Şimdi Ara

ALFA ROMEO Hayranları Buraya (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
16
Favori
171.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izmirdeysen 3.sanayıde brc ana bayı var yapılan montajların hıc bırınde sorun cıkmadı onerırım...
  • Teşekkürler arkadaşlar cevaplar için =) İçimi rahatlattınız. İlk fırsatta dediğiniz markalardan birisini tercih edeceğim bu da büyük ihtimalle telefex dediğiniz marka olacak gibi görünüyor.. Herkese iyi forumlar, Allah kaza bela vermesin arkadaşlar.
  • Alfa Romeo hayranları bu fotoğrafları kaçırmasın! :)

Buradan!
  • Arkadaslar sunroftan su girmiş sanırım. Altındaki ileri geri giden aksamın döşemesi kabarmış. Bunu istanbulda nerede yaptirabilirim? Bir gün icinde yapabilirler mı?
  • Selam alfa tutkunları,,,,
    konunun başından beri okudum Mazda muhabbeti yordu sıkıldım, Alfa ile Mazda'yı isim olarak bile yan yana koymak Alfa'ya hakarettir. Neyse yeni bi tartışma daha açmıym

Benim bi sorum olacak 156 alacam yakın zamanda, ön far setini modifiye edip 159 gibi yapabilecek baba yiğit var mı? ilgilenen ya da ilgilenmiş arkadaşlara duyurulur.

Haaaa. Söylemeden edemicem Alfa'nın koltuktaki amblemi yakıyo beaaa (mazdaya taş)
  • Bu ne biçim alfa birliği. 5günde bi kişi msj atmaz mı? yazık.
  • Arkadaslar belkı bılgınız vardır.
    2006 model bır alfa 156 ya 2008 model 159 farları takılabılırmı?
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vvassabi -- 9 Eylül 2011; 18:01:35 >
  • selam arkadaşlar
    yeni bir araç almayı düşünüyorum. Tercihlerim arasında 2004-2005 alfa 156' da var ancak parça sıkıntısından ve parçaların pahalılığından sıkça söz ediliyor. Aracın kronik sorunları ve yedek parça tedariki konularında bana yardımcı olursanız sevinirim.
  • 2006 Model accent aracımı satıp veya takasta 147 almayı düşünüyorum. Fiyat araştırma yaptığım kadarıyla 2004 model üstüne gücüm yetmiyor. Forumu araştırdım baya. Alırken en çok dikkat etmem gereken nokta nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbakirtas

bu araç için düşünceniz nedir ?

bakirtas arkadaşım bence o araçtan uzak dur derim. Hem değişen parça var hemde komple boya, bana ters...

• Temiz ve SORUNSUZ araba arayanlara...
    2001 model 156'm satılık, renk bordo. Sahibinden.com'da ilan no: 28811543. Araba.com ve arabam.com'da da ilanı mevcut, araç samsunda, ilgilenenlere duyrulur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfazeki

Temiz ve SORUNSUZ araba arayanlara...
    2001 model 156'm satılık, renk bordo. Sahibinden.com'da ilan no: 28811543. Araba.com ve arabam.com'da da ilanı mevcut, araç samsunda, ilgilenenlere duyrulur...

Aracın güzel görünüyo ama forumda okuduğum kadarıyla arabayı alalı 3 ay olmamış. Neden satıyorsun sorunmu yaşatıyor yoksa?
  • Bikaç problemi oldu ama hallettik, öyle aman aman problemler değil, klima filan. Doğrusu bundan önceki arabalarımı da (honda, opel, vw, peugeot, ) zaten 5-6 aydan fazla kullanmadım, çabuk değiştiririm. Zaten o yüzden düşük fiyat yazıpta acilen satmaya çalışanlardan değilim, şu an bir sıkıntım yok, bakımları da yapıldı, değişecek malzemeler de değiştirildi. Yazdığım fiyatta tabiki pazarlık payı var ama bir yere kadar, alfa romeo'yu da renault 19 veya toros parasına veremem. Gerçekten güzel ve bakımlı bir araba, orjinal. alıcısını bekliyor, hayırlısı olsun...
  • quote:

