Şimdi Ara

ALFA ROMEO Hayranları Buraya (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
16
Favori
171.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ceycey84x dostum hayırlı tezkereler. bir an önce aramıza tekrar katılmanı bekliyoruz. Alfa formlarına katkın büyük.
  • tesekkurler kardesım askerdende arada yetısıcem artık takıp edıcem forumu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey84x

tesekkurler kardesım askerdende arada yetısıcem artık takıp edıcem forumu...

ona hiç şüphem yok kardeş.
  • Şimdiden hayırlı tezkereler kardeşim.
  • Herkese selamlar. Bende Alfacılar kervanına katılmış bulunmaktayım :))

Aklıma takılan birkaç şey var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

2001 model Alfa Romeo 156 aldım.

Arabada;
    - Sunroof
    - Deri koltuk (sonradan yapılmış, ama gayet güzel)
    - BRC Marka Tüp var..
    - Kazası yok.

Fakat Km si 173.000 de. Arabayı çok sevdiğim için Km sini gözüm görmedi. İşyerinde güvendiğim bir abimden aldım. Fiyatı: 15.500 TL

Sizce nasıl? Km si çok mu yüksek? Bana çok sorun çıkarır mı? :((

Arabayı servise sokmadım. Ama aldığım kişi kazasının felan olmadığına emin.

Şuanda nasıl bir yol izlemeliyim? Daha 2 gün felan oldu alalı. Bu arabayı çok seviyorum. Km sini çok kafaya takmaya başladım.. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: wisecolt

Herkese selamlar. Bende Alfacılar kervanına katılmış bulunmaktayım :))

Aklıma takılan birkaç şey var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

2001 model Alfa Romeo 156 aldım.

Arabada;
    - Sunroof
    - Deri koltuk (sonradan yapılmış, ama gayet güzel)
    - BRC Marka Tüp var..
    - Kazası yok.

Fakat Km si 173.000 de. Arabayı çok sevdiğim için Km sini gözüm görmedi. İşyerinde güvendiğim bir abimden aldım. Fiyatı: 15.500 TL

Sizce nasıl? Km si çok mu yüksek? Bana çok sorun çıkarır mı? :((

Arabayı servise sokmadım. Ama aldığım kişi kazasının felan olmadığına emin.

Şuanda nasıl bir yol izlemeliyim? Daha 2 gün felan oldu alalı. Bu arabayı çok seviyorum. Km sini çok kafaya takmaya başladım.. :(

Merhaba arkadaşım, araban hayırlı olsun, kazasız belasız cezasız kullanırsın inşallah.
    Aldığın aracın motorunu ve modelini yazmayı unutmuşsun sanırım.
    Ben de yaklaşık 1 hafta önce 2001 156 aldım, 1,6 TS, fotolar ve ayrıntılı bilgi 3-5 mesaj üstte. Km'si 165.000 idi, izmirden geldik felan derken şimdi 167.000 oldu. Hiç önemli değil. Aracımın içine de, motoruna da, kaportasına da bakan 167.00 km'de olduğuna inanmıyor, çok temiz, yani 70.000'e düşürtsem herkes inanır (ama benim öle alavera dalavera ile işim olmaz). Yani diceğim şu ki, senin araca için ısındıysa boşver km'yi filan. Bu araçlara temiz ve itina ile bakıldığı takdirde 300.000 km'si garanti, internette satlık bi sürü var. Tabiki yıllar içinde masraf çıkartma ihtimali artacaktır. 50.00 km'deki alfaromeo'nun arıza çıkarma ihtimali tabiki 250.000 km'deki alfaromeo'dan daha düşüktür. Ama son 2 cümlemde kullandığım 'ihtimal' kelimesine dikkatini çekmek isterim. Yani senin aracının 120.000 km'deki bir araçtan daha fazla sorun çıkaracağının garantisi yok, ihtimali biraz daha fazla. Ama aracına iyi bakarak bu ihtimali azaltmak da senin elinde... Bu güzel yavruların bakımı için elimizi birazcık cebimize atıcaz artık, helal olsun...

Bu arada foto bekliyruk, haksızmıyım ceycey???

• Cok teşekkürler cevap için. Fotoları en kısa surede koyuyorum.
  • hayırlı olsun kardesım aramıza hosgeldın bakımalrı yapıldıysa sorun etme ama motor ısterse 4.000 cıvarına yaparsın sıfır motorlu araca bınersın ılerde...
  • quote:

hayırlı olsun kardesım aramıza hosgeldın bakımalrı yapıldıysa sorun etme ama motor ısterse 4.000 cıvarına yaparsın sıfır motorlu araca bınersın ılerde...

Teşekkür ederim dostum. Doğru söylüyorsun aslında. Motoru bu şekilde yenileterek bile binilebilir arabaya.. Tabi satıp 4.000 tl ekleyerek 2004 felan da alınabilir. Hayırlısıyla binelim de kazasız belasız, önemli olan bu en başta.

Bu arada aracım 1.6 TS.

