Şimdi Ara

Alfa Romeo Kulübü - 15 Üye- ....henüz.... (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.493
Cevap
19
Favori
217.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • foto cekıp koysan yardımcı olabılırız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaplumboa

göstergelerin ortasındaki ekranda oturan adam figürü, üzerinde de sanki kucağında bir top varmış gibi kırmızı bir uyarı çıkmaya başladı ve sürekli yanıyor. nedir bilen var mı?

Airbagdir herhalde...

Sağdaki koltuk ayarı uzun boylu bir kişi oturacak gibi hızlıca geriye götürüldüyse bazen ondan da olabilir.
  • benım gecenlerde yandı yıne yolcu koltugunun altındakı portalrla baya oynadım gecmedım surucu kısmındakıne dokunam yettı gecmesı ıcın.sırf yolcudan yapmıyor sasırmıstım bende
  • hsavasy@hotmail.com
    1969 Alfa Romeo Giulietta
    2004 Alfa Romeo 147 Distinctive

Alfa Romeo Kulübü - 15 Üye- ....henüz....
  • arkadaşlar işaret aşağıdaki gibi ve hala yanıyor. nedir bu havayastığı uyarısı mı? koltuğun altında kablolar falan var. onları mı oynamak gerekiyor. biraz kurcaladım ama düzelmedi.

Alfa Romeo Kulübü - 15 Üye- ....henüz....

bir de debriyaj tabana yakın. elle hafif çekince yukarı yükseliyor, olması gereken şekle geliyor yani. 1 hafta içinde falan yine basık kalmaya başlıyor. sıkıntı yaratmıyor ama nedir bu bilen var mı? garip bi durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplumboa -- 16 Mayıs 2010; 21:42:15 >
  • Aslında şu konuları birleştirmek lazım. 3 tane Alfa romeo genel konusu var.

Dostum seninki hava yastığının lambası gibi görünüyor. Koltukların altında bunun soketi var bir bak derim
  • aynen ole hava yastıgı ısaretı ya soketın cıkmıstır cıkamdıysada kablolarla oynaman yeterlı.yolcu ve surucu koltugun altında kablolar...ayagın debrıyajda duruyorsa devamlı dusme yapıyor genelde.kavramayı yaptıktan sonra hala debrıyajda bırakıyosan ayagını dusme yapıyor zamanla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: net_katil

Aslında şu konuları birleştirmek lazım. 3 tane Alfa romeo genel konusu var.

Dostum seninki hava yastığının lambası gibi görünüyor. Koltukların altında bunun soketi var bir bak derim

Üstadım kesinlikle haklısın, birleştirelim şu konuları. Tek alfa forumu içinde sorularımıza cevap verelim, takip etmesi de kolaylaşır hem...
  • hepımızın bırden yazıcagı mantıklı bencede...konular cok dagıldı gercı bende durup actım ızmır gurubu bolece parca bulmak ınıdırm olan yerlerı solemek kolay oluyor ama hepımızın ortak sorunlarını yazabılcemız yerde olmalı...
  • Yöneticilerden rica edelim kilitlesinler pasif olan konuları

Yoksa hiç bir ilerlemede olmuyor konular arasında, Hem daha çok kişiden katılım olur
  • bence bıraz zor ıs 1 yılı gecmıs konualr kıtlenır anca ama yonetım bı care dusunur...
  • Bir Alfa romeo da var ya bu kadar dağınık konu. Otomobil bölümü ile hangi yönetici ilgileniyor bir söylemek lazım Kanka
  • ılgılenelım ozaman bı
  • Tamam abi işte, burdan devam...
  • Bu arada buluşmalar ne zaman, nerde oluyor? Nasıl geçiyor? Çok önemli bi işim çıkmazsa kaçırmam heralde...
  • Tamamdır.. Ben de artık burdan devam ediyorum.

@alfazeki kardeşim, arka logo için 180 çektilerse ön logo için Allah bilir ne derler? :)

Bu arada;

2001
    1.6 TS
    Sunroof
    Gri Renk

Benide gruba üye yapar mısınız? :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wisecolt -- 17 Mayıs 2010; 23:34:13 >
  • Ama bu grubu açan eleman ortada görünmüyor. Listeyede kimseyi ekliyemiyor. Bence yöneticilerle bir karar varıp diğer konuları kilitliyelim. İllaki bilmeyen bir arkadaş gelir eski konuya cevap yazar üst sıralara çıkarır. Ceyhun bu işi en iyi sen yaparsın dostum :D
  • Walla ben de gruba üye olup olmadığımı bilmiyorum hala, ama muhtemelen değilimdir. Zaten 3-5 adam takip ediyoruz forumu. Soru yazan, yeni gelen olursa hoşgeldin deriz, yoksa öle takılırız işte...
  • Ceyhun ancak sen halledersin bu işi...
  • Arkadaşlar yağ konusunda konuşalım biraz. Birkaç gündür bu konuda araştırma yapıyorum. Yağ aralığının kilometreyle alakalı olduğu kanaatine vardım. Mobil1 0w-40 kullanmak istiyordum ama benim aracım 99000'de. 100000 ve üzerine 10w-40 kullanının diyor bir grup. 0w-40'da performans ve tasarruf sağlar diyor bir başka kesim. Araç LPGli ona da çok ısınır diyorlar:)

Servisler 10w-40 diyor. Dün mobil bayisine gittim. Adamlar bir tablo hazırlamışlar. Alfalar için birinci öneri 0w-40 yazıyor .Yani yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal hesabı bir durum oldu:)

Herkes kullandığı yağı söyleyebilir mi? Alfalara hangi yağ iyi gider. Servis Selenia 20k öneriyor ama o da italyan yani bunlar anlaşmalı. O yüzden daha iyileri varken selenia kullanmak istemiyorum.

Özetle şu üçünden hangisini seçmeliyim sizce

Mobil1 0w-40 tam sentetik
    Mobil1 10w-40 yarı sentetik
    Mobil1 5w-40 tam sentetik

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.