Şimdi Ara

ALFA ROMEO Hayranları Buraya (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
16
Favori
171.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geldım yaw 2 gun tatıl yaptım forum ucmus...3.sanayı sıtesınde izmir alfa 0232 435 32 85-0532 668 68 19 hocam kartı bulamadım ama telı buldum tarıf alınır.cok basıt yerı zaten 3.sanayı sıtesının caddeye en yakın sokagında...
  • Ceycey çok teşekkürler arkadaşım. Aradım mekanı, arka logo'ya 180 lira dediler. Ben vazgeçtim abi, arabamdan memnunum...
  • arkayamı?daha 2 hafta oldu soralı bana 40 lıra dedıler alla alla adammı kayırıyor bunlar ben gıdıcem oraya bır sorarım sozum olsun...
  • Saol ceycey. Hatta adam bana 'yana doğru kayan arma mı?' diye sordu, evet dedim, 180 lira dedi direkt. Neyse ya boşver, dursun şimdilik böle. Hem bugün samsunda gezerken yine gördüm ki bu şekilde de herkesin gözü aracımda... :)))
  • yana kaymalı degıldı benım sordukalrım 147 ıcın yanı ama olsun ben sana gıttgım zaman ıyı bır fıyat alıp sorarım uygun gelırse yollarlar sana tabıkı orası degıl sırf baska yerlerede...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 17 Mayıs 2010; 17:17:07 >
  • Ben 2001 model 156 bagaj kapağı için sormuştum ceycey. Neyse bi bilgi alırsan paylaşırsın artık, teşekkürler...

Bu arada ya buradan devam edelim, yada diğer konudan, hani şu netkatille yazışmışsınız ya. Devam etmek için o konu daha uygun gibi sanki...
  • aynen bencede ordan devam edelım
  • Nerden devam edicez ben anlamadım :) Bu atada bir ara toplansak. Şöyle Alfaları dizsek yanyana ;) Süper olur!
  • Wisecolt başka bi konu var oradan devam edelim diyoruz...
    Arama kısmına Alfa Romeo Kulübü-15 Üye-...henüz... yaz, sayfa çıkar zaten, en sondan devam ediyoruz...
    Bu arada ceycey'in verdiği izmir telefonunu arayıp ön logo için bi fiyat alabilirsin...
  • merhabalar...arka amblemlerin tum modellerde ayni oldugunu dusunuyorum (emin olmamakla beraber)... ama 180 ytl cidden cok yuksek bi fiyat...benim kuzen (yine emin olmamakla beraber) 70-80 tl gibi bi fiyata almisti sanirim 1-2 sene once...bu kadar zamanda da sanirim boyle bi fiyat artisi olamaz...

aksarayda alfa servisi ve parcacisi vardi,behcet abi...kuzenden ogrenebilirsem iletisim bilgilerini paylasirim burda...

@wisecolt 4 senedir bulgaristandayim,turkiyeyi pek bilmiyorum ama burda gayet iyi calisan bi alfa romeo klubu var...uye degilim,toplantilara da gitmedim ama denk geldigim var,evime yakin yerde toplaniyorlar...super oluyor...gtv ler,156 lar,gt ler...hatta bi toplantida mito ve 159 un test versiyonlari vardi...

bulgaristanda araba fiyatlari cok uygun,alfa fiyatlari cok daha uygun :) 5000 lv (asagi yukari 5000tl ) ye uygun bi gtv bulunabiliyor...
  • 147 amblemlerı daha yenı sorduk 70-80 lıraydı arka amblem...ama 156 nınkı kaymalı oldugundan fıyatlı olabılır.ben bu ara gıdıcem sanayıye arastırcam...
  • herkese slmlar arkadaslar butun yazdıklarınızı okudum ve sızlere bırsey sormak ıstıyorum bende tipo 1.6 sx i.e marka bı araba vardı ve ben bu aracı sattım sımdı yenı bır arac almak ıstıyorum tercıhlerım arasında oncelıkle alfa romeo 156 1.6 16v bır arac var ıkıncı sırada honda cıvıc 1.6 ies (98 modelden ıtıbaren) ve 3. sıradada hyundaı accent 1.5 drci var 2003 den ıtıbaren olan kasalarından ancak gonul olarak dedıgım gıbı alfa oldugundan ben bu araclardan hıc anlamıyorum goruntusu cok harıka tek kelımeyle mukkemmel hatları agresıf tasarım olarak cok hosma gıden arclardan bırısı ancak bazı korkularım var bunları sızleer sormak ıstıyorum umuyorumkı bana yardımcı olacaksınızdır oncelıkle soruma sundan baslıyım bu araclarda yakıt olayı nedır nasıl yakar bu araclar uzun yol ve sehır ıcınde uzermı cunku bakıyorum kasa agır gıı gelıyo ve sehır ıcınde cok yakar gıbı gelıyo daha sonrasında yedek parcası bakımından nasıldır ben mesela tıpoya on tampon alıcaktım orjınal 400 lıraydı bu derece ahım sahım fıyatlardannmıdır yedek parcası son olarakda vergı olayı vergısı cokmudur arabayı cok begenıyorum ama ızı asmasından korkuyorum bu aracın ne dersınız arkadaslar bu saydıgım 3 arabyıda karsılastırırsak ve sordugum soruları karsılastırırsak alfa ana gore bır aracmıdır sızce ? surusu ve performansına dıyecek bıseyım yok bu araclara bınen baska araclara bınemıyomus bagımlılık yapıyomus alflar sorularımı yanıtlarsanız cok sevınırım herkese saygılar...

