Şimdi Ara

ALFA ROMEO Hayranları Buraya (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
16
Favori
171.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanfiliz156 -- 14 Ağustos 2010; 2:11:26 >
  • Herkese merhaba...

2006 model 156 1.6 16V Distinctive sahibiyim.
    Alfa Romeo sahibi olmak isteyen arkadaşlar , sahibinden.com dan #30030867 numaralı ilanı inceleyip benimle irtibata geçebilir.

• şu araç hakkındaki yorumlarınızı alayım ve almaya giderken ne gibi sorular sormam gerekir bilgilendirirseniz sevinirim..ilk alfam olacak.inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chndgn -- 28 Ağustos 2010; 1:10:12 >

• 159'a ilk görüşte aşık oldum.
  • sevgili arkadaşlar..(2005 sonrası) bir 147 almayı düşünüyorum. sizce km'si uygun (80000 altı) bir araca ödenecek mebla aşağı yukarı ne kadardır,yardımcı olursanız sevinirim. birde ikinci el sitelerinde görülen fiyatlar ne kadar gerçekçidir ve nasıl bir fiyat düzeyinden pazarlık edilmelidir? şimdiden teşekkürler..
    ali.
  • 2. el sitelerindeki alfaların fiyatının sürekli inişli çıkışlı olduğunu görmüşsünüzdür,sürekli fiyatlar değişkenlik gösterir,buda ilk olarak alfalarda oluşan önyargıdır(parça pahalılığı yada sorunlu araç v.b).Bu önyargılar yüzünden araçlarını satmaya karar veren kişiler uzun süre ellerinden aracı çıkartamadığı için fiyatı aşağılara çekebiliyorlar,ayrıca zamanında bakımını yaptırmazsan İŞTE O ZAMAN ALFALAR NAZLANIR. ------SEN ARABANA İYİ BAKKİ O DA SANA İYİ BAKSIN------ 2. ellerdeki o fiyatlar alfa romeo araçlarına hakarettir...ALFA ROMEO BAŞLI BAŞINA BİR TARZDIR...
    SORUSU OLAN ARKADAŞLAR VARSA ELİMDEN GELDİĞİ KADAR YARDIMCI OLURUM.PİYASASI ,BAKIMI ,MEKANİĞİ AÇISINDAN...

BENDE ŞU AN 156 2.0 T-SPARK VE 159 DİSTİNGTİVE 1.9 JTS OLMAK ÜZERE ALFA KULLANICISIYIM...
  • arkadaşlar iyi akşamlar toyota98 xei kullandım yeni corollalar pek sarmadı daha doğrusu alabilceğim 2006 lar alfa alabiliyorum 2006 156 lar çok hoşuma gitti ancak alfa yedek parça işi biraz beni korkutuyor.ew aldım 10 sene kredi çektim yani arabaya masraf yapçak param pek olmasın istiyorum siz ne dersiniz.alfa parçaları ve bakımı ortalaması hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler
  • selam arkadaşlar.1 hafta önce beyaz bir 159 aldım.araç sıfır çok memnunum ama sanırım bazı özelliklerde takıldım.sorum içerden bagaj nasıl açılıyor??? ve camlar açık kalınca dışarıdan nasıl kapanıyor??? yardımlarınız için teşekkür ederim...ii keyifli sürüşler
  • Selam arkadaşlar bende alfa romeo almak istiyorum. 1998 model Siyah renk 13.000 lira. Sol ön çamurluk ile sağ far değiştirilmiş orjinalleriyle. Komple boyalı. Araç temiz çıkarsa alınabilecek fiyatmıdır? Yazarsanız sevinirim..

Özellikler
    Model : 156
    Motor : 2000cm3
    Km: 162.000
    CD
    Elektrikli Cam
    Klima
    Sis Lambası
    Radyo / Kaset
    Cam Tavan
    Hidrolik Direksiyon
    Merkezi Kilit
    Elektrikli Ayna
    ABS
    Deri Koltuk
    Hava Yastiği (Sürücü)
    Çelik Jant
    Hava Yastiği (Yolcu)
    Sunroof
    Alaşım Jant
    Direksiyon Ayarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Sahin -- 27 Eylül 2010; 10:39:12 >
  • alfa rome 156 2004 model full bir aracım var yağmurların başlaması ile problemle karsılastım sizinle paylaşmak isterim araç sanruflu aracın ön camdan aşagıya dogru inen 2 cıtasında sağlı sollu su lekeleri oluştu ( (airbaglarin bulundug ön 2 cıta) bu neden olur daha önce başına gelen varmı? sanruf su tahliye kanalındanmı kaynaklanıyor ben bu şekilde düşündüm
  • slm arkadaşlar 156 2.0 TS ın benzin şamandırası nerde acaba yazarsanız sevinirim.
  • arkadaşlr 156.2.0 TS nin benzin şamandırası nerde bilen varsa yazarsa sevinirim.
  • Merhaba arkadaşlar sahibinden 36008566 ilan nolu araç 2004 156 45.000 Km sizce alınırmı öneri ve tavsiyeleriniz benim icin cok önemli şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratix

Merhaba arkadaşlar sahibinden 36008566 ilan nolu araç 2004 156 45.000 Km sizce alınırmı öneri ve tavsiyeleriniz benim icin cok önemli şimdiden teşekkür ederim.