Bikaç problemi oldu ama hallettik, öyle aman aman problemler değil, klima filan. Doğrusu bundan önceki arabalarımı da (honda, opel, vw, peugeot, ) zaten 5-6 aydan fazla kullanmadım, çabuk değiştiririm. Zaten o yüzden düşük fiyat yazıpta acilen satmaya çalışanlardan değilim, şu an bir sıkıntım yok, bakımları da yapıldı, değişecek malzemeler de değiştirildi. Yazdığım fiyatta tabiki pazarlık payı var ama bir yere kadar, alfa romeo'yu da renault 19 veya toros parasına veremem. Gerçekten güzel ve bakımlı bir araba, orjinal. alıcısını bekliyor, hayırlısı olsun...

hayırlısı olsun hocam. Alfa 156 lar italyan kesim takım elbise gibi. Arabaya binmiyosun da sanki onu giyiyosun 3-5 ay daha beklemek istiyorum temiz bulursam 2004-2006 arası edinebilirim. Ancak sorunsuz bulmak lazım. tabi o da kolay değil..

• quote:

Orijinalden alıntı: bayrakol

quote:

Bikaç problemi oldu ama hallettik, öyle aman aman problemler değil, klima filan. Doğrusu bundan önceki arabalarımı da (honda, opel, vw, peugeot, ) zaten 5-6 aydan fazla kullanmadım, çabuk değiştiririm. Zaten o yüzden düşük fiyat yazıpta acilen satmaya çalışanlardan değilim, şu an bir sıkıntım yok, bakımları da yapıldı, değişecek malzemeler de değiştirildi. Yazdığım fiyatta tabiki pazarlık payı var ama bir yere kadar, alfa romeo'yu da renault 19 veya toros parasına veremem. Gerçekten güzel ve bakımlı bir araba, orjinal. alıcısını bekliyor, hayırlısı olsun...

hayırlısı olsun hocam. Alfa 156 lar italyan kesim takım elbise gibi. Arabaya binmiyosun da sanki onu giyiyosun 3-5 ay daha beklemek istiyorum temiz bulursam 2004-2006 arası edinebilirim. Ancak sorunsuz bulmak lazım. tabi o da kolay değil..

Aynen katılıyorum. Önce bir dizel araç deneyeceğim ama içimden bir his dizelden rahatsız olup yeni kasa 156 ile devam edeceğimi söylüyor. Bence de beklemekte fayda var. Bayrakol sorunsuzunu muhakkak bulursun, ben bu arabayı çok aradım, nitekim izmirin en temiz 156'sını bulduğumu düşünüyorum, kayınpeder saolsun...

• quote:

Doğru söylüyorsunuz bir tek çamurluktan dolayı komple boyanmaz araba. 156 modelimi 147 modelimi alfanın sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbakirtas

quote:

Doğru söylüyorsunuz bir tek çamurluktan dolayı komple boyanmaz araba. 156 modelimi 147 modelimi alfanın sizce ?

Zevk sizin zevkiniz tabi. Nasıl bir araba almak istediğinizi düşünün öncelikle, hatchback mi sedan mı? Gerçi 156 da arka kapı kolları sayesinde oldukça sportif görünüyor ama sonuçta sedan. Benim kişisel fikrim: 156 herzaman daha ön planda olan bir araba. Hem sportif bir araba, hem de 147'den daha karizmatik olduğunu düşünüyorum. Ama bahsettiğim gibi bu benim kişisel fikrim, zevkim veya her neyse... Mekanik açıdan cevap verebilecek yeterli bilgiye sahip değilim...

• arkadaslar alfa romeo saat ısteyenler bana ulassın
    ersnyldz86@hotmail.com
  • slm arkadaslar alfa romeo Gt 1.9 almayi düsünüyorum
    sizce nasil bir arabadir gt...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.