• Öncelikle üstümdeki arkadaşa bir cevap vermek istiyorum... Uzun süredir Alfa hayranı biriyim. İlk araba alışımızda 99 model Toyota Corolla 1.3 almıştık. Alfa biraz tuzlu gelmişti bi de eski modelleri biraz sıkıntılı olduğu için yanaşmadık. 2-3 haftadır 2005 model Alfa Romeo 156 1.6 TS 16V Distinctive sahibiyim. Arabaya bineni indiremiyoruz =) Çoğu kişinin bu arabadan haberi bile yok. Arabayı alalı dediğim gibi 2-3 hafta oldu halen daha yanından geçen 40 sefer bakmış olmasına rağmen inceleyip geçiyor. O kadar ağırlığı ve karizması olan bir araba. Sürüş keyfi olarak apayrı keyfi olan bir araba... Arabaya basınca araba resmen yolda akıyor. 100 ile giderken canın sıkılıyor arabada araba duracak gibi geliyor =) Trafikte çok BMW, Mercedes var ama Alfa yok. Tam bir ayrıcalıklı oluyorsun. Bu zevki yaşatıyor. Ayrıca viraj konusunda güvenimi sağlamış bir araç. Farkında olmadan sert girdiğim virajdan nasıl çıktım bilmiyorum =) Acaba arabada otomatik pilot mu var düşüncesine kapıldım =) Teknik özellik olarak çok bilgili biri değilim ama eski modellerinden kaynaklı olan sorunlar halen daha herkesin ağzında ama kimse bu sorunların çoğunun çözüldüğünü bilmiyor. Maddi olarak biraz lüks bir araba diyebilirim. Kilometrede 32 kuruş yakıyor sert kullanırsan. Diğer türlü birazcık daha düşüyor. En kısa sürede tüp taktırmayı düşünüyorum. Vergi olanlarına hiç dikkat etmedim ama kaskosu 1270 lira tuttu (Oyak Sigorta). Arabanın resmini de ekliyorum, almak isteyenler bir kez daha baksınlar ve kesinlikle düşünsünler bu arabayı ;)

Geleyim benim soruma, üstte de dediğim gibi tüp taktırmak istiyorum aracıma ama bir önceki aracımda sıralı sistem taktırdıktan sonra çok sorun yaşadım. Halen daha aynı korkuyu yaşıyorum. Acaba yine böyle bir sorun çıkar mı diye. Ama taktırdığım tüp markası duyulmamış birşeydi. Kaliteli bir sıralı sistem taktırsam aracımda bir sorun yaşar mıyım? Bu konuda deneyimi olanlar bni bilgilendirirse sevinirim.

• brc de sorun yasamazsın...
  • Teşekkürler hocam... Genel olarak önerilen marka o zaten...
  • slm
    herkese
    bayadır takip ediyorum yazdıklarınızı bende aranıza yeni katıldım
    ceycey san ahayırlı teskereler
    ben san abir şey sorucam 3.sanayide devko var metin usta ben aracımı oraya götürüyorum hem fiyatlarından hemde işçiliğinden çok çok memnunum seninde fikrini almak istedim sen hiç gittin mi oraya
    saygılarımla
  • eski bir alfa romeo 156 sahibi ve yeniden alfa 156 almasına ramak kalmış şu an için opel kullanıcısı biri olarak alfanıza lpg uygulatıcaksanız sırasıyle telefex prins veya brc lpg sistemlerinden den birini seçmenizi tavsiye ederim yalnız bu kitlerden isterseniz en pahlısı olan telefex gfi bile kalitesiz bir montajla arcınız için kabus haline dönüşebilir bunun için kaliteli ürün kadar doğru montajda çok ama çok önemlidir özellikle alfalarımız lpg konusunda birz daha hasas araçlardır... aslına bakarsanız alfa gibi nazlı hatunu çakma parfüm bozar :) diye bir tabir de vardır ve kısmen de doğrudur fakat şu koşullar altındada orjinal parfüm kullanma şansımız sanırım epey düşük :)) donanımhaber lpg dönüşümleri bölümü ve internetteki kullanıcıların çeşitli yorumları sonucu türkiyede kendilerini ispat etmiş ve epey yüksek müşteri memnuniyeti elde etmiş ilgi alakası üst düzeyde olan lpg dönüşüm merkezlerinden özeliikle iki LPG dönüşüm merkezini tavsiye edebilirim iki ustada brc lpg sistemi takmaktadır ve gerçekten sorunsuz keyifle bineceğiniz bi lpg sistemine kavuşacagınızı düşünüyorum ...