Yanlız arabanın arka ve ön logosu çok solmuş. Neden bilmiyorum? Güneşte mi çok kaldı, yoksa başka etkenlerden dolayı mı o hale gelmiş anlayamadım. Servisine sordum; bir adet logo için 120 TL dediler.. Sizce değer mi? Ben kararını veremedim açıkçası :)
  • ya ozel servıslerden alıver arka logo 45 on de 70-80a rası bısey takarlarda orda bu logolar amlesef cok cabuk soluyor.anlamadıgım jantlardakı logolara bısey olmuyor ama aractakı mahvoluyor.
  • quote:

ya ozel servıslerden alıver arka logo 45 on de 70-80a rası bısey takarlarda orda bu logolar amlesef cok cabuk soluyor.anlamadıgım jantlardakı logolara bısey olmuyor ama aractakı mahvoluyor.

Önerebileceğin bir yer var mı dostum? Daha yeniyim de :)

Bir de; ben çok takıntılı bir adamım.. Ön konsolunda rengi biraz soluk geldi bana. Yani arkadaşımda da 2001 alfa var. Ama onun konsol ve kapıdaki siyah aksam daha canlı. Benden önceki sahibi biraz pis kullanmış arabayı. Acaba eski rengine kavuşturamasam bile, canlı olmasını sağlayabilir miyim? Bunun bir çözümü var mı?
  • http://www.hepsiburada.com/turtle-wax-f21-super-protectant-094038/ProductDetails.aspx?productId=otm094038&categoryId=26001

http://www.hepsiburada.com/formula-1-torpido-bakim-sutu-vanilya-315-ml/ProductDetails.aspx?productId=otso60100105808&categoryId=26001

bu ıkı urunden bırını al kullan ben ılk yolladımı kullanıyorum cok guzel aprlatıyor tozda tutmuyor ama kokusu kotu arac parfumun varsa sorun degıl.hafta bır kullandıgın zaman rengı gormuceksın emın ol ve on arka cam gunes koruma kullan.izmirdeysen 2-3 yer verebılırım logo ıcın...

• Malesef İzmir' de değilim. Sakarya da oturuyorum. Ama Kocaeli (İzmit) e felan da sık sık gidip geliyorum. Logonun fiyatı nedir acaba yaklaşık?
  • yazmıstım ya ızmırde 40-70 arası arka 40 on 60-70 gıbı bısey.t.spark yazısıda 55 lıra...
  • Merhaba arkadaşlar. Benim de arka logo bitmiş resmen. Ceycey izmirde nerden temin edebiliriz,kayınpeder alıp bana gönderir artık. Bide o logo şimdi bagaj anahtar kapağının üstüne denk geliyo ya, burda düzgünce takabilirler mi acaba onu? Samsunda yani...
  • selamlar alfazeki...

sanirim 3. veya 4. sayfalarda bahsetmistim...145 1.4 ts im var... ama aslinda ailecek alfaciyiz biz ;) kuzenim 3. alfasini kullaniyor(sirasiyla 146 1.6 boxer, 156 2.0 ts,166 2.0 tb)...onun kayinbiraderinde 156 2.0 selespeed var...simdi bulgaristanda ogrenciyim...turkiye ye donunce babamla biz de bi tane de orda alfa alacagiz sanirim ki aklimizdan gecen 156...

herneyse...diyecegim sudur :)

eger ellerin biraz tamir isine alisiksa ve ilgiliysen boyle seylerle logoyu kendin degistirebilirsin...

biz kuzenle 166 nin arka logoyu degistirmistik...hatirladigim kadariyla ic taraftan sadece bi sekmanla tutturulmustu...yani bi pense ile 5 dk da degistirebilirsin ;)

yaklasik 1,5 senedir alfaciyim...aracim sagolsun genel bakimdan sonra kendi bi kac hatam disinda sorun cikarmadi...hicbir zaman yolda birakmadi...
  • Merhabalar. Üstadım ailecek alfacı olmak ne büyük şeref. Ben bütün karşı çıkmalara rağmen aldım arabamı. Babam bırakın alfa almayı, bayisine bile girmez, yolda görse tanır mı bilmiyorum. Neyse ailevi bedbahtlarımı bir kenara koyayım, çünkü bizde herkes broadway'inden memnun. :)) Teknik destek için teşekkürler. Fakat ben evde ampul değiştirme işlemini bile ancak öğrenmiş bir adamım (yaş 30), bahsettiğin işlemi hayatta yapamam, hele hele mevzu alfamsa zarar vermemek için dokunmam bile. Ama bir ustanın 3 kuruşa yapcağı kolay bir işlem demekki, teşekkürler. Sıra geldi logoyu temin etmeye...
  • alfazeki arkadaşım, logoyu temin etme kısmında ben de seninle birlikteyim :) Birbirimizi haberdar ederiz..
  • Logo için Bostancı Sanayi Sitesinde Çıkmacı Ahmeti bulun bana 2004 147 için 60 TL demişlerdi.
  • Wisecolt senin işin kolay sanki, bostancı 2 adım, bi koşu gidip alıp gelebilirsin bence. Benim iş biraz uzatmalı, ceyhun'dan haber bekliyorum, müstakbel askerimizin de foruma girmeyeceği tuttu... Ceeyceey!!!
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.