uzak durulmalıdır 2004 model için konuşurken 20.000 tl nin altındaki alfa romeo 156 ' lara bulaşılmamalıdır evet fiyat caziptir fakat eminim onlarca sorunu varıdr o aracın.Bu aracı daha once alfistiturkeyde de tartıştık ve ortak görüş uzak durulmasıdır. Unutmayın en güzel alfa en sorunsuz alfadır
  • arkadaslar dun ıtıbarıyle 1998 145 1.4 twin spark aldım. Sımdı netten arastırdıgım kadarıyla 103 hp (75 kw) guc uretmekte bılgısıne vardım. ancak benım ruhsatta 57 kw yazmakta bu 1.4 ts lerın 57 kw olanları varmı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: saykokemal

arkadaslar dun ıtıbarıyle 1998 145 1.4 twin spark aldım. Sımdı netten arastırdıgım kadarıyla 103 hp (75 kw) guc uretmekte bılgısıne vardım. ancak benım ruhsatta 57 kw yazmakta bu 1.4 ts lerın 57 kw olanları varmı??

Yok. muhtemelen ruhsata yazarken 75 yerine 57 yazılmıştır. Aynı rakamlar dikkat edin.

Alfanız hayırlı olsun bu arada :) Güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scudetto -- 15 Aralık 2010; 16:31:31 >
  • Arkadaşlar selam
    ben geçen gün dodda bir gt gördüm ve hasta oldum. 4-5 senedir hayran idim ancak fiyatının cok ucuk oldugunu dusunuyordum. fakat ilanda 41.000tl yi görünce gözlerim açıldı.
    Bu aracı kullanan varsa bilgilendirebilir mi ?
    Şu anda üretilmiyor sanırım ?
    Siteden baktım gt gözükmüyor, ???
  • 100. yıl için 30 adet özel üretim yapmışlardı :) Ama Türkiyede satılmadı sanırım onlardan. 2009daydı heralde burda son satışı.

GT kullanıp da "memnun olmayan" gibi bir şey duymadım ben. Duyacağımı da hiç sanmıyorum :) alfistiturkey'de daha iyi yardımcı olabilir kullanan arkadaşlar. Burada da AytacFX nickli arkadaşta var. Burayı görürse birşeyler yazar o da eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scudetto

quote:

Orijinalden alıntı: saykokemal

arkadaslar dun ıtıbarıyle 1998 145 1.4 twin spark aldım. Sımdı netten arastırdıgım kadarıyla 103 hp (75 kw) guc uretmekte bılgısıne vardım. ancak benım ruhsatta 57 kw yazmakta bu 1.4 ts lerın 57 kw olanları varmı??

Yok. muhtemelen ruhsata yazarken 75 yerine 57 yazılmıştır. Aynı rakamlar dikkat edin.

Alfanız hayırlı olsun bu arada :) Güle güle kullanın

Çok tesekurler dostum bundan once 206 gt im vardı ama bu arac sankı daha rahat bıseyler daha sormak ıstıyorum arkadaslar

1. araca jant almayı dusunuyorum bıjon aralıgı yanılmıyorsam 4x98. arkadasımda honda cıvıc var 2004 model uzerınde 8 bıhonlu 4x100 - 4x108 olan bır jant var bunlar benım araca uymazmı lastık olculerı 205-45-17 ???
    2. bu aracın angel farından bıyerde buldum 600 lıra cıvarı bı para sımdı ben bu satılan angel halkalardan kısa farın mercegının etrafına uygulayıp bunuda parklara baglayabılırmıyım tabı bunu elektırıkcı arkadas yapacak k bakmayın alfa 145 konusunda cok bılgı sahıbı degılım herkese sımdıden tesekkur ederım....

• jant konusunda hiç bilgi sahibi değilim şimdiye kadar uğraşmadığım için. alfistiturkey'de yardımcı olurlar o konuda.

Far konusu da tabii ki zevk meselesi, ama benim şahsi görüşüm (gerçi alfistilerin genel görüşü de budur) bu tip aşırı modifikasyonun alfa romeoların görüntülerini kötüleştirdiği yönünde. Bence farklı jant, fabrika dışı far takmak falan gibi şeyler yerine örneğin güzel bir yerde (örneğin meguiars) boya koruma yaptırsanız, art car gibi butik çalışan bir yerde deri döşeme yaptırsanız, emin olun hem daha az para harcamış olacak, hem de yepyeni bir arabanız varmış gibi hissedersiniz. Alfanıza daha keyifle biner, normal yaşından en az 5 yaş daha genç bir dış görünüşe ve tamamen yepyeni bir iç görünüşe kavuşmuş olursunuz. Hem oturduğunuz yerleriniz de bayram eder Art car alanında en meşhur firmadır, ayrıca fiyatları piyasanın altındadır (Suni deri için direksiyon dahil 850, gerçek deri için 1300 gibi rakamlar veriyorlar sanırım) Boya koruma da 150-300 arası değişiyor bayisine göre. Pedalmış, vites topuzuymuş, bu gibi şeyleri de değiştirmek isterseniz tavsiyem yurt dışı alfisti siteleridir. Örneğin shop.alfisti.net Üye olursanız fiyatların daha düştüğünü göreceksiniz.

Honda'lar fabrikadan çıkışta bizim alfalarımız kadar güzel olmadığı için o arkadaşınız arabasını güzelleştirmek için çok uğraşmış olabilir... Bizim alfalarımız öyle değil... Hondacılar da sizi kendilerine benzetmesin, dikkat

Son söz olarak alfistiturkey'e üye olmanızı, buradan çok daha fazla rahat bilgi edinebileceğiniz yerin orası olduğunu belirtmek isterim.

Keyifli, mutlu sürüşler.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.