bu iki Lpg dönüşüm merkezi ise ;

1. Mocan otogaz (Ankara)

2. Faruk Sevgili F.S OTOGAZ (kocaeli )

sıralamada herhangi bir öncelik belirtme durumu yoktur size hangisi yakınsa orayı gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz..

Ayrıca allah kaza bela vermesin sahibinden.com da dikkatimi çeken temiz alfalardan biriydi hayırlı olsun 2006 opel astramı sattığım anda tekrardan aranızdayım..
    herkese bol alfalı gunler ...

• arkadaşlar 2007 147 sahibiyim. 65.000 km de aldım ama aldığım arkadaş 60.000 bakımını birmot'ta değil de piyasada yaptırmış. geçenlerde birmot'a götürdüm arabayı. triger seti ile ilgili tedirgin etti beni. değiştirmediyse sıkıntı olur biz her ihtimale karşı değiştirelim diye. 1.400 TL'de fiyat biçti. diyeceğim şu;

*triger seti değiştiricem

*araç çalışır durumda hareket etmediği zaman direksiyonu çevirdiğimde mekanik bir ses geliyor, ona baktırmak istiyorum.

*araç ilk hareket edeceği anda da benzer bir mekanik bir ses geliyor. her zaman değil.

* ufak da olsa tümseklerden geçerken sanki yatak gıcırtısı gibi bir ses geliyor.

araç konusunda yeni olduğum ve daha önce alfa kullanmadığım için bunlar normal'mi değil mi bilmiyorum. istanbul anadolu yakası ya da kocaeli'de bildiğiniz, güvendiğiniz ve yönlendirebileceğiniz bir servis varsa yardımcı olursunuz..

evet biraz pimpirikliyim.. ;(

• quote:

Orijinalden alıntı: Leith

arkadaşlar 2007 147 sahibiyim. 65.000 km de aldım ama aldığım arkadaş 60.000 bakımını birmot'ta değil de piyasada yaptırmış. geçenlerde birmot'a götürdüm arabayı. triger seti ile ilgili tedirgin etti beni. değiştirmediyse sıkıntı olur biz her ihtimale karşı değiştirelim diye. 1.400 TL'de fiyat biçti. diyeceğim şu;

*triger seti değiştiricem

*araç çalışır durumda hareket etmediği zaman direksiyonu çevirdiğimde mekanik bir ses geliyor, ona baktırmak istiyorum.

*araç ilk hareket edeceği anda da benzer bir mekanik bir ses geliyor. her zaman değil.

* ufak da olsa tümseklerden geçerken sanki yatak gıcırtısı gibi bir ses geliyor.

araç konusunda yeni olduğum ve daha önce alfa kullanmadığım için bunlar normal'mi değil mi bilmiyorum. istanbul anadolu yakası ya da kocaeli'de bildiğiniz, güvendiğiniz ve yönlendirebileceğiniz bir servis varsa yardımcı olursunuz..

evet biraz pimpirikliyim.. ;(

yetkili servise gidip bir dünya para payılmayı hiç mantıklı bulmuyorum size tavsiyem istanbul da Milano Alfa servisidir eski alfamın bakımları orda yapılıyordu sağolsunlar çok iyiyler ve çok ilgililer fiyat olarak da güzeldir..Milano alafa yılmaz beye kırmız 156 14 bs 156 nın selamı var dersenız yardımcı olacaktır mutlaka..

• slm
    bana kalırsa bende lpg de telefex prins i öneririm hem yakıt tasarrufun daha fazla olur hemde aracın benzinli miş gibi rahat edersin yaptığın tasarrufla piyasa malı lpg lerden daha ucuza taktırmış olunur
    ancak diğer arkadaşında dediği gibi marka nekadar önemli olursa olsun montajda bir okadar önemlidir..
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.