010; 16:13:35 >
  • Daha önce hiç Alfa kullanmadım. Mito çıktığı zaman ilgimi çekmişti ama gidip te alıcı gözüyle inceleyince biraz fikrim değişmişti. Allah için güzel araba ama tasarımında beğenmediğim bazı tarafları olmuştu. Bir de şu an skydome'lu bir araç (GP) kullandığım ve buna çok pis alıştığım için Mito'da olmaması beni soğutmuştu. Ama motor sesini gerçekten çok beğenmiştim. Giulietta ise çok daha cazip görünüyor. İnşallah kısa sürede buraya da gelir ve fiyatı makul seviyede olur.
  • mito bence okadar guzel bır arac degıl bana cekıcı gelmıyor.sana tavsıyem bı 147 yada 159 un dıreksıyonuna otur ve o ruhun damarlarına gırmesını hıssset zaten kullandıgında anlıycaksın nedemek ıstedımı saka yapmıyorum ben bole bır deneyım yasayıp dırek arabayı aldım
  • Arkadaşlar ben hiç bir alfa modelini kullanmadım, nasip olmadı. Ama 98 yılında bir güzele aşık oldum, alfa156. Aşkım hala devam ediyor.
    Şu an peugeot 406'm var. Bundan önce hep onun bunun lafıyla başka markalar aldım, sevdiğim de oldu ama internette gözüm hep 156'nın üzerindeydi. Şimdi aracım satılık. Ve bu sefer kesinlikle alfa alacağım. Hatta favorilerimi sahibinden.com'dan seçtim bile. Neyse artık onları da arabamı sattıktan sonra sizlere danışırım. Ama kafama takılan tek bir sorun var, peugeot 406'dan sonra alfa156 (ki muhtemelen 98-2002 arası olur) bana dar gelir mi?
  • bıraz dar gelır ama okadarda olmaz 406 ya bınmıs bırı olarak arka tarafı 156 ya gore genıstır arkada oturmucaksan 156 da problem olcanı sanmam :) on taraf yeterınce genıs bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfazeki

Arkadaşlar ben hiç bir alfa modelini kullanmadım, nasip olmadı. Ama 98 yılında bir güzele aşık oldum, alfa156. Aşkım hala devam ediyor.
    Şu an peugeot 406'm var. Bundan önce hep onun bunun lafıyla başka markalar aldım, sevdiğim de oldu ama internette gözüm hep 156'nın üzerindeydi. Şimdi aracım satılık. Ve bu sefer kesinlikle alfa alacağım. Hatta favorilerimi sahibinden.com'dan seçtim bile. Neyse artık onları da arabamı sattıktan sonra sizlere danışırım. Ama kafama takılan tek bir sorun var, peugeot 406'dan sonra alfa156 (ki muhtemelen 98-2002 arası olur) bana dar gelir mi?

SELAM ARKADAŞIM 5 YIL 156 SAHİBİ OLDUM-SON 1.5 YILDA 159 KULLANIYORUM-ERKEK KARDEŞİMDE ŞU AN 2001 MODEL BİR 406 SPORTBACK BULUNMAKTA...18 JANTLI ÇOK GÜZEL BİR OTOMOBİL.KULLANIMI-KONFORU-SESSİZLİĞİ VE GÜCÜYLE 2. EL PİYASA DEĞERİNİN ÇOK ÜSTÜNDE BİR OTOMOBİL KESİNLİKLE...AMA BURASI TÜRKİYE..TARZ SAHİBİ İNSANLARIN YERİ DEĞİL- ALFA ROMAO İÇİNDE GEÇERLİ BİR DEĞERLENDİRME BU..ÖRNEĞİN 21 BİN LİRAYA 2004 MODEL YENİ KASA BİR 156 ALABİLİYOR AMA 35-40 BİN LİRALIK OTOMOBİLLERDEN DAHA ÇOK TAT ALABİLİYORSUNUZ...156 PEUGEOT 406 YA GÖRE DAHA DAR VE SPOR OLSADA BEKLENTİLERİNİZİ KARŞILAYACAKTIR...VE ÇOK DAHA FAZLA SPOR KULLANIM VE İLGİ ÇEKMENİZİ SAĞLAYACAKTIRMÜKEMMEL BİR SEÇİM... AMA 406 YIDA ÇOK BEĞENİYORUM PASSAT YADA VECTRA DAN ÇOK DAHA FAZLA

• 2006 yılında 0 km bir alfa 147 aldım. sonrasında 159 ile devam etmeyi düşünüyordum da.ama bana satılan araç tavan hariç tamamen boyalı çıktı boya kalınlıkları 250-300 mikron kadar. TOFAŞ bu boyanın alfa ya göre normal olduğunu söyledi ve alfa ya varsa ruhuna , karizmasına .... yakışmayan davranışlarda buludular. alfa düşünen tüm arkadaşları uyarmak istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.