Şimdi Ara

ALFA ROMEO Hayranları Buraya (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
16
Favori
171.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • insallah kardesım bırgun aramıza katılırsın...
  • slmlar

ALFA ROMEO Hayranları Buraya
  • Fotolara dvm..

• fotolara devam...

• fotolara devam...

• fotolara devam...

• fotolara devam...
  • fotolara devam...

• masallah...kazasız belasız.
  • fotolara devam...

• Merhaba, teşekkürler... Üstadım sen hep forumda mısın ya? Anında cevap, hem de K.V. akşamında, tebrikler walla...

• fotolara devam...

• fotolara devam...

• valla askere gıdıcem gezıyorum bol bol...evde oldukcada cvplıyorum
  • Şimdiden hayırlı tezkereler kardeş...
    Öncelikle aracımın eski sahibinin çekip sahibinden.com'a koyduğu fotoğrafları aşırdığım için özür dilerim, ama inanın foto çekecek vaktim olmadı henüz. (ayrıca msjlarıma foto ekleme konusundaki cehaletimi de mazur görürseniz sevinirim).
  • Aracın özellikleri 2001 model 165.000 km'de 156 1,6 TS, kazasız değişensiz. Kendisini ilk olarak geçen ctesi öğlen izmirde adnan menderes havaalanının önünde gördüm, kayınpederim beni beklemekteydi. Balçovaya doğru yol alırken o sürdü, ben sadece aracın içini süzdüm. Bu arada 3. viteste 150 km/h yaptığını görünce daha da bi sevmeye başladım canavarı...
  • Pazar sabah erken saatlerde eşimle beraber samsuna doğru yola çıktık ve yaklaşık 1100 km olan yolculuğumuzu (molalarımızı saymazsak) 10 saatte tamamladık. Ortalama hız 110 km/h (bence çok iyi), maksimum hız 180 km/h (bence bu araç daha fazlasını istiyor ama o deneme de eşimin olmadığı bir güne kalsın). Yakıt tüketimi 1 depo ile 850-900 km arası (ibre neredeyse 120 km/h'in altına hiç inmemesine rağmen), yada şöyle belirteyim net olarak 2 hesaplamamda da uzun yolda km'de 21-23 kuruş arası yakıyor...
  • Gelelim sürüş ayrıntılarına, yahu ben bundan önce hiç araba kullanmamışım. 3000 devirden sonra ne olduğunu bilmediğim bir ses var, motorun kendi sesi mi yoksa egzosa bir müdahalede mi bulunulmuş anlamadım ama çok tatlı bir ses, bayıldım. Daha önceki araçlarım 97model Civic, 2004 model Vectra, 2000 model Civic, 2004 model Bora, 99model pejo406. Hiçbirinde böyle bir haz almadım ben, süper memnunum aracımdan. Yol tutuşu zaten anlatılmaz, viraja girerken korku yok, gaza basmaya devam...
    Arka koltuğuna bile binmemiş olduğum alfaya sonunda sahip oldum. Bir alfanın arka koltuğuna bile oturmadığı halde bana durmadan 'abi alfa alma, abi alfa alma' diye başımın etini yiyen kuzenime bugün verdim, al sür dedim. Hasta oldu, yeni kasa 156'lara göz dikmeye başladı aniden...
    Velhasılı kelam arabamdan çok memnunum, herkese tavsiye ederim, sınıf atlamış gibi hissediyorum resmen...
  • Gelelim sürüş ayrıntılarına, yahu ben bundan önce hiç araba kullanmamışım. 3000 devirden sonra ne olduğunu bilmediğim bir ses var, motorun kendi sesi mi yoksa egzosa bir müdahalede mi bulunulmuş anlamadım ama çok tatlı bir ses, bayıldım. Daha önceki araçlarım 97model Civic, 2004 model Vectra, 2000 model Civic, 2004 model Bora, 99model pejo406. Hiçbirinde böyle bir haz almadım ben, süper memnunum aracımdan. Yol tutuşu zaten anlatılmaz, viraja girerken korku yok, gaza basmaya devam...
    Arka koltuğuna bile binmemiş olduğum alfaya sonunda sahip oldum. Bir alfanın arka koltuğuna bile oturmadığı halde bana durmadan 'abi alfa alma, abi alfa alma' diye başımın etini yiyen kuzenime bugün verdim, al sür dedim. Hasta oldu, yeni kasa 156'lara göz dikmeye başladı aniden...
    Velhasılı kelam arabamdan çok memnunum, herkese tavsiye ederim, sınıf atlamış gibi hissediyorum resmen...
  • zaten herkes o sese ve kasanın tasarımına hastadır